pokorneo píše:srna svině , píča , dementní zvěr ... byl jsem včera hrát v milevsku a když si to fičím na zpátek home , tak hopla a já už se jí nevyhnul ...
sotva si privezu opraveny auto tak zase jde do servisu .
Hrát v Milevsku? Co v takový prdeli?
no přeci widlácký mařky sou tam luxusní vesnický buchty , ale jezdím tam jednou za uherskej rok .
Už jsem tam jednu pořádnou vyhlídnul , přesně můj typ , vysoká blondýna s pevnejma trojkama a modrejma vočiskama
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Tommy1978 píše:Tyve Jiřino to mě mrzí zasraná zvěř to je v prdeli no taky se toho bojim jak čert kříže když jezdim vod našich z vidlákova a tam jich je jak sraček
muste pomalu jet
To si piš že v tom úseku jezdim jak posranej ale víš jak to je
pokorneo píše:srna svině , píča , dementní zvěr ... byl jsem včera hrát v milevsku a když si to fičím na zpátek home , tak hopla a já už se jí nevyhnul ...
sotva si privezu opraveny auto tak zase jde do servisu .
Hrát v Milevsku? Co v takový prdeli?
no přeci widlácký mařky sou tam luxusní vesnický buchty , ale jezdím tam jednou za uherskej rok .
Už jsem tam jednu pořádnou vyhlídnul , přesně můj typ , vysoká blondýna s pevnejma trojkama a modrejma vočiskama
Mam tam chatu a že bych tam někdy viděl něco zajímavějšího se fakt říct nedá
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
nooo to me taky napadlo, dival jsem se na tu fotku z blizka a nenasel jsem nic, takze bud je to hodne dobre odvedena praace a nebo to je opravdu znacka
nooo to me taky napadlo, dival jsem se na tu fotku z blizka a nenasel jsem nic, takze bud je to hodne dobre odvedena praace a nebo to je opravdu znacka
Kroci byl driv jeden z nej Vtuneru.... takze je hoooodne sikovnej....
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK