RENOCAR BRNO 2004(podzim)
Re: Sraz
Nesouhlasim, ja sem si to celkem dost uzil...Bob píše:Ten kdo tam byl nemůže říct že ten sraz byl krutej. Byla to největší nuda v Brně
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo. Sraz byl fajn.. Ale co jsem tak četl co jste psali, hodně mě zaujalo to o těch pohárech a podobně a je fakt, že to Renocar pěkně drsně odbyl.. To je škoda.
Co se týče vydělávání na srazech, všechno je to jen o prachách a jen málo kdo pořádá srazy jen kvůli tomu že ho to baví. Ale o tom tuning bohužel je: o penězích. Ale to dnes asi všechno.

Co se týče vydělávání na srazech, všechno je to jen o prachách a jen málo kdo pořádá srazy jen kvůli tomu že ho to baví. Ale o tom tuning bohužel je: o penězích. Ale to dnes asi všechno.

TOS NAPSAL OPRAVDU PRAVDU PORADATELE STYDTE SE!!!!Chip píše:Jojo. Sraz byl fajn.. Ale co jsem tak četl co jste psali, hodně mě zaujalo to o těch pohárech a podobně a je fakt, že to Renocar pěkně drsně odbyl.. To je škoda.![]()
![]()
![]()
Co se týče vydělávání na srazech, všechno je to jen o prachách a jen málo kdo pořádá srazy jen kvůli tomu že ho to baví. Ale o tom tuning bohužel je: o penězích. Ale to dnes asi všechno.![]()

GARAGE TUNERS CLUB
Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-
Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-
Tuning je o penězích?Styď seChip píše:Jojo. Sraz byl fajn.. Ale co jsem tak četl co jste psali, hodně mě zaujalo to o těch pohárech a podobně a je fakt, že to Renocar pěkně drsně odbyl.. To je škoda.![]()
![]()
![]()
Co se týče vydělávání na srazech, všechno je to jen o prachách a jen málo kdo pořádá srazy jen kvůli tomu že ho to baví. Ale o tom tuning bohužel je: o penězích. Ale to dnes asi všechno.![]()

- RabuKate
- Kontaktovat uživatele:
jo a zenske jsou taky srdecni zalezitost, ale jakmile nemas prachy tak ti utece...MComb píše:Tuning je o penězích?Styď seChip píše:Jojo. Sraz byl fajn.. Ale co jsem tak četl co jste psali, hodně mě zaujalo to o těch pohárech a podobně a je fakt, že to Renocar pěkně drsně odbyl.. To je škoda.![]()
![]()
![]()
.Vždyť je to srdeční záležitost
A není snad? Kdyby si měl prachy tak už máš taky nějakou popelnici, ne?MComb píše:Tuning je o penězích?Styď seChip píše:Jojo. Sraz byl fajn.. Ale co jsem tak četl co jste psali, hodně mě zaujalo to o těch pohárech a podobně a je fakt, že to Renocar pěkně drsně odbyl.. To je škoda.![]()
![]()
![]()

Naposledy upravil(a) Chip dne 05 lis 2004 20:53, celkem upraveno 1 x.
A není snad? Kdyby si měl prachy tak už máš taky nějakou popelnici, ne?MComb píše:Tuning je o penězích?Styď seChip píše:Jojo. Sraz byl fajn.. Ale co jsem tak četl co jste psali, hodně mě zaujalo to o těch pohárech a podobně a je fakt, že to Renocar pěkně drsně odbyl.. To je škoda.![]()
![]()
![]()

Když už jsme u penězích, kdy budou ty pásy?PH píše:No jo, Misak ma asi jine kvality, nez finance, ktere neumime docenitMišák píše:já prachy nemám a jezdí za mnou skoro každej den![]()
![]()
musíte si to umět vychovat![]()
![]()
![]()
Ale je pravda, ze bez penez nejde asi nic. Do kazdeho konicka vrazis penize a jine to asi nebude

Když nemáš prachy tak ti ženská uteče jo.To tě teda litujuRabuKate píše:jo a zenske jsou taky srdecni zalezitost, ale jakmile nemas prachy tak ti utece...MComb píše:Tuning je o penězích?Styď seChip píše:Jojo. Sraz byl fajn.. Ale co jsem tak četl co jste psali, hodně mě zaujalo to o těch pohárech a podobně a je fakt, že to Renocar pěkně drsně odbyl.. To je škoda.![]()
![]()
![]()