Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi

Příspěvek od Eiffel »

tady se tím paragrafem můžeš ohánět, ale na slovensku nevím. Předpokládám, že ze slovenska ti asi nic nepřijde, ale v čechách ti to pošlou na tvojí přechodnou adresu
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Brian

Příspěvek od Brian »

přijde ti to na adresu přechodnýho pobytu jestli ho znají.. jestli ne tak ti to přijde na adresu trvalýho. pokud tě změřili na slovensku tak ti body tady brát nebudou :wink:
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

NA 5.KVĚTNA SMĚREM NA BRNO PŘED OMV (SJEZD NA JIŽNÍ SPOJKU ) INSTALUJÍ KAMERY, DNES RÁNO JSME JE TAM VIDĚLI NA TOM MAKAT, OD KDY TO BUDE FUNGOVAT NEVÍM ALE TAK SI DEJTE POZOR :lol:
Zatím teda nebylo patrný kde to začíná a kde končí
Audi 80 cabrio

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Neluška píše:NA 5.KVĚTNA SMĚREM NA BRNO PŘED OMV (SJEZD NA JIŽNÍ SPOJKU ) INSTALUJÍ KAMERY, DNES RÁNO JSME JE TAM VIDĚLI NA TOM MAKAT, OD KDY TO BUDE FUNGOVAT NEVÍM ALE TAK SI DEJTE POZOR :lol:
Zatím teda nebylo patrný kde to začíná a kde končí
Bysme mohli opet udelat zavody, kdo u ty OMW bude mit nejvic, takhle bychom to meli oficialne :-D :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

u tý OMV to začíná :lol: a měli kužely nasázený až tak někam ke sjezdu na chodov bídáci, takže dáme rejs, akorát si musíme od někoho půjčit spzky :lol:
Audi 80 cabrio

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

si vyměňte akorát auta, ať víte výsledky :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Dobrej nápad :D

Nebo hodíme RZ z probe na Toyotu a obráceně a pak se budeme hádat, že to není to auto :lol:
zatím ještě žiju...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

ale ty tam budeš tak jako tak vyfocenej :nono:
VW - Very Wonderful

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

no Rudi myslím, že to je úplně jedno že tam bude vyfocenej :lol:
Audi 80 cabrio

Podry

Příspěvek od Podry »

ahoj mám takový menší problémek a nevím si rady...ve čtvrtek sem jel do Ustí nad Labem s přítelkyní na pohovor do firmy jenže předtím sem v centru ústí lépe řečeno městě chaosu nikdy nebyl. V den výjezdu kdy sem si rádoby proštudoval cestu, realita byla ale bohužel jiná, náhle jedu ulicí revoluční podél mcdonaldu (viz mapka dole) pronásledován bílou fabkou která se maskovala černým předkem bůh ví proč a za hukotu majáčků odbočuji ke krajnici na konci předměstí první světelná na konci této trasy kde sem se chtěl dát doleva jenže bohužel zákon mě dostihl ,ke všemu ještě na chodníku u dvojice man in black připomínající Laurela a Hardyho kteří též měli zastavovat hříšníky co se ocitli ve stejné situaci jako já ale spíš to vypadalo že hlídaj místní knajpu a na mobilu hrajou minigolf...stahuji okénko, řádně pozdravím a nic netušíc poslouchám ortel, na první pohled zamindrákovanýho , nepříjemně vyhlížejícího fízla se sklopenýma ušima sem se dozvěděl že je tu zákaz vjezdu ,že tu jedu už po druhý a že to bude za 500 -vysvětluji mu že sem tu poprvé že spěcháme na pohovor a že to nemůžeme najít ...značku sem samozřejmě přehlédl přiznávám ale po pozdějším prozkoumání se ani nedivím jelikož se nacházela pul metru za značkou ...dej přednost v jízdě kde jej doplnovala ještě zákazka zastavení a mimo dopravní obsluhu ...hotovost sem u sebe neměl tak sem byl vyzván at si skočím do bankomatu ...to už sem se lehce pousmál a jako chudý vesničan řekl že nemám ani v bankomatu takže čekám na bloček či složenku nebo jak se to dělá ale v tom mi frája řekne že zahájí správní řízení (za 1000 kč) a pokuta od 2500 -5000 přebírám doklady zpět a trošku v šoku se vracím do auta v cuku letu walker texas ranger mizí a já bezmocný odjíždím dokončit misi jménem pohovor ....již bez přítelkyně a s dostatkem času se vracím na místo činu kde se asi stále koná turnaj v minigolfu a ptám se jak je možné že se tu poflakujou že mi nedal složenku či co to je že z 30 aut sem nemůže 28 a oni si tu honí lelky ....poblitej od jejich výtažku ze zákonů jak se co má a co nemá dělat o nic chytřejší nejsem tak odcházím pryč výrazně nasraný s pocitem že si ty lamy dělaj co chtěj protože když mi dali před rokem dejchnout naměřili hodnotu 0,15 ,v krvi 0,08 ...a osolili mě 13 litrama a pul roku bez řidičáku tak se mi nechce zase jen tak zaplatit batoh jen proto že si walker nezasouložil.....děkuji za každý názor a radu .....

