Jinak tady 8x15 a 195/45 pneu Toyo

Moderátor: Dave0401
Jurisek16 píše:Kua ... hanuš mě zase naladil....jáááj to je dilema...nakonec budu muset snad koupit dopředu 195ky a dozadu 215 a měl bych klidNa obrázku je porovnání a rozdíl tam není až tak znatelný
No ok...ještě skočím kuknout na ty z toho inzerátu
Za kolik??Jurisek16 píše:jupííí...a je objednánosnad to příjde co nejdřív
Ja bral 5L za cca 900kc. Juris ty potrebujes tak 6L co???Mr. Yaris píše:Za kolik??Jurisek16 píše:jupííí...a je objednánosnad to příjde co nejdřív
taky taknoreking píše:za ty prachy simohl koupit lepší olej
Barry
alean píše:taky taknoreking píše:za ty prachy simohl koupit lepší olej
Barry
důležité je dodržet normu oleje předepsanou pro motor,střídat by se by se neměly druhy oleje ne značky. U Castrolu platíš za značku ,né za kvalitu.G3-Lower píše:Otazkou co tam lili puvodni majitele? Pry by se ani znacky oleju nemely moc stridat. Castrol pouzivam a minuly majitel taky a hodne lidi ho do VW taky lijou...
tak to mi je jasné že do Fouse leješ ten olej co vytaháš zákazníkum z klimatizacíPetulaGD píše:olej jak olej....hlavně že to maže....kdo maže,ten jede!
Rika se to no...ale muj motor byl pry vevnitr uplne cistounky, zadny carbon atp a nejaky patek uz se tam leje magnatec. Myslim, ze rozdily oleju nepozname stejne jako nepozname rozdil mezi N95 shell a benzina...Bohuzel ja osobne u oleje raci priplatim 2x tolik nez stoji olej co tatik lil do Forda nez jsem si ho vzal ja.alean píše:důležité je dodržet normu oleje předepsanou pro motor,střídat by se by se neměly druhy oleje ne značky. U Castrolu platíš za značku ,né za kvalitu.G3-Lower píše:Otazkou co tam lili puvodni majitele? Pry by se ani znacky oleju nemely moc stridat. Castrol pouzivam a minuly majitel taky a hodne lidi ho do VW taky lijou...
neeee....ten co vytahnu z klimy přeliju a plnímeeealean píše:tak to mi je jasné že do Fouse leješ ten olej co vytaháš zákazníkum z klimatizacíPetulaGD píše:olej jak olej....hlavně že to maže....kdo maže,ten jede!
noreking píše:za ty prachy simohl koupit lepší olej
Barry