SubTera píše:creater: aspon ze jste oba cely a zdravy....pujde to auto opravit? To bylo nejaky Santa Fe, kdyz pises Korea?
Sorento a opravit to půjde, už se hřeje v servisu, oprava odhadem servisu +-250.000,-
není to lepší zahodit? to bude sbastlenina dost ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
creater píše:
nebude, je to 2005 a nový stálo milion... ono v autorizáku ta cena není nic divnýho- jen mi stihl říct ostřikovače světel komplet cena 10.000, lak boku 40.000 a pak jsem utekl a je mi jedno co to bude stát, je to z jeho povinnýho ručení tak ať to stojí klidně víc než nový... mechanicky tomu nic není, jen kosmetika
by mě zajímalo proč stlučení pár bambusovejch tyčí k sobě stojí tolik peněz
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
creater píše:
nebude, je to 2005 a nový stálo milion... ono v autorizáku ta cena není nic divnýho- jen mi stihl říct ostřikovače světel komplet cena 10.000, lak boku 40.000 a pak jsem utekl a je mi jedno co to bude stát, je to z jeho povinnýho ručení tak ať to stojí klidně víc než nový... mechanicky tomu nic není, jen kosmetika
Jen člověk bez mozku může dát milion za korejský auto...
dneska jsme si nalezli novou zabavu.............škoda že neni natočenej první pokus.......přes mantynel asi 6metru vzduchem a pak přes prašan až na zmrzlí zvoraný pole ............fialový a jednou takový koleno a loket
creater píše:
Jen člověk bez mozku může dát milion za korejský auto...
Proč?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
kubajzsemily píše:dneska jsme si nalezli novou zabavu.............škoda že neni natočenej první pokus.......přes mantynel asi 6metru vzduchem a pak přes prašan až na zmrzlí zvoraný pole ............fialový a jednou takový koleno a loket
Ti jebe? Já jsem se jen zeptal, proč musí být člověk bez mozku, aby si koupil Korejský auto za milion? A čekal jsem normální odpověď, protože si na tohle sám nedokážu odpovědět
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Ti jebe? Já jsem se jen zeptal, proč musí být člověk bez mozku, aby si koupil Korejský auto za milion? A čekal jsem normální odpověď, protože si na tohle sám nedokážu odpovědět
Protože jsou to sračky !!!!! A nikdo mi to nikdy nevymluví !!!!! A, že se ptáš zrovna ty mě nepřekvapuje...
MComb: myslis absolutni nulu? v cem jezdis ty, bobane? Neco levnyho na lizacku? Nedavno jsi psal, ze svoje kokotsky nazory mas necim podlozeny, ale mam dojem, ze mas jen plnou hubu kecu, takovej typickej ceskej smudla.
V dnesni dobe by sis uz kua mel uvedomit, ze je uplne jedno, kdo s cim jezdi a kolik do toho investuje a naucit se to respektovat.
Jen do mě Jak člověk řekne svůj názor a neklouže se z davem je to špatný. Ale už jsem si tady za ty roky zvykl, ale je zajímavý, že když si s někým vyměnuji názory je pár jedinců, kteří se proti mě vždy připojí...
SubTera píše:MComb: myslis absolutni nulu? v cem jezdis ty, bobane? Neco levnyho na lizacku? Nedavno jsi psal, ze svoje kokotsky nazory mas necim podlozeny, ale mam dojem, ze mas jen plnou hubu kecu, takovej typickej ceskej smudla.
V dnesni dobe by sis uz kua mel uvedomit, ze je uplne jedno, kdo s cim jezdi a kolik do toho investuje a naucit se to respektovat.
Respektuji vás pane řediteli zeměkoule jsem jen typickej českej šmudla