Jurisova R6ka (BmW E60 525iA |160kw|)
Moderátor: Dave0401
Re: Jurisova VR6
Jóóó...kam se máme dívat ?  

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
 (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
v čr to bude hodně těžké,snad poloci.... k nám to přijel nazouvat taky mlady synek s BMW 850 , a gumy stali asi balíkF.l.a.n.e.l. píše:na šáde dobré jak cip.PetulaGD píše:pěkný vzorek který zaujme na první pohled mají YOKOHAMA A048 , měli sme je jednou na servise a všichni co prošli kolem všimli si
jinak přimo šipovity vzorek vyrabí BFGOODRICH,ROADSTONE,UNIROYAL ale to značky nic moc.....jinak dobře dostupná býva SAVA INTENSA a i nějake FULDY sem šipovite vidělkde se to fasuje takové slicky
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
By mě zajímalo jak se to chová na vodé  
 jak jí to může odvádět...však to je vzorek jak na těch gumách co jsem měl  
 Uňák má foto..tak jestli si to přečte tak ho tadyk hodííí  

(???ps+)
jedna 18" stojí kolem 10tis,máme doma 
jsem zvědav jak to bude sedět,asi vražda

jsem zvědav jak to bude sedět,asi vražda
podobný vzorek mají Toyo R888 a dají se normálně koupit u nás v hodně rozměrech
Proxes R888 byla vyvinuta k poskytnutí maximalních jízdních vlasností na suchém pocrchu. Speciální závodní směs "GG" a velká styčná plocha významně zlepšují vlastnosti při jízdě v zatáčce a z toho vyplývající rychlou a přesnou ovladatelnost. Pokud se rozhodnete pro koupi této pneumatiky, žádáme vás tímto o mnohem větší pozornost na mokrém povrchu, kvůli omezeným možnostem při aquaplaningu!!!

Proxes R888 byla vyvinuta k poskytnutí maximalních jízdních vlasností na suchém pocrchu. Speciální závodní směs "GG" a velká styčná plocha významně zlepšují vlastnosti při jízdě v zatáčce a z toho vyplývající rychlou a přesnou ovladatelnost. Pokud se rozhodnete pro koupi této pneumatiky, žádáme vás tímto o mnohem větší pozornost na mokrém povrchu, kvůli omezeným možnostem při aquaplaningu!!!

Golf V TDI 103Kw

myslim, ze ty R888 (nebo nejake podobne..) mel kamos na GIV a na suchu to bylo jak na slickach 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
						VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.

a dělají vůbec rozměr třeba 215/40/16 ? protože ty horní džokohamy jsem nenašel a v 17 to už stálo jak dvě pirellky 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
tady máš ty Toyo http://shop.lexani.cz/42-pneumatiky/" onclick="window.open(this.href);return false;

Golf V TDI 103Kw

ukrajinec je má na integre.
R888

R888
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
						Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- F.l.a.n.e.l.

ty toya ale tam nejsou v 215/40/16 a navíc jak sleduju ty ceny tak raději místo jednoho slicku kupim sadu normálních-Jakub- píše:tady máš ty Toyo http://shop.lexani.cz/42-pneumatiky/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bary: a jak fungují?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Kdo se tu ptal jestli budu vytahovat lemy ? Barry ? nebo Jakub? ...no to je fuk...prostě už mám vytáhnuté lemy vepředu...zítra se budou dělat vzadu...to já jen tak ať jste v obraze  

no a jinak jsem asi přišel na to proč byly ty prahy tak prohnilé...když jsem je odřezával tak z nich vytíkala voda...no a v A sloupcích jsou výtokové takové gumové hadičky které jsou vyvedené ze sloupků ven aby voda tekla po nich a pak na zem...no ale obě gumové hadičky byly zapadlé vevnitř...tudíž všechna voda co tekla (v dešti) po čelním skle a stékala pod kapotu na torpédo...tak místo aby tekla po sloupcích na zem tak tekla do prahů
 no mazec...tak už jsem jednu vyvedl tak jak má být...no a tu druhou vyndám až sundám pravé dveře  

no a jinak jsem asi přišel na to proč byly ty prahy tak prohnilé...když jsem je odřezával tak z nich vytíkala voda...no a v A sloupcích jsou výtokové takové gumové hadičky které jsou vyvedené ze sloupků ven aby voda tekla po nich a pak na zem...no ale obě gumové hadičky byly zapadlé vevnitř...tudíž všechna voda co tekla (v dešti) po čelním skle a stékala pod kapotu na torpédo...tak místo aby tekla po sloupcích na zem tak tekla do prahů
 (???ps+)
ni ni...brzdí to ty lemy...zítra se to jen vytáhne a můžou se na to kydat kila kitu  

