Mám problém
Základní deska ECS K7S5A - odešla interní zvuková karta, koupil jsem novou (Genius Sound Maker Value 5.1). Jenže je problém v tom, že když tam dám zvukovku, přestane fungovat síťovka. Resp. načte adresy z DHCP a odesílá pakety, ale nepřijme nic. Ping zkrachuje. Zkoušel jsem karty prohazovat v PCI slotech různě, ale vždy stejný problém. 2x se mi podařilo, že mi fungovalo vše, ale pak jsem restartoval a zase přestala síťovka komunikovat.
V nastavení BIOSu není možné manuálně přiřadit IRQ. Jediné co jsem tam našel je Plug and Play award O/S což jsem nastavil na NO.
Pomůže někdo jak z toho ven? Jak nastavit IRQ ve windows XP? Našel jsem návod na netu (přes správce zařízení - Hardware, kde ta volba sice je ale nejde použít)
Díky za všechny tipy!
Problém s PC - IRQ?
Moderátor: Rudi
Problém s PC - IRQ?
Audi A3 8L, 1.9TDI
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
Re: Problém s PC - IRQ?
vypol si v biose tu onboardnutu? ta tam stale moze robit neplechu
ja som mal podobny problem, odmietal zaroven fungovat sata radic a onboard sietovka. na sieti som bol, pingnut ma bolo mozne, nejake pakety presli, ale nic viac. a nikde sa ziaden konflikt neprejavoval. riesil som to novou sietovkou do pci
aj to by som bral ako alternativu, nova sietovka stoji dve stovky
ja som mal podobny problem, odmietal zaroven fungovat sata radic a onboard sietovka. na sieti som bol, pingnut ma bolo mozne, nejake pakety presli, ale nic viac. a nikde sa ziaden konflikt neprejavoval. riesil som to novou sietovkou do pci
aj to by som bral ako alternativu, nova sietovka stoji dve stovky
Re: Problém s PC - IRQ?
původní síťovka interní je vypnutá v biosu. Síťovka je PCI - není interní, zkoušel jsem 4 různé PCI síťovky... tohle se mi ještě nestalo a to se v tom hrabu už nějaký pátek... když už byl konflikt, tak to stačilo šoupnout do jiného slotu a byl klid, ale totok 

Audi A3 8L, 1.9TDI