..:: VW clean style by REMIX ::..
Moderátor: Dave0401
Re: ..:: A4 V6 by REMIX ::..
to netusim, kazdopadne abych te trochu zneklidnil, ramena na me predchozi audi byly opravdu jak prave vymenene, nikde nic netriskalo, byl sem s tim na STK na zkousku at mi to testnou a vse v super stavu.. a najednou mrd a zustal sem na zemi. maras, stat se mi to ve vyssi rychlosti a v zatacce tak asi nevim no ..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
tak mi řekni co je kvalitnější sada za 5-6t ? beruremix píše:uz to v dnesni dobe nestoji tak moc.. da se kvalitnejsi sada kolem 5-6tis. .

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
to je hukot bouchalo mi to hodně dlouho ale tohle se mi nestalo.. ono se taky stává že než majitel auto prodá, nechá ten čep zalisovat, ono to drží, ale asi jen chvíli, pak se to urve.. každopádně z tý nápravy jsem byl na prášky, jestli se ted daj sehnat dobry novy za 5tis tak je to nádhera, já v tý době platil cca 4500 za komplet jetou z pašíka, byla sice ok ale jetá, a to mi kámoš dal hooodně dobrou cenuremix píše:jo jo ... jel se a z niceho nic mrda jako prase a audi airride na asfaltu ... spodni rameno se roztrhlo v cepu (pojebany hlinik) .. tak radim pokud nemas vymenene, tak si je taky radsi vymen, uz to v dnesni dobe nestoji tak moc.. da se kvalitnejsi sada kolem 5-6tis. Feldovi se to rameno na passiku taky utrhlo v chorvatsku ..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
já myslím že pokud chceš mít klid tak s prací investice cca 8-10tis 

- F.l.a.n.e.l.
já čekám na vyjádření (snad budoucího) dodavatele náprav
cena by měla být cca 6-7tkč za sadu a jedná se o TRW (pokud to nikomu nic neříká, dává se to z výroby do suprbéček
příští týden mám nějaký den volno tak to musím oběhat
ty levné bláta za 4ku, 5ku z aukra vydrží 1Otkm. to je o ničem

cena by měla být cca 6-7tkč za sadu a jedná se o TRW (pokud to nikomu nic neříká, dává se to z výroby do suprbéček

ty levné bláta za 4ku, 5ku z aukra vydrží 1Otkm. to je o ničem
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- F.l.a.n.e.l.
http://aukro.cz/item580214639_kompletni ... uperb.html" onclick="window.open(this.href);return false; kvalita jak cip za 3800kč
to stojí jedno origo rameno víc 

moc to prozivas flanelaku 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja si myslim ze zrovna tohle je vec na ktere se setrit neoplati! Si uvedom ze to rameno muze supnout kdykoli !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
tady si nekdo plete pojmy s prujmy... ja nenapsal ani slovo o nejakem setreni a nejakou mrdku sadu za 3800 tu hodil flanel... muj nazor je ze za 6tis sada uz neco vydrzi a rozhodne lepsi nez nejaka 10 let stara sada menena buhvi kdy.. takze tak ..
remix píše:tady si nekdo plete pojmy s prujmy... ja nenapsal ani slovo o nejakem setreni a nejakou mrdku sadu za 3800 tu hodil flanel... muj nazor je ze za 6tis sada uz neco vydrzi a rozhodne lepsi nez nejaka 10 let stara sada menena buhvi kdy.. takze tak ..
Už máš ten zderzak, že tu tak chytračíš??

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
sorry ze sem sem vtiram ale ctu tady tema ohledne ramen, znamej ma servis uz cca 15 let a po zkusenostech s temahle vyrobkama nic pod 10t kc na auto nikdy nikomu nenamontuje, sou s tim akorat problemy...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
ni zdendo
zitra se jede do gliwic
hlavne dneska mi mel prijit stelovak a nedosel kua zasrana posta 

Je sobota, to se skoro nike nerobí. 

Live4Ride Syndicate
- Hanzy
Jak tak ctu tak se divim ze jeste takove auta kupujete na kterych praskaji ramena to radeji at se sere neco jineho ale aby praskal podvozek no potes...tomu se rika vernost az za hrob a to doslova... 