Podry

Příspěvek od Podry »

http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq ... 00256@z=15" onclick="window.open(this.href);return false;

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Neluška píše:no Rudi myslím, že to je úplně jedno že tam bude vyfocenej :lol:
jo vlastně probečko je tvoje :lol:
VW - Very Wonderful

woodoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od woodoo »

podry:

je divný že tě posílaj na správní řízení, přestupek byl bezpečně zjištěn, přestupce souhlasí s uložením blokové pokuty ..tak nevím proč tě nevyřešili na místě ...nechali tě něco podepsat, pořizovali nějaké záznami ,písemné, obrazové nebo zvukové??? to byly měšťáci??? ale i ty na vyřešení na místě pravomoc mají...pokud to byl zákaz vjezdu ...no každopádně bych se poradil z právníkem a i snim bych k přestupkový komisi šel, myslim že každej trochu zběhlej právník to roztřílí a nebudeš platit nic a unikneš i bodům za Zákaz vjezdu ...nebo je možný, že když zjistli že jm nic nedáš, tak tě chtěli jen nasrat a dělaly bubu a nic ani oznamovat nebudou ...ale je mi z podivem, když přestupce souhlasí s udělením blokové pokuty i když na místě nezaplacené což je pro ně nějaká výslednost, že tě posílají rovnou ke správnímu orgánu :(
ČALOUNĚNÍ INTEIERŮ DO KŮŽE, ALKANTARY, KOŽENKY I LÁTKY
www.woo-doo.eu
kontakt : woodoo-calounik@seznam.cz

Vw Passat 3BG RedVari 19"
Vw Sharan White 18"

