Moje recbarry píše:super video a super hudba
to super moto je asi jediná mašina do které bych šel, kdybych se tak nebál
ještě možná nějaký cruiser nebo chopper

Moderátor: Dave0401
Moje recbarry píše:super video a super hudba
to super moto je asi jediná mašina do které bych šel, kdybych se tak nebál
ještě možná nějaký cruiser nebo chopper
tak takove jak na fotce zdaleka jeste ne, ale ucim se.... dnes jsem se zajebaval u KFC. na tom parkingu se paradne jezdi kolem tech ostruvku a pri brzdeni, po kopnuti dvojky to jde krasne do driftu, pak stupacky na zem a pri vyjezdu pod plnym citis jak jde zadni guma smykem.... boty uz jsou pekne zhoblovane a zadni pneu muzu vyhodit.Luke_TDI píše:Dano ty uz hazis drifty na SM ? Totok je luxus fotka
Zdravím bajkera. Na Kawu kašli, najďu něco jiného. Znám pár srandovních historek o kawě. Jako prasklý svod na ER-5 co neměla moc nalítano a utrženou ojnici z ZX-9 po testovačce na dálnici. Vem raději Zuzku nebo Hondu. Sice ji má každý Tonda ale je to lepší než ....Luke_TDI píše:dano mit love tak kupim i motarda ale takhle moc nechci. Mam spoustu kamosu s normal motorkama a oni by mi ujizdeli kdybych mel motarda![]()
kazdopadne letos doufam ze to vyjde a bude to ERko
Hele, Dane, nejel jsi mimulý pátek/ sobota přes Závadu???Dan píše:tak takove jak na fotce zdaleka jeste ne, ale ucim se.... dnes jsem se zajebaval u KFC. na tom parkingu se paradne jezdi kolem tech ostruvku a pri brzdeni, po kopnuti dvojky to jde krasne do driftu, pak stupacky na zem a pri vyjezdu pod plnym citis jak jde zadni guma smykem.... boty uz jsou pekne zhoblovane a zadni pneu muzu vyhodit.Luke_TDI píše:Dano ty uz hazis drifty na SM ? Totok je luxus fotka
![]()
jeste se paradne jezdi na parkingu u noveho kauflandu v bohumine, ale nejak tam na me blbe koukali.... teda nevim proc![]()
kupujte nekdo motarda at mam s kym jezdit kuva... je to srandy kopec a clovek nemusi lezt ani na cestu... co luke?
je to mozne... jel jsem menit retez...kuchy píše:
Hele, Dane, nejel jsi mimulý pátek/ sobota přes Závadu???
Jestli jo, tak zvuk je super.
Akorát prosím pánové přes tu Závadu trochu pomaleji. Máme tady děti a starší spoluobčané.
PS: Vím že to láká.Díky
Heh, v poho. Vím že to láká. Mám Busu.Dan píše:je to mozne... jel jsem menit retez...kuchy píše:
Hele, Dane, nejel jsi mimulý pátek/ sobota přes Závadu???
Jestli jo, tak zvuk je super.
Akorát prosím pánové přes tu Závadu trochu pomaleji. Máme tady děti a starší spoluobčané.
PS: Vím že to láká.Díky
omlouvam se, uz se to nestane
Což takhle SV 650. Teď ji střelila sestřenka. Je to hodná motorka. No , litr by byl lepší. Nebo aprillie Mile, Tuono?Luke_TDI píše:ja bych i neco jineho mozna bral ale absolutne nechci 4val a myslim si ze tento motocykl ma co nabidnout takze ho velmi rad zkusim a kdyz se neco posere tak bohuzel to se muze stat i u hodnice
tahle je kapku ťuklá na čumák,ne?PetulaGD píše:kurde....ani mi nemluv,dneska jsem Hanizzovi řikal jak sem měl pujčenou na 3 dny na opravu Derbi sendu 125 smsice jen 125 ale byla plně otevřena a překopana
dal bych si zas řict
Pokud nemam spatne informace, tak Pan Angel po nem velice touzil a mel by ho uz udajne mit tadyPetulaGD píše:to jsou nemilé situace....zažil jsem....v 60km/h na kamenech podkluz...naštěstí chvilku po betonu a pak už po travě...krom odřeneho kolena a trošku praskleho plastu nadrže nic nebylo,ale i tak je to dost nepřijemne! jinak jsme dneska jel do orlové a předjižděl mě catrham....celý leštěný...bez spz....kdo jste si to zase pořídily???