Moderátor: Dave0401
Mr. Yaris píše:Mě bliká ASR až po čtyřech pivech
viděl jsem zdenka hrabat listí u barakuLuke_TDI píše:ty voe videl vubec nekdy nekdo yarisa hrabat ?
a to bylo "jen" auto. V ostravě se v neděli topil chlap který spadl do vykopané díry pro kanal a přiběhli cca 8mi letí kluci (něco jako gynganoreking píše:vcera byla moje mlada u segry v hospudce u Marty ( naproti prumky ) a vletel tam polak ze mu hori auto tak se podivali vem a pico plameny 2metry z auta rychle volali hasice atd ..... pry jel a zniceho nic mu zacal horet palubka .. nevim co to bylo za auto protoze kdyz sem se ptal mlade jake to bylo auto tak rikala ze modrenikomu se nic nestalo .... nikdo zprojizdejicivh nezastavil az na jednoho kamionaka s hasicakem
http://www.novinky.cz/clanek/156287-pol ... -muzi.html" onclick="window.open(this.href);return false;F.l.a.n.e.l. píše:a to bylo "jen" auto. V ostravě se v neděli topil chlap který spadl do vykopané díry pro kanal a přiběhli cca 8mi letí kluci (něco jako gynganoreking píše:vcera byla moje mlada u segry v hospudce u Marty ( naproti prumky ) a vletel tam polak ze mu hori auto tak se podivali vem a pico plameny 2metry z auta rychle volali hasice atd ..... pry jel a zniceho nic mu zacal horet palubka .. nevim co to bylo za auto protoze kdyz sem se ptal mlade jake to bylo auto tak rikala ze modrenikomu se nic nestalo .... nikdo zprojizdejicivh nezastavil az na jednoho kamionaka s hasicakem
) a řekli že nějaký pán se na něho dokonce díval a ještě mu nadával... Frajer má štěstí že stačil zmizet, jinak bychom ho zmizeli my
![]()
F.l.a.n.e.l. píše:a to bylo "jen" auto. V ostravě se v neděli topil chlap který spadl do vykopané díry pro kanal a přiběhli 20ti kilovi kluci (něco jako ja ) a řekli že nějaký pán se na něho dokonce díval a ještě mu nadával... Frajer má štěstí že stačil zmizet, jinak bychom ho zmizeli mynoreking píše:vcera byla moje mlada u segry v hospudce u Marty ( naproti prumky ) a vletel tam polak ze mu hori auto tak se podivali vem a pico plameny 2metry z auta rychle volali hasice atd ..... pry jel a zniceho nic mu zacal horet palubka .. nevim co to bylo za auto protoze kdyz sem se ptal mlade jake to bylo auto tak rikala ze modrenikomu se nic nestalo .... nikdo zprojizdejicivh nezastavil az na jednoho kamionaka s hasicakem
![]()
ja takymax3rx píše:I tak, bych ho natáh aspoň na pětku
tak to doufám, že se my dva nikdy nestřetnemfelda píše:ja takymax3rx píše:I tak, bych ho natáh aspoň na pětku
pokud máš havarijní pojistku tak v pohodě se mužeme střetnoutmax3rx píše:tak to doufám, že se my dva nikdy nestřetnemfelda píše:ja takymax3rx píše:I tak, bych ho natáh aspoň na pětku![]()