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Podry píše:ahoj mám takový menší problémek a nevím si rady...ve čtvrtek sem jel do Ustí nad Labem s přítelkyní na pohovor do firmy jenže předtím sem v centru ústí lépe řečeno městě chaosu nikdy nebyl. V den výjezdu kdy sem si rádoby proštudoval cestu, realita byla ale bohužel jiná, náhle jedu ulicí revoluční podél mcdonaldu (viz mapka dole) pronásledován bílou fabkou která se maskovala černým předkem bůh ví proč a za hukotu majáčků odbočuji ke krajnici na konci předměstí první světelná na konci této trasy kde sem se chtěl dát doleva jenže bohužel zákon mě dostihl ,ke všemu ještě na chodníku u dvojice man in black připomínající Laurela a Hardyho kteří též měli zastavovat hříšníky co se ocitli ve stejné situaci jako já ale spíš to vypadalo že hlídaj místní knajpu a na mobilu hrajou minigolf...stahuji okénko, řádně pozdravím a nic netušíc poslouchám ortel, na první pohled zamindrákovanýho , nepříjemně vyhlížejícího fízla se sklopenýma ušima sem se dozvěděl že je tu zákaz vjezdu ,že tu jedu už po druhý a že to bude za 500 -vysvětluji mu že sem tu poprvé že spěcháme na pohovor a že to nemůžeme najít ...značku sem samozřejmě přehlédl přiznávám ale po pozdějším prozkoumání se ani nedivím jelikož se nacházela pul metru za značkou ...dej přednost v jízdě kde jej doplnovala ještě zákazka zastavení a mimo dopravní obsluhu ...hotovost sem u sebe neměl tak sem byl vyzván at si skočím do bankomatu ...to už sem se lehce pousmál a jako chudý vesničan řekl že nemám ani v bankomatu takže čekám na bloček či složenku nebo jak se to dělá ale v tom mi frája řekne že zahájí správní řízení (za 1000 kč) a pokuta od 2500 -5000 přebírám doklady zpět a trošku v šoku se vracím do auta v cuku letu walker texas ranger mizí a já bezmocný odjíždím dokončit misi jménem pohovor ....již bez přítelkyně a s dostatkem času se vracím na místo činu kde se asi stále koná turnaj v minigolfu a ptám se jak je možné že se tu poflakujou že mi nedal složenku či co to je že z 30 aut sem nemůže 28 a oni si tu honí lelky ....poblitej od jejich výtažku ze zákonů jak se co má a co nemá dělat o nic chytřejší nejsem tak odcházím pryč výrazně nasraný s pocitem že si ty lamy dělaj co chtěj protože když mi dali před rokem dejchnout naměřili hodnotu 0,15 ,v krvi 0,08 ...a osolili mě 13 litrama a pul roku bez řidičáku tak se mi nechce zase jen tak zaplatit batoh jen proto že si walker nezasouložil.....děkuji za každý názor a radu .....
za alkohol si taky platil naprosto zbytečně. Doporučim ti jediný. Zajdi si do DAS a sjednej si u nich právní pomoc, pokaždý až narazíš na takovýdleho nafoukanýho fízla, volej tam a chtěj i služební číslo toho policajta, ať víš na koho si máš stěžovat.
VW - Very Wonderful

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

asi před měsícem mě zastavili u Holešovic státní za zákaz vjezdu,kterej jsem taky přehlíd.Chtěli mi to dát za 200 a jelikož jsem neměl hotovost,tak mi dali složenku na 500 se spaltností do 14ti dnů ... bohužel si asi potkal nějakýho nevyspalýho fízla

Podry

Příspěvek od Podry »

právě že jsem nic nepodepisoval je možný že když jel za mnou že mě točil jestli maj kamery v autě jinak nic víc bydlím v Želči což je vesnice u Žatce takže to pošlou na městskej úřad a tam to budou řešit každopádně zejtra tam zajedu a zeptam se co a jak volal sem i kamarádovi do prahy je u dopravky a říkal že taky nechápe proč mi to nedal na složenku :?

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

myslím že když jsi nic nepodepsal tak se nic dít nebude. jen strašili popř. si chtěli vzít něco na pivo.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Rudi píše: za alkohol si taky platil naprosto zbytečně. Doporučim ti jediný. Zajdi si do DAS a sjednej si u nich právní pomoc, pokaždý až narazíš na takovýdleho nafoukanýho fízla, volej tam a chtěj i služební číslo toho policajta, ať víš na koho si máš stěžovat.

Nepředpokládám že by Tě nějaká firma kryla za alkohol, nebo drogy za volantem.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

za alkohol daj max. dobrou radu, hájit ho nebudou, tak ale sám by mohl vědět, že pokud má do 0,2, tak se vyplatí jít na odběry bo nic neprokážou.
VW - Very Wonderful

Podry

Příspěvek od Podry »

dnes jedu na ten úřad tak uvidíme ....k tomu alkoholu -nadýchal sem 0.15 a jel sem i na odběr v krvi zjistili 0,08 a stejně mi osolili :?:

Brian

Příspěvek od Brian »

podle metodiky by neměli brát papíry do 0,25.. to že tě osolili je tvoje hloupost, dá se z toho krásně vybruslit, pokud si se teda nepřiznal že si pil.. U nás to neřešíme do cca 0,25-0,3
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo

woodoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od woodoo »

jak píše kolega Dreger ( certifikovaný alkohol testr) co používá PČR má odchylku ( tedy toleranci O.25) a na krev jít nemusíš to je jen tvoje právo, jinak dechová zkouška se musí opakovat cca po 15 minutách, a že tě osolili za takové množství to je snad SCI-FI, to by roztřílel i student střední právnické školy... hold smůla že si jim skočil na špej ..jinak k tomu zákaz věřím že to na tebe dělal jen bubáky... hlavně na úřadě to ještě nemusí vůbec mít ..mají na to lhůty ale je tam nějaká lhůta i pro prekluzi ( promlčení )
www.woo-doo.eu

