..:Oplí pokec:..
Re: ..:Oplí pokec:..
vsichni vime, jaky to bejvalo krasny auto - to, co dokazes ty z auta vytvorit, se jen tak nevidi...
BTW: zopakuj si zakladku, protoze tvoje cestina je opravdu na bodu absolutni nuly...a ten tvuj podpis taky nedava smysl...nj, dyz nekdo neumi cesky, jak bychom po nem mohli chtit anglictinu, ze??
BTW: zopakuj si zakladku, protoze tvoje cestina je opravdu na bodu absolutni nuly...a ten tvuj podpis taky nedava smysl...nj, dyz nekdo neumi cesky, jak bychom po nem mohli chtit anglictinu, ze??
Skoda Favorit 136B s 67 chciplymi koniky pod kapotou 

Původně jsem to ani neměl sílu komentovat, ale koukám že už jsem dlouho nesbíral příspěvky, takže jsem tu!
Karlos, děláš si ze mně prdel? To že si rozmlátil svoje auto, je mi fuk, moje Astřička už je pro mně nějakou dobu mrtvá, i když jsem se s tím pořádně ještě nesmířil, je to tak, ale aby si tvrdil že ti vyhrožuju smrtí pokud to nedáš dohromady a podobný kecy, tak je opravdu moc. Myslíš že se to nedozvim? Kolik ti do prde*e je? Chováš se jak 12ti letej parchant (podle pravopisu ani to ne. Je vidět že máš opravdu jen minimální vzdělání), co si vymejšlí, aby vypadal důležitě. Co si o sobě kur*a myslíš? Dělá ti to dobře? Co z toho máš? To tě teď obdivuje tvoje okolí, jak zvládáš těžkej život na pokraji nrvovýho zhroucení, kdy máš rozbitý auto a ještě ti někdo vyhrožuje nebo co? Nebo mi snad chceš nějak uškodit těmahle kecama? To jsem snad boss nějaký mafie nebo co? Docela rád bych to věděl. Navíc si asi úplně totální magor jestli si myslíš že se s tebou někdo z mho okolí ještě někdy hodlá bavit, a telefonáty typu ,,Jsem na Shellce, nedáme kafe?" si klidně odpusť. šichni tě s hroznou radostí pošleme do hajzlu.

Karlos, děláš si ze mně prdel? To že si rozmlátil svoje auto, je mi fuk, moje Astřička už je pro mně nějakou dobu mrtvá, i když jsem se s tím pořádně ještě nesmířil, je to tak, ale aby si tvrdil že ti vyhrožuju smrtí pokud to nedáš dohromady a podobný kecy, tak je opravdu moc. Myslíš že se to nedozvim? Kolik ti do prde*e je? Chováš se jak 12ti letej parchant (podle pravopisu ani to ne. Je vidět že máš opravdu jen minimální vzdělání), co si vymejšlí, aby vypadal důležitě. Co si o sobě kur*a myslíš? Dělá ti to dobře? Co z toho máš? To tě teď obdivuje tvoje okolí, jak zvládáš těžkej život na pokraji nrvovýho zhroucení, kdy máš rozbitý auto a ještě ti někdo vyhrožuje nebo co? Nebo mi snad chceš nějak uškodit těmahle kecama? To jsem snad boss nějaký mafie nebo co? Docela rád bych to věděl. Navíc si asi úplně totální magor jestli si myslíš že se s tebou někdo z mho okolí ještě někdy hodlá bavit, a telefonáty typu ,,Jsem na Shellce, nedáme kafe?" si klidně odpusť. šichni tě s hroznou radostí pošleme do hajzlu.

