co je s výfukem ? jezdí to no, ale už mi to dávno nestačím1tv píše:Až na ten vyfuk paradaa co stimdle motorem to asi i pojede ne
mazda 323 GTX
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: gti
děkuju za pochvalufakie vw píše:Pěkný decentní tuning. Opravdu velice pěkné auto. Já bych si nastříkal do barvy i ty nárazniky bylo by to auto o něco modernější,ale to už záleží na majiteli. Ale opravdu luxusní auto![]()
Re: mazda 323 GTX
Velká pecka, velká poklona.
Každopádně ty nárazníky nechat tak jak jsou, k tomuhle autu a stylu úprav se to hodí...
Každopádně ty nárazníky nechat tak jak jsou, k tomuhle autu a stylu úprav se to hodí...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
to jak ho tahaš po zemiHANYSx píše:co je s výfukem ? jezdí to no, ale už mi to dávno nestačím1tv píše:Až na ten vyfuk paradaa co stimdle motorem to asi i pojede ne
už abych měl na GO a nový turbo+cooler, pak to snad začne bejt zajímavý
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
m1tv píše:to jak ho tahaš po zemiHANYSx píše:co je s výfukem ? jezdí to no, ale už mi to dávno nestačím1tv píše:Až na ten vyfuk paradaa co stimdle motorem to asi i pojede ne
už abych měl na GO a nový turbo+cooler, pak to snad začne bejt zajímavý
chce to ho trošku polamat jako byl origo
každopádně teďka asi nebudu tahat vejfuk po zemi hezky dlouho i když s nim nic neudělám...
motoru snad nic neni, choval se normálně, ale najednou sem prostě zůstal stát... noha na plynu, motor vytočenej, ale auto nejelo a ze zadního difu vycházelo divný chroupání (zapnut náhon pouze na předek)... když sem zapnul čtyřkolu auto jelo jako dorifto, ale dif chroupal dál
takže buď odešla převodovka i dif najednou, což se mi moc pravděpodobný nezdá anebo se ňák posunul kardan dozadu takže nepohání přední kola a zároveň něčemu vadí v difu, ale to nevim jestli je technicky vůbec možný
takže buď odešla převodovka i dif najednou, což se mi moc pravděpodobný nezdá anebo se ňák posunul kardan dozadu takže nepohání přední kola a zároveň něčemu vadí v difu, ale to nevim jestli je technicky vůbec možný
neco podobnyho se mi stalo u 306ky bylo to na difru... jedu a najednou auto nejede ale motor bezi a otacky pohoda... a takovy divny huceni... rychlosti radit sly vsechno jak ma ale nejelo... nakonec to bylo tim ze se mi na difru z jednoho kola utrhla ozubena cast a jezdila po tom ne kterym ma byt nalisovana na pevno jako volnobezka... 
Pracant: Octavia TDI Combi
Závodniko: Cit ZX 120kw
Závodniko: Cit ZX 120kw
kardan sice drží přez přírubu, ale ta příruba pak musí nějak vést do difu...
posunutej kardan nás napadnul z toho důvodu, že se u tohodle auta kardan točí s točícíma předníma kolama i když je odpojenej zadek... a když sem zařadil a pustil spojku tak se kardan točí, ale přední kola netáhnou, když ale zapnu 4kolu zadek normálně táhne jenom vydává zvuk jak kdyby v difu něco překáželo
posunutej kardan nás napadnul z toho důvodu, že se u tohodle auta kardan točí s točícíma předníma kolama i když je odpojenej zadek... a když sem zařadil a pustil spojku tak se kardan točí, ale přední kola netáhnou, když ale zapnu 4kolu zadek normálně táhne jenom vydává zvuk jak kdyby v difu něco překáželo
další dedukce, japato že když se na volnoběh točí kardan a to až dozadu tak se nehejbou zadní kola.... když si to vytáčel a já byl pod autem tak se kardan točil a auto nejelo, pravda zaplje jen předek, ale jak je pak možný že když se zapne i zadek tak najednou jede?? že by se posouval ten kardan nějak nebo ti nevim... Každopádně sem kdyžtak hodte čísla dobrej kamarádu na odtahovky co uměj jet za naftu cigára a piva... KONEC HLÁŠENÍ 
BMW 325 cabrio, dorifto khár - prdáno
Mazda RX-7 blekedišon v progresu
jezdim bokem velmi opatrně a obezřetně
Mazda RX-7 blekedišon v progresu
jezdim bokem velmi opatrně a obezřetně
včera sem se pod tim válel a našel sem totálně rozlámanej zadní homokineťák u difu, tak sem ho vyndal a ejhle najednou se zdá, že všechno ostatní funguje jak má
nechápu ale proč mi teda nejel ani předek, když mrtvej homokineťák je vzadu...
každopádně dneska mé lehké nadšení, po telefonátu do mazdy, rychle vyprchalo... samotnej kloub neuměj (ani už u něj neměl v katalogu cenu) a poloosa vcelku 17k
každopádně dneska mé lehké nadšení, po telefonátu do mazdy, rychle vyprchalo... samotnej kloub neuměj (ani už u něj neměl v katalogu cenu) a poloosa vcelku 17k
pokud jsme dobře pochopil tak tento "starej" boban má el. spínanou zadní nápravu. Podle toho co tu píšete to vidím že odeslo neco v předním diferáku a kardan dozadu se normálne tocí, kola nepohání, dokud se nezapne zadní náprava - to je v pořádku, takže bych hledal chybu v předním náhonu.Swejky píše:další dedukce, japato že když se na volnoběh točí kardan a to až dozadu tak se nehejbou zadní kola.... když si to vytáčel a já byl pod autem tak se kardan točil a auto nejelo, pravda zaplje jen předek, ale jak je pak možný že když se zapne i zadek tak najednou jede?? že by se posouval ten kardan nějak nebo ti nevim... Každopádně sem kdyžtak hodte čísla dobrej kamarádu na odtahovky co uměj jet za naftu cigára a piva... KONEC HLÁŠENÍ
To auto sem nevidel jen dedukuju podle toho jak jsme pochopil že to funguje.. ( tohle je jeden zduvodu proč sem nechtel el. spínané 4x4 - další možnost že se neco vysere..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
to sice jo, ale už sem mockrát slyšel, že se dif na gtr po navýšení výkonu rád trhá... netušim, ale jestli je na tom kouska pravdy
nemáš tucha jestli by náhodou nemohly bejt homokineťáky na BF a BG stejný ?
a eště si psal něco o převodovce z GT4, vůbec netušim co je GT4
, ale vypadáto, že mě převodovka čeká buď teď nebo velmi brzy
nemohl by ses na toto téma prosím trochu rozepsat ?
nemáš tucha jestli by náhodou nemohly bejt homokineťáky na BF a BG stejný ?
a eště si psal něco o převodovce z GT4, vůbec netušim co je GT4
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no premyslim ze si poridim taky nejaky ten primotop do garaze,chci cely spodek sundat a pekne komax a dalsi picoviny. Elektricky toho moc nevytopi a mit tam nejaky topeni na olej nebo drevo,to zas by se musel komin kutit a to neni moje garazHANYSx píše:jestli myslíš ten olejovej radiátor tak ten stál asi trojku, ale už před několika lety, topí to docela dobře, ale na plynový pohody to zdaleka nemáTom_ píše:hanysx: jak topi to topeni co mas a na kolik vyslo?jde mi o to,zda si ho taky poridim ,tak za jak rychle vytopi garaz a za kolik bylo.diky
Audi Coupe Quattro