Vw Sharan White 18"

Podry

Příspěvek od Podry »

takže na úřadu mi pán vysvětlil že to správní řízení nebude že se jedná o tzv. přímé řešení řřízení či tak něco takže bez poplatku 1000 kč ale pokuta je od 1500-2500 jenže až mi ten dopis příde domu a budu se chtíti odvolat tak tím zahájím to správní řízení za litr a pak ještě budu muset nejspíš do ustí tak teda nevim co s tim......proč mi nedal složenku mi úředník nedokázal vysvětlit ....

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Já nevim že to tak řešíš proboha, kór když si nic nepodepisoval :roll: Až ti něco přijde tak s tim něco dělej, zatim bych se na to vysral :wink:
Mě už kolikrát řekli benga když mě stavěli za něco co mi nemohli dokázat a na autě nic nenašli, že mi přijde domů obsílka a že se to bude řešit a nic, dycky sem byl v klidu páč dělaj jenom bubáky :wink:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

AlesShi

Příspěvek od AlesShi »

dneska na me v Korunni sel pan organourednik mazane
uplne bylo videt jak by si smlsnul
prej "pamatujete si ty fotky.. poznavate ridice?"

heh nic nez odmitam vypoved neslysel
vyplnil podepsano nasedano
máš plnou tašku jó máš?

woodoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od woodoo »

osoba blízká 8)
www.woo-doo.eu

Vw Sharan White 18"

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

woodoo píše:osoba blízká 8)
loooser
zatím ještě žiju...

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

tak jsem na řadě :D

jedu si na kruháč a loudá se tam nějaká oktávka tak se mi nechtělo zpomalovat a projel jsem normálně kruháčem, rozhodně jsem měl dost místa takže žádný stres jenže oktávka se na mě nalepila a po pár metrech maják a příslušník řekl že to mám za 2a pul tak jsem nesouhlasil samozřejmě.

Mimochodem až tak hodný pán to nebyl, místní kokot co si smlsává na kravinách, se divim že mi nenapařil ještě za něco, ale to je fuk.

Každopádně sepsal že jsem před kruháčem zrychlil, vjel jsem mu tam a on musel brzdit nebo by do mě naboural a že jsem nesouhlasil a ať to podepíšu.

Tak jsem váhal jestli podepsat ale nakonec teda že jo. Napsal jsem mu tam že jsem nikde nezrychloval a že jsem ho nemohl ani omezit protože byl v dostatečné vzdálenosti a hodil jsem tam podčmrk.

Otázka zní: co teď?

Asi bude muset byt odmítám výpověď? bo už to říct nemůžu když jsem mu tam něco napsal? Byl to šulin a fakt jsem mu tam nevjel ale to je asi všem fuk žejo.

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

jo a jsem z docela malé prdele pod 30tis lidí takže mám strach že se řešení nebude táhnout rok...

jestli má někdo radu tak pls aspoň do SZ jestli ne sem. Dik

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Rolljoin píše:tak jsem na řadě :D

jedu si na kruháč a loudá se tam nějaká oktávka tak se mi nechtělo zpomalovat a projel jsem normálně kruháčem, rozhodně jsem měl dost místa takže žádný stres jenže oktávka se na mě nalepila a po pár metrech maják a příslušník řekl že to mám za 2a pul tak jsem nesouhlasil samozřejmě.

Každopádně sepsal že jsem před kruháčem zrychlil, vjel jsem mu tam a on musel brzdit nebo by do mě naboural a že jsem nesouhlasil a ať to podepíšu.
On byl v civilu? Nebo jak?

Pokud byl sám, tak je to dle mýho tvrzení/tvrzení.

Máte tam kamery?
zatím ještě žiju...

Odpovědět

Zpět na „Pokec“