Moderátor: Dave0401
Tak si vem volno, a nebulremix píše:ja chci taky
já měl už čtyři do minulého týdne a od pondělka sem si bouchnul ještě týden at není v práci takový nátlak na mě:-DMr. Yaris píše:Když v té práci je tak krásněOde dneška mám skoro 3 týdny volna, tak si budu taky užívat
je to lepší, ale ještě to není "pěkné". neříkám že moje díla jsou nádherné ale pokud by si chtěl tak ti můžu pár rad hodit do placuPetulaGD píše:opět se musim pochlubit svým Virtual Tuningem.Je to muj druhy profesionální VTdal jsem to do barvy,zavařil kliku a snižil cele auto
![]()
je to spiš takova sranda....dělam to lidem,kteři žadaji o VT a nikdo se k tomu nema,tímhle na to upozornim a pak se nestači divit kolik fakt pěknych a profesionalních uprav od jinych maji.... viewtopic.php?t=80200Michal71717 píše:je to lepší, ale ještě to není "pěkné". neříkám že moje díla jsou nádherné ale pokud by si chtěl tak ti můžu pár rad hodit do placuPetulaGD píše:opět se musim pochlubit svým Virtual Tuningem.Je to muj druhy profesionální VTdal jsem to do barvy,zavařil kliku a snižil cele auto
![]()
pošli tu origo, ukážu ti jak by to mohlo vypadat
Jurisek16 píše:ouuu...to jsou ty BBSka co tu byly nedávno na prodej...a koupil je nějaký Modry.neon
ty BBS RF jsou od kamaráda, 7,5Jx16" et33 a snad by je i prodal.modry.neon píše:nekoupilpry je neposle si nakonec rozmyslel a do prahy nemam castu