DOEMIXXX píše:Auto bude zanedlouho krasavec jeste vetsi nez je ted Jeste jednou gratulace a na narazky s motorem ser, auto je idealni pro tve potreby, takze vic neres
jj dostane nový blinkry + zadní světla + sportsitze, který jsou už koupený + odtokovou hranku na kufr, ta je už taky koupená
jsem šťastnej za to, že mám konečně auto co pořádně svítí
Naposledy upravil(a) Fáboš dne 02 úno 2009 23:29, celkem upraveno 1 x.
Trhyy píše:Gratulejšn tráboš, ta 320d neni špatá volba, chvíli sem s tim i jel a neřídilo se mi to špatně a ta spotřeba je dokonalá, kámoš když to honil jak debil tak se nedostal přes 8l i když osobně bych volil 330D
jj to já bych taky radši, ale v mý cenový relaci se toho moc slušnýho neobjevuje. původně jsem chtěl benzín, byl jsem k naftě skeptickej, ale pak jsem se svezl a bylo to fajn a spotřeba je super
navíc pro mě je to skok o 35 kw a dvakrát takovej krouťák na zadek místo předek
pecka kamo Jinak pokud budes resit treba AE tak bych osobne daval ZLUTE a tady z tohoto webu (overeno, taky jsem od Martina bral pro sebe ) http://www.dolej-olej.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Trhyy píše:Gratulejšn tráboš, ta 320d neni špatá volba, chvíli sem s tim i jel a neřídilo se mi to špatně a ta spotřeba je dokonalá, kámoš když to honil jak debil tak se nedostal přes 8l i když osobně bych volil 330D
jj to já bych taky radši, ale v mý cenový relaci se toho moc slušnýho neobjevuje. původně jsem chtěl benzín, byl jsem k naftě skeptickej, ale pak jsem se svezl a bylo to fajn a spotřeba je super
navíc pro mě je to skok o 35 kw a dvakrát takovej krouťák na zadek místo předek
pecka kamo Jinak pokud budes resit treba AE tak bych osobne daval ZLUTE a tady z tohoto webu (overeno, taky jsem od Martina bral pro sebe ) http://www.dolej-olej.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
no teď musim avyřešit to pískání řemenu apak budu řešit dál.
jj taky jsem pro žlutý, ale upřímně ani nevim jak se tam dávaj
SubTera píše:Fabos: Luky, gratulace. Sympaticka barva, i motor. Co jsem koukal na dily (Elit), jsou az prekvapive levny, oproti my nafte. To uz nebudu vuci BMW tak skeptickej...ale pred domem by mi to moc dlouho nestalo:(
díky chlape, snad budu mít s motorem štěstí, zní sice jak traktor, ale jede sympaticky.
jednoducha montaz pro toho kdo nema obe ruce leve jako ja btw. jinak pokud budes resit ten remen (coz by si mel) tak muzu ti ho objednat zitra v BMW se slevou (jde o klinovej remen asi??)
Fire píše:křídlo je pro lepší přítlak při rychlostech od 160Km a vejš .... kupodivu.
cili bez kridla 200SX v rychlosti nad 160km je neovladatelne.
Diky za info, netusil jsem to, nejsem na takoveto "vychytavky" zvyklej.
Vy jste idioti, o maxikingovi to bylo jasný od začátku, ale markus překvapuje...
Nechápu jak někdo kdo vlastní blbý báwo a schnilou popelnici se může na tohle auto jen křivě podívat, navíc mu tady jediný auto nesahá ani po nárazníky...
Fire: neskutečný, fakt nádhera
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Starle: ty si uplnej chudacek a az te potkam na sraze, tak z tebe udelam 5 do rady
Jinak 200SX je pekny, ale to kridlo mi nedalo a tak jsem se zeptal k cemu je dobre (jak jsem psal, nejsem na to zvyklej) a ty jako zkurveny dite reagujes prehnane, nevim co tim sledujes...beef ci co??
DOEMIXXX píše:Starle: ty si uplnej chudacek a az te potkam na sraze, tak z tebe udelam 5 do rady
Jinak 200SX je pekny, ale to kridlo mi nedalo a tak jsem se zeptal k cemu je dobre (jak jsem psal, nejsem na to zvyklej) a ty jako zkurveny dite reagujes prehnane, nevim co tim sledujes...beef ci co??
A jak to chceš provést??Přejedeš mě báwem nebo nakrájíš raperskym řetězem?
A musíš si mě najít jinde, na srazy nemam čas, ale můžem si někde dát rande
Naposledy upravil(a) Starlet dne 03 úno 2009 00:34, celkem upraveno 1 x.
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
DOEMIXXX píše:Starle: ty si uplnej chudacek a az te potkam na sraze, tak z tebe udelam 5 do rady
ne ty ditko blbe, prijedu na sraz predstavim se ti a pak ti ji napalim za debilni kecy, ok?
ne ty ditko blbe, prijedu na sraz predstavim se ti a pak ti ji napalim za debilni kecy, ok?
Klidně napal, ale bude to poslední co uděláš...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Tommy1978 píše:Hele běžte s těma kecama do prdele už než to zas někdo zamkne
Omlouvám se za flame, ale tohle je přesně důvod proč si na všech ostatních forech dělaj z TF prdel, tady se objeví auto s velkym A a místo toho aby se někdo třeba zeptal na nějaký technický info nebo to pochválil tak se okamžitě objeví trapný kecy jako teď...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Omlouvám se za flame, ale tohle je přesně důvod proč si na všech ostatních forech dělaj z TF prdel, tady se objeví auto s velkym A a místo toho aby se někdo třeba zeptal na nějaký technický info nebo to pochválil tak se okamžitě objeví trapný kecy jako teď...
Já to chápu ale musíš to prostě brát tak že každej má jinej vkus a každýmu se líbí něco jinýho ale ne kuli každý kravině hned začít do někoho rejt což tady začíná bejt ukrutnym zvykem
Samo něco jinýho je rejpání ze srandy ale tohle vzájemný napadání moc nechápu kor když jde skutečně vo hovno
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Já to chápu ale musíš to prostě brát tak že každej má jinej vkus a každýmu se líbí něco jinýho ale ne kuli každý kravině hned začít do někoho rejt což tady začíná bejt ukrutnym zvykem
Samo něco jinýho je rejpání ze srandy ale tohle vzájemný napadání moc nechápu kor když jde skutečně vo hovno
Některý lidi tady fakt nemusim, ale neřešim je,ale tohle je fakt moc, každej se tady rozplývá nad sériovkou na kolech a když je tady něco takovýho tak hned začnou blbý kecy
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Co se křídla týče, tyhle narážky bych naprosto pochopil, kdyby to bylo hliníkový křídlo...tak se zasměju s Váma...ale tohle si myslim je na jinej úrovni (kdyby ničim jinym, tak aspoň cenou a vzhledem )..a navíc i dobře ladí s tim difuzorem
Kolik je výkon?? ať už doloženej nebo odhadovanej??...jestli to neni tajný