in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
nemyslel jsem to nijak zle, stavel jsem na zaklade toho, ze jsi to nedavno docela slusne oprel.. ten fraja co ti to zpravoval k tomu taky dodal par slov k celkovemu stavu auta. Kdyz mu pri prevozu upadlo kolo apod.. Z toho si asi kazdy vyvodi obrazek o frajerovi co ma akorat na hube, jezdi jak hovado beztak jeste bez papiru a na co sahne to zkazi, viz. oprava brzdovych trubicek vid a utrhnou sedacku, to uz chce taky pekne velkou demenci.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Se nám to tady nějak rozmohlo. Já už to říkal Pustilovi, že tohle je přesně důvod (při vší své sentimentalitě na něj mám nárok
) proč bych své první auto (všechny auta co kdy budu mít nemám kde skladovat
) nikdy neprodal, a když už tak max. v rámci rodiny. Ale když si vzpomenu, jak to auto vypadalo za vlastnictví Pustila, i když ho znám jen z fotek, a jak popisoval svou péči o v podstatě nezajímavé auto (motoricky - tyhle auta jsou prostě spotřebky, trošku jiné by to bylo v případě GSi nebo kábra) tak jsem v tom viděl tak trošku i ten svůj vztah a docela chápu, že ho to teď musí mrzet, ale opravdu ho netipuju na nějaké výhružky a jestli je to jen vymyšlené tak teda fakt

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Neznám vás ani auto... ale tohle si řeště přes SZ, nebo si dejte do huby...
Děkuju
PS: Kubi.. ono tyhle naše auta stejně nikdo nekoupí

PS: Kubi.. ono tyhle naše auta stejně nikdo nekoupí

A4 3.0 V6 quattro
mám vectru 2000 s 97 tis najeto... momentalne maličko prclou na zadek... dáš vic jak šrotovný ?

A4 3.0 V6 quattro
Přebíjím lukinovu nabídku a dávám poštovný plus flašku
Jinak teďka jsem se vrátil od karosáře, autentické slova když viděl co tam chcu vám neřeknu ale prej to teda půjde, bude to drobet komplikovanější tím, že tam jsou ty dveře, které se taky budou muset nastavit, ale prý je tam dostane, takže se mám na co těšit (jupíí
)

Jinak teďka jsem se vrátil od karosáře, autentické slova když viděl co tam chcu vám neřeknu ale prej to teda půjde, bude to drobet komplikovanější tím, že tam jsou ty dveře, které se taky budou muset nastavit, ale prý je tam dostane, takže se mám na co těšit (jupíí

Ještě není dáno, ted bude otázka jak to pojede, resp. nepojede
Roztažený lem se bude hodit, i kdybych ti Kesky prodall tak pod 8" vzadu nejdu 

- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
KarlosE30: Se divim ze se tu jeste ukazujes po tom co si tu ze sebe udelal totalni blbce kterej znicil pekny auto a umi jen hazet kecy co vsechno koupi ale skutek utek a misto toho jen to auto dal kurví. Co si na tom aute dokazal?.. Krom toho ze si na nem zkurvil brzdy, prvni kolize, druha kolize, zkurvil si pekny kola na kterych se nechali desitky mozna i stovky hodin prace, na ktere jsem se podilel.. si extra hovado co vic dodat
už jste ho dost zbičovali... kdyžtak mu to piště do SZ, děkuji za pochopení 

A4 3.0 V6 quattro
Freschi: a co ten Sharky? už něco sehnal?
Sharky sehnal... ale než typek odepsal jaky to ma Et tak kola byli fuč... a stavi se k tomu Sharky nejak laxně i přesto, že odemne bude neco chtit.. takže si je seženu raději sám než se denně vnucovat 

A4 3.0 V6 quattro
Tak on má asi dost práce tak buď trpělivý, zadaří se, neboj
já čekoval rok než jsem narazil na kesky u lukina a to ještě náhodou 

