Moderátor: Dave0401
PetulaGD píše:KUA.....dneska se mi daří.....zaspim...jedu do školy,auto těžce startuje...řikam si co je...snad to přestane...na vyšině za mnou policajti.....tak jedu...jeb v orlovském kopcu mi to zdechne,policajti se divaji,zkontrolujou mě....a jedou do řiti....tak sem volal tatovi,vyply mobil,cekam az auto schladne...naskocilo...a jen tak tak sem dojel dom hodne prerusovanou jizdou
PetulaGD píše:ty jdeš čím dal níž...teď si to tím snoplem uplně posral....teď mam navrch![]()
to je tím velmi kvalitním benzinem s dětmarovic,mam ucpaný filterremix píše:PetulaGD píše:KUA.....dneska se mi daří.....zaspim...jedu do školy,auto těžce startuje...řikam si co je...snad to přestane...na vyšině za mnou policajti.....tak jedu...jeb v orlovském kopcu mi to zdechne,policajti se divaji,zkontrolujou mě....a jedou do řiti....tak sem volal tatovi,vyply mobil,cekam az auto schladne...naskocilo...a jen tak tak sem dojel dom hodne prerusovanou jizdouPetulaGD píše:ty jdeš čím dal níž...teď si to tím snoplem uplně posral....teď mam navrch![]()
![]()
me opel nikdy nenechal stat, teda jen kdyz jsem se zakopal nekde