třeba takhle:
myslíte že to mám jen opatrně vybrousit do toho tvaru a nějakým sajrajtem polit ať to zrezne?
až tak složitě? nevíš kde koupím tu kyselinu a ethanol? jaký ten poměr? 25Okys a kolik toho lihu?BIGPAPA píše:nejlépe je nechat přírodně uzrát, nebo polít kyselinou dusičnou řeďěnou ethanolem v poměru 250ml kyseliny a zbytek líh pak zahřát a během chvilky máš krásnou rez
BIGPAPA píše:do litru, jo zapoměl jsem dodat že ta kyselina dusičná stačí 10% a dá se snad koupit v drogerii takže 250 ml kys a 750 ml lihu - jinak se to jmenuje NITAL
zahřát horkovzdušnou pistolí to ten líh nechytne![]()
ciste s tebou souhlasiiim...taky se mi to libi....je to hezci nez megalaminatyRolljoin píše:nějak nebyl ještě čas takže zatim nic nemám.
2plaváček+camel - Samo že to nemůsí byt zrovna kříž. Je to na auto ce se mi válí v garáži a nemá využití ani prodejní cenu takže než pujde na šrotovné tak se na něm můžu ještě vyblbnout
2 zetes - moderátore bez zbytečných OT a příspěvky nepište od toho, aby jste jich měli co nejvíce, ale od toho aby byly věcné a někomu pomohly. dík
jo a dělám to protože se mi to líbí, nevím co je natom divného, určitě lepší než FaF lamináty, megakřídlo a megahnusné kola. to rači složit na malých kolech, zahrádka, rez .... no každému se líbí něco jiného.