-
- Kontaktovat uživatele:
pustil: Karlosovi sem řekl že jestli se to dozvíš tak mě zabiješ... nevim co s toho vzniklo za píčovinu
Milda tuning: Kola sem se snažil prodat ještě když byly hezký.. řikal sem že u mě nevydržej páč mám psa a podvazovat mu koule kůli kolům fakt nebudu:
nevim kdo to psal: Hadička byla uklepaná o upadlej stabilizátor tak se to provizorně udělalo zavařením Holendru.
Sedačka byla nalomená a otec jí svím spůsobem zvedání se dolomil.. btw ve dvouch dalších Fkách v mém okolí jedna bílá v kombíku od souseda a jedna z čečelic má taky urvanou sedačku a představ si na tom samém místě...
A to jestli se se mnou někdo bude bavit? Banda magůrků mě fakt nezajímá
Chci jen žirafu a pár věcí z Liběchova a Fuck off..
Jinak poprvé to naboural člověk co to opravoval jen se divím že se k tomu nepřizná a podruhé sem já usnul což se po šestnáctce může stát.. Ano neměl sem jezdit autem na 16ti hodinovou šichtu to uznávám.. To je asi tak vše...
PS doufám že tu žirafu dostanu z5!!!
Milda tuning: Kola sem se snažil prodat ještě když byly hezký.. řikal sem že u mě nevydržej páč mám psa a podvazovat mu koule kůli kolům fakt nebudu:
nevim kdo to psal: Hadička byla uklepaná o upadlej stabilizátor tak se to provizorně udělalo zavařením Holendru.
Sedačka byla nalomená a otec jí svím spůsobem zvedání se dolomil.. btw ve dvouch dalších Fkách v mém okolí jedna bílá v kombíku od souseda a jedna z čečelic má taky urvanou sedačku a představ si na tom samém místě...
A to jestli se se mnou někdo bude bavit? Banda magůrků mě fakt nezajímá

Jinak poprvé to naboural člověk co to opravoval jen se divím že se k tomu nepřizná a podruhé sem já usnul což se po šestnáctce může stát.. Ano neměl sem jezdit autem na 16ti hodinovou šichtu to uznávám.. To je asi tak vše...
PS doufám že tu žirafu dostanu z5!!!
ex: Opel Astra F 1,6 8V C16NZ NEW: BMW E34 535i 155kW M30B35 (a špera jak kretén)
Opel Vectra B Caravan 2,5 V6
BMW E30 327i (nedodělaná eta) hobby car

-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové omlouvám se za to že si sem přišli mělničáci vylejt vztek! Sorry

ex: Opel Astra F 1,6 8V C16NZ NEW: BMW E34 535i 155kW M30B35 (a špera jak kretén)

Bude Insignia OPC co?Fresch píše:za rok to auto mit nebudu

stejnak my tu pravdu nezname. oni sami vedi, kdo je v pravu a kdo ne...
Irmscher Omega Caravan 2,5 V6 automat
Zdravim, prvni bouracku jsem opravdu zavinil ja svou blbosti kdy sem s letnimi pneu na snehu nedotocil zatacku kdy si jeste pridala za sve rucni brzda... auto jsem nasledne odvezl a opravil. nyni ho karlos rozbil a na auto jsem se byl podivat, ten clovek ma asi vice stesti jak rozumu protoze je to jeste celkem s umerou opravitelne... slibil jsem ze auto pomuzu dat do kupy a doufam ze to uz bude naposledy
jinak myslim ze OT bylo dost, vice dotazu k oprave ci upadlrmu kolu pri prvnim prevozu mi pisnete do SZ
nebojte, nenecham to auto skoncit jako srot

jinak myslim ze OT bylo dost, vice dotazu k oprave ci upadlrmu kolu pri prvnim prevozu mi pisnete do SZ

nebojte, nenecham to auto skoncit jako srot

porsche 944
Nice 

in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fresch píše:kámo chybí ti tam jedna vačka... tohle nemá víkon
ale prd, vacky mu chybi 3... viz moje drobatko:
EDIT: jak tak na to ted koukam tak tam nema zadnou vacku, tak mu chybi 4

porsche 944