CRUZE - Dvojnásobný mistr světa WTCC 2010
EVANDA
ex LEGANZA
EVANDA
ex LEGANZA
abych vás vyvedl z omylu mám sadu za 7500 stála tolik jen z toho důvodu že je to B6 a jsou už jiné ramena na B5 jsou za 5800 mám je rok v létě na 18" kolech a žádný problém spokojenost frajer je z Marianských Lázní fyrma ATP deutschland ale těžko se tomu dá věřit já jsem vyzkoušel a no problém. Jen vlastní zkušenost 

Audi A6
- F.l.a.n.e.l.
nějaký kontakt nebo WWW do sz?Uňak píše:abych vás vyvedl z omylu mám sadu za 7500 stála tolik jen z toho důvodu že je to B6 a jsou už jiné ramena na B5 jsou za 5800 mám je rok v létě na 18" kolech a žádný problém spokojenost frajer je z Marianských Lázní fyrma ATP deutschland ale těžko se tomu dá věřit já jsem vyzkoušel a no problém. Jen vlastní zkušenost

A hele, do SZ, tady někdo soukromničí 

Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
helééé šikmovokéééj, na co tobě by byla taková náprava?Mr. Yaris píše:A hele, do SZ, tady někdo soukromničí

Jen tak, zkusil bych jí vyměnit aby se mi na tom autě alespoň něco sralo 

Live4Ride Syndicate
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
ja to vzal rovnou z němec http://cgi.ebay.de/QUERLENKER-SATZ-AUDI ... 240%3A1307" onclick="window.open(this.href);return false;Uňak píše:abych vás vyvedl z omylu mám sadu za 7500 stála tolik jen z toho důvodu že je to B6 a jsou už jiné ramena na B5 jsou za 5800 mám je rok v létě na 18" kolech a žádný problém spokojenost frajer je z Marianských Lázní fyrma ATP deutschland ale těžko se tomu dá věřit já jsem vyzkoušel a no problém. Jen vlastní zkušenost
jinak průběh stejny jak u tebe už je mám rok tak zas kouknu nicmeně na ně je zaruka
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
naraznik ( seriovy), blatnik, mlhovka, zrcatko : KOUPENO 

HONDA CIVIC 8G
ahoj remixi na audi clubu jsem nasel toto tak se tam muzes pozeptat http://www.audi-club.cz/forum.php?prispevek=33627." onclick="window.open(this.href);return false;. a pokud muzu rict svuj nazor ke kolum tak si myslim ze by tyto http://www.tipcar.cz/volkswagen/volkswa ... 31252.html" onclick="window.open(this.href);return false; na a4 padli...
jinak gratuluju, a mnoho km bez nehod..
jinak gratuluju, a mnoho km bez nehod..

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
a naraznik jste nenašli, neo našli a byl drahy? minuly tden tam byli minimálně dva žluty a modry
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
nasli dva, ani jeden ale nemeli sebou takze barvu ani nevime ... ale za jeden komplet chtel 2300ZL a za druhy ocesany chtel 1700ZL .... zatim koupil seriovy ale faceliftovy za 200ZL s mrizkama ... S4 asi zatim pocka ...
HONDA CIVIC 8G
- F.l.a.n.e.l.
stary sorry ale na čem frčíš? normální příspěvek jsem ještě od tebe neviděl. a pochybuju že znáš historii svého auta před tím než ses stal majitelem ty. to je jak kdyby se ti to po koupi potkalo nebo zadřelo a já ti řekl že si chuj že se o to nestarášHanzy píše:Jak tak ctu tak se divim ze jeste takove auta kupujete na kterych praskaji ramena to radeji at se sere neco jineho ale aby praskal podvozek no potes...tomu se rika vernost az za hrob a to doslova...

- F.l.a.n.e.l.
toe měkota ten mihaunoreking píše:nasli dva, ani jeden ale nemeli sebou takze barvu ani nevime ... ale za jeden komplet chtel 2300ZL a za druhy ocesany chtel 1700ZL .... zatim koupil seriovy ale faceliftovy za 200ZL s mrizkama ... S4 asi zatim pocka ...

PS: michal,: po havru jezdí modrá S4

on by ho chtel asi za 500,- uz i v barve 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
tak jako 14tis za naraznik je docela dost si myslim
... a ten ocesany jeste buhvi v jakem stavu za 8tis neni taky zadna pecka cena ...

HONDA CIVIC 8G
jasne.. ja se mu nedivim 
8ku za kompletni by byla asi uz ok cena ... kdyby byl v top stavu
kurna na octu jsem kupil new RS naraznik za 1500,-

8ku za kompletni by byla asi uz ok cena ... kdyby byl v top stavu

kurna na octu jsem kupil new RS naraznik za 1500,-

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no to teda asi urcite pocka, protoze 2300 zl to je fakt raketa 
jinak, zrcatko nasazene, blatnik nasazeny, naraznik nenasazeny, protoze nema vystuhu a musim to nejak poresit z druheho narazniku.. a hlavně mi chybí uchycení nárazníku které je na blatníku, nevím kde to sehnat
bez toho to nesložím
matt: kola už mám vybrané
a na díly tomu borcovi už jsem napsal 

jinak, zrcatko nasazene, blatnik nasazeny, naraznik nenasazeny, protoze nema vystuhu a musim to nejak poresit z druheho narazniku.. a hlavně mi chybí uchycení nárazníku které je na blatníku, nevím kde to sehnat

matt: kola už mám vybrané