to bys mě měl vidět v A6Luke_TDI píše:proste jsi velke pr... no se s tim smirza to treba ja mam idealni postavu do sportovnich vozu

Moderátor: Dave0401
to bys mě měl vidět v A6Luke_TDI píše:proste jsi velke pr... no se s tim smirza to treba ja mam idealni postavu do sportovnich vozu
Dave0401 píše:alean: ty mi to snad delas schvalneze ty tam cekas, a vyjedes az se blizim k vyjezdu, co???
jed tam v neděli http://www.gielda.gliwice.pl/remix píše:Hosi muzete mi nekdo vysvetlit cestu do gliwic ? pripadne nejake GPS souradnice ? vubec nevim kde to tam v gliwicich je ty nahradni dily ... asi v sobotu udelam vylet..
nn u nemocnice jsem to urcite nebyl jaalean píše:Dave0401 píše:alean: ty mi to snad delas schvalneze ty tam cekas, a vyjedes az se blizim k vyjezdu, co???
v poslední době se mi nějak nechce vstávat a pořád mlátím do budíku až nakonec musím a zrovna to tak vychází
![]()
![]()
hele a neodbočoval jsi včera u nemocnice v Bohumíně doleva,protože jestli jo tak je to 2:1 na přibrždění
no tak ono vzhledem že se dají normálně sehnat i pčr mundury, tak to že někdo dá na auto stroboskopy není nic nového že. každopádně tohle je celkem kravina. Motorkář ještě ujede ale ostatní kromě tomokinga ne