jasny poslumaRkusVT píše:krasny fotky... mohl bych poprosit tohleto ve velkym do sz nebo link ???
http://i159.photobucket.com/albums/t138 ... resize.jpg
Hele tak bacha jako,to už se líbí mě,takže si najdu něco jinýho,nejlíp vod Vókshólu!Majky.n píše:Tak to je fakt bomba, tam bych se chtěla jet podívat, a dokonce na 4.fotce je v pozadí moje nová velká láska Volvo C70 v kabriu
no prekvapive to nestoji nic mimo benzinu, zije to z prodeje novych aut, a je to takova luxusni uschovna, das si k nim auto do koje, kdyz se pak chces projet tak jim zavolas kdy, oni to umyjou, zkontrolujou a pripravi na projizdku...hattori_hanzo píše:Hele tak bacha jako,to už se líbí mě,takže si najdu něco jinýho,nejlíp vod Vókshólu!Majky.n píše:Tak to je fakt bomba, tam bych se chtěla jet podívat, a dokonce na 4.fotce je v pozadí moje nová velká láska Volvo C70 v kabriu
Jinak pecka,ale co nějaký bližší info - co to je,kde to je,jaký to tam je,proč to tam je,kolik to žere a kolik to stojí?
hattori_hanzo píše:Hele tak bacha jako,to už se líbí mě,takže si najdu něco jinýho,nejlíp vod Vókshólu!Majky.n píše:Tak to je fakt bomba, tam bych se chtěla jet podívat, a dokonce na 4.fotce je v pozadí moje nová velká láska Volvo C70 v kabriu
Jinak pecka,ale co nějaký bližší info - co to je,kde to je,jaký to tam je,proč to tam je,kolik to žere a kolik to stojí?
maryJ píše:mužeš prosim přidat nějakej informace o tom jak to tam funguje? jestli tam mužeš normalně přijít a procházet se tam, jak se tam dostat a na kolik to tam asi tak vyjde, atd... o tomhle jsem už jednou četl a docela bych se tam chtěl někdy jet podívat, ale abych tam nedojel a neřekli mi ať jdu pryč...