(???ps+)
abych pravdu řekl, moc s nima nepojezdil...F.l.a.n.e.l. píše:ty toya ale tam nejsou v 215/40/16 a navíc jak sleduju ty ceny tak raději místo jednoho slicku kupim sadu normálních-Jakub- píše:tady máš ty Toyo http://shop.lexani.cz/42-pneumatiky/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bary: a jak fungují?
ale řekl bych že je to to nej co můžeš koupit když nechceš Slick a chceš pneu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
						Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Nejsou ty gumičky náhodou od šíbru???Jurisek16 píše:Kdo se tu ptal jestli budu vytahovat lemy ? Barry ? nebo Jakub? ...no to je fuk...prostě už mám vytáhnuté lemy vepředu...zítra se budou dělat vzadu...to já jen tak ať jste v obraze![]()
no a jinak jsem asi přišel na to proč byly ty prahy tak prohnilé...když jsem je odřezával tak z nich vytíkala voda...no a v A sloupcích jsou výtokové takové gumové hadičky které jsou vyvedené ze sloupků ven aby voda tekla po nich a pak na zem...no ale obě gumové hadičky byly zapadlé vevnitř...tudíž všechna voda co tekla (v dešti) po čelním skle a stékala pod kapotu na torpédo...tak místo aby tekla po sloupcích na zem tak tekla do prahůno mazec...tak už jsem jednu vyvedl tak jak má být...no a tu druhou vyndám až sundám pravé dveře
Peugeot 206 SW 2,0HDI
VW Golf III VR6
VW Golf I
						VW Golf III VR6
VW Golf I
na kadettu to tak taky bylo, jak sem sibr kuchal ven, tak vedly ve sloupcich odtokove gumove hadicky az dolu..

..:: MB C-Klasse ::.. 
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
- 
				Tom_
 - Moderátor
 - Kontaktovat uživatele:

juris : hlavne je dobre ty gumove hadicky procistit,jinak jak se ti zaserou tak voda ti pude smerem do auta pres sibr.Uz sem to parkrat videl

Audi Coupe Quattro
Tak to netuším kluci...ale tak či tak proudila voda tam kde 100%ně neměla  

(???ps+)
Tady to máš:

Jsou tam 4 odtoky ztoho šíbru, tak se na to pořádně koukni když už to máš rozdělané ať neděláš příští rok prahy znova...

Délka hadiček 2410mmx4 a vepředu máš mít ještě nějaky výpustní ventil asi dole u prahu (ozn.číslem 3)

Jsou tam 4 odtoky ztoho šíbru, tak se na to pořádně koukni když už to máš rozdělané ať neděláš příští rok prahy znova...
Délka hadiček 2410mmx4 a vepředu máš mít ještě nějaky výpustní ventil asi dole u prahu (ozn.číslem 3)
Peugeot 206 SW 2,0HDI
VW Golf III VR6
VW Golf I
						VW Golf III VR6
VW Golf I
Dík moc  
 luchnu na to vodu a uvidím jestli to poteče  

=====>>>>> http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... &start=105" onclick="window.open(this.href);return false;

=====>>>>> http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... &start=105" onclick="window.open(this.href);return false;
 (???ps+)
uz aby to bylo v laku 
 hlavne si pred lakovani nezapomen i ten ram uchytit ... at s nim nejezdis zase jen jako s ozdobou, ale aby taky trochu fungoval  

..:: MB C-Klasse ::.. 
Rám tam půjde až po laku  
 jj na pevno  
 ale ještě předtím než tam půjde se musí pořádně přeleštit  

(???ps+)
Up  
 ====>>>> http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... &start=105" onclick="window.open(this.href);return false;

(???ps+)
hmmm?!
Hezky . . .

Hezky . . .
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
						Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
popojedem ====>>>> http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... &start=105" onclick="window.open(this.href);return false;  

(???ps+)
- Michal71717

jedeš pěkně, tak ať se daří

""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
						Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Super  
  A co vnitřek? Nech ho taky vylakovat, aspoň vzadu jak bude rám ne?