Jaky spesl ford? Myslim ze tam mam naky Q7 nebo tak neco z nakeho suduF.l.a.n.e.l. píše:právě do Fordu je třeba spešl ford
Jurisova R6ka (BmW E60 525iA |160kw|)
Moderátor: Dave0401
Re: Jurisova VR6
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
ty ze sudu jsou nejlepší,ten se tolikrát přelije a změní nálepku že vlastně ani nemůžeš vědět co tam liješ,možná i recyklovaný olej z dojčlanduG3-Lower píše:Jaky spesl ford? Myslim ze tam mam naky Q7 nebo tak neco z nakeho suduF.l.a.n.e.l. píše:právě do Fordu je třeba spešl ford
Si tez myslim. Dycky to vyjde na 4-5set kc ty 4litry a neco na doliti. Nekup toalean píše:ty ze sudu jsou nejlepší,ten se tolikrát přelije a změní nálepku že vlastně ani nemůžeš vědět co tam liješ,možná i recyklovaný olej z dojčlanduG3-Lower píše:Jaky spesl ford? Myslim ze tam mam naky Q7 nebo tak neco z nakeho suduF.l.a.n.e.l. píše:právě do Fordu je třeba spešl ford
Změna je život...
Mě doporučilo pár lidí tenhle olej...pro VR6 je asi nejlepší pač olej v motoru i za studeného startu dobře maže a není jakoby ztuhlý...a snáši dobře vysoké teploty...atd...no a nic jiného než polosyntetika se do toho lít prý nemá (rada by MikeVR6) no a cenovka...5L za 850,- + 1L za200,- ...a při nákupu nad 1000kč je poštovné zadara 
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
táááák...a tady jedna tajenka před spaním
co je na obrázku ? 
- Přílohy
-
- Image015.jpg (66.21 KiB) Zobrazeno 1333 x
(???ps+)
nesouměrně rozporcovane bíle jelito na dvě časti?
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
Trosku to vypada jako rozzhaveny brzdovy kotouc 
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Ten by byl červeny volePemaR píše:Trosku to vypada jako rozzhaveny brzdovy kotouc
..::užrané quattro::..
bíle rožhavený kotouč?
je to bíla jitrnice 
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
jo to je reklamní věta výrobceJurisek16 píše:Mě doporučilo pár lidí tenhle olej...pro VR6 je asi nejlepší pač olej v motoru i za studeného startu dobře maže a není jakoby ztuhlý...a snáši dobře vysoké teploty...atd...no a nic jiného než polosyntetika se do toho lít prý nemá (rada by MikeVR6) no a cenovka...5L za 850,- + 1L za200,- ...a při nákupu nad 1000kč je poštovné zadara
Juris voe to sem byl ja jak ses na me nalepil na zizkove u kaufu (cerveni swist) a pak si me predjel a jel kolem lazni.. sem troubil blikal a ty nic.. kuva sem te nemoh dohnat s tou 0.9 V3 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
Mas ho nejakeho zahleho kamo
(ten kus cerneho je jako pokus o cenzuru?nebo ruka nesviti?
)
Změna je život...
Jurisek16 :hlavně ten olej pro tvůj motor by měl splnovat normu VW500 00,502 00 u 5W-40
a nebo 501 01 u 15W-40
a nebo 501 01 u 15W-40
je to přední kotouč co jiného u jurisa nic neobviklého když letíš jak prase tak brzdíš jak prase
Audi A6
Ty vole remix...tak to mě vůbec nenapadlo...jsem se vztekal jak cyp a přemýšlel jsem že zastavím a vypyčuju toho cypa co na mě bliká a troubí
Btw: je to zadní kotouč
udělal jsem strašně velkou chybu...jak včera večer mrzlo tak jsem jel přes kaluže...no a pak jsem nechal zataženou ručku asi hoďku...no a ta jedna páka zamrzla
měl jsem to asi kilák domů..přijedu...dým jak cyp....a kotouč na mě svítil 
Btw: je to zadní kotouč
(???ps+)
Ješte by vylezl on a byl bys v p*či tyJurisek16 píše:Ty vole remix...tak to mě vůbec nenapadlo...jsem se vztekal jak cyp a přemýšlel jsem že zastavím a vypyčuju toho cypa co na mě bliká a troubí![]()
v holansku musi byl luxusnee

ty jejich kofi shopy
ty jejich kofi shopy
Naposledy upravil(a) gynga dne 06 úno 2009 23:05, celkem upraveno 2 x.
Takže už jsi v nějakém kofi shopu a jsi zhulený jak paprika jo ?
Se tam měj 
(???ps+)
Coffee shopy jsou temer na kazdem rohu. Dneska jen tak zlehka, nejaka vecere v centru (jsem v Utrechtu), par pivek (toci tady jen do 0.25l) a brzy spat. Zitra rano jedu do Amsterodamu
Tady je muj oblibeny.

A tady par fotek jen tak.

Tady je muj oblibeny.

A tady par fotek jen tak.

Live4Ride Syndicate
Vsak na jedne fotce je
(lod)
edit: Nevim, jak kdo mate s coffee shopy zkusenosti, kazdopadne v nich neprodavaji alkohol. Jen nejake stavy, caj nebo colu. Snad v sobotu jsem zalezl do hospody, ze si dam nejaky Haineken a on to zase cofee shop
No alcohol here.
sorry za OT. Jakekoliv dalsi dotazy ohledne holandska a coffee shopu zodpovim v off-topicu
edit: Nevim, jak kdo mate s coffee shopy zkusenosti, kazdopadne v nich neprodavaji alkohol. Jen nejake stavy, caj nebo colu. Snad v sobotu jsem zalezl do hospody, ze si dam nejaky Haineken a on to zase cofee shop
sorry za OT. Jakekoliv dalsi dotazy ohledne holandska a coffee shopu zodpovim v off-topicu
Live4Ride Syndicate
Drsná to zem bez půl litrů a Radegastíka
Dneska jsem se dostal konečně k Verči a vyměnil jsem jí olejíček a teď přede jako kotě
Ale docela zděšení bylo když jsem vypustil jen 2,5L oleje
a nalil jsem cca 5,7L
No ...asi papká olejík
chtělo by to asi GOu spodku...snad někdy
doufám že to vydrží 
Dneska jsem se dostal konečně k Verči a vyměnil jsem jí olejíček a teď přede jako kotě
- Přílohy
-
- IMG_0118.jpg (112.39 KiB) Zobrazeno 963 x
(???ps+)
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ono je obcas dobre si zkontrolovat olej ta tycinka tam od toho je nebat se toho
! ach to mladi 
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Ty seš chytreeeej !
Té tyčince jsem moc nevěřil pač tam není ten origo plast do kterého se to strká ale nějaká po domácku udělaná hadica
takže to budu kontrolovat až od teď
Starouši ! 
(???ps+)
pokud uz neni Verunka po smrti, kdyz jezdila na sucho 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Jn mazec...se divím že nic nepípalo (jen na kruháči) 
(???ps+)