Panda píše:na plecháčích mám občas problém někam vjet
Kurva Pando to děláš blbě,to by právě mělo bejt naopak! Přiznej se,že ty jsi nečetl bibli?
Cože,mezi náme je zrádce co to nečetl
zabít
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tak taky přidám svoje vraky Bohužel mám na auta šílenou smůlu takže pěkně po pořadě :/
A tady i se svym bráchoukterýho sem pořídil jako dárce motoru:
Detail druhýho Scoupa:
já vím o co jde,jen nevím co s tím bumprem furt máte,byla tam rozlámana mr*ka která nešla slátat a tenhle byl po ruce tak se tam hodil.byla to kára do práce.na co kupovat naraznik
Kubajz píše:já vím o co jde,jen nevím co s tím bumprem furt máte,byla tam rozlámana mr*ka která nešla slátat a tenhle byl po ruce tak se tam hodil.byla to kára do práce.na co kupovat naraznik
Hele tak to je prekrasna uvaha... Ted vim ze to LSo je fakt chudak.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Kubajz píše:já vím o co jde,jen nevím co s tím bumprem furt máte,byla tam rozlámana mr*ka která nešla slátat a tenhle byl po ruce tak se tam hodil.byla to kára do práce.na co kupovat naraznik
proč chudák,peníze nejsou..upravovala se Corolla.LSo je worker
proč chudák,peníze nejsou..upravovala se Corolla.LSo je worker
Upravovala se Corolla protoze na LS by ty prachy nestacily... Takhle nejak bych to chapal... Tys to podal tak jako bys dal prednost Corolle pres LSem...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Hele tak to je prekrasna uvaha... Ted vim ze to LSo je fakt chudak. [/quote]
proč chudák,peníze nejsou..upravovala se Corolla.LSo je worker[/quote]
Upravovala se Corolla protoze na LS by ty prachy nestacily... Takhle nejak bych to chapal... Tys to podal tak jako bys dal prednost Corolle pres LSem...[/quote]
ne .možná to tak vyznělo.prostě se vědělo že LSo nezustane doma a pujde pryč.A corolla byla rozdělaná.a já tu přednost nedal.je to kámoše..