Myslim, ze by nebylo spatny udelat i sekci UKRADENO, protoze auta se porad kradou, radia a kola bohuzel taky a urcite bysme si treba navzajem mohli nejak pomoci. Cechy jsou maly a clenu fora uz je dost z cely zeme

Moderátor: Admins
jaky odcizeno??? nazval bych to: zase neco slohli, hajzlove....Laconi píše:Mildo souhlasim s tou sekcí "ukradeno" jen by jí pojmenoval přecejen spíš "odcizeno" zní to líp
kdes na to prisel? tady? a kdo?Laconi píše:I když ta seznamka taky neni špatnej nápad, jen by si z toho asi každej dělaj jen psinu jak je zde dobrým zvykem
No nemyslim zrovna seznamku, ta tady neni tak si z ní srandu neděláme, ale každý téma, i vážný se časem stejně zvrhne v totálně OT pokecGlim píše:Taky nechápu o čem mluvíš.Leňulka píše:kdes na to prisel? tady? a kdo?Laconi píše:I když ta seznamka taky neni špatnej nápad, jen by si z toho asi každej dělaj jen psinu jak je zde dobrým zvykem
Souhlasím s tebou... dobrej nápad.milosh píše:Tak sem piste, co byste jeste uvitali pridat do fora za temata atd..
Myslim, ze by nebylo spatny udelat i sekci UKRADENO, protoze auta se porad kradou, radia a kola bohuzel taky a urcite bysme si treba navzajem mohli nejak pomoci. Cechy jsou maly a clenu fora uz je dost z cely zeme
to bys byl hodnej, to se mi zrovna hodiLaconi píše:No já budu zítra přeparkovávat kárku takže pokud by někdo chtěl něco převést vod nás vod popelnic k našemu vchodu tak mu to tam hodim
Hašan píše:Souhlasím s tebou... dobrej nápad.milosh píše:Tak sem piste, co byste jeste uvitali pridat do fora za temata atd..
Ja mam taky jeden, co takhle téma Rally...
Jo to taky!!!! Racing - Obsah: motokary, WRC, F1... lepsi nez to resit v pokecuNo_name píše:Hašan píše:Souhlasím s tebou... dobrej nápad.milosh píše:Tak sem piste, co byste jeste uvitali pridat do fora za temata atd..
Ja mam taky jeden, co takhle téma Rally...téma Závody