Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
kujon: Kazdy samozrejme ne, ale kdo byl v Panencaku na sprintech, pravdepodobne vi - alespon Ritchma zna urcite. Nemyslel jsem se spotrebou konkretne zlute saxo, spis to stribrne, co na fotce stoji za mnou. Lantru jsem mel 2 roky, predtim 5 let otec od novoty a v 2007 jsem ji prodal, na dalku se tech 6,5 dalo v klidu, s rakvi o litr vic a otec jezdil za 7 podle knihy jizd, kterou jsme museli vest. V zimem mam rekord 16 litru, kdyz jsem natankoval a sel se klouzat....ja tim nechci dal pridavat do ohne, ale to donebevychvalovani prcku mi prislo celkem nepodlozeny, lepe receno nesmyslny. Nic vic, nic min. 
problém je v tom..že 328 je těžké auto a RWD.. takže je ten motor poměrně dost zatížen. Jestli to má 0-100km/h za 9s.. tak to může jen težko dohonit 328.
Nezapomínejte,že výsledky na 400m dost záleží na řidiči a rozjezdu. Klidně může prohrát řidič M3 s tím pažoutem.. to ale nemění nic na faktu,že ty auta nepůjdou nikdy porovnat. V krátké době jsem měl možnost se projet v cliu 1,8 16V 136hp a te 328.. a ani náhodou to nejde srovnat. a to má to clio 0-100 za 8s
Nezapomínejte,že výsledky na 400m dost záleží na řidiči a rozjezdu. Klidně může prohrát řidič M3 s tím pažoutem.. to ale nemění nic na faktu,že ty auta nepůjdou nikdy porovnat. V krátké době jsem měl možnost se projet v cliu 1,8 16V 136hp a te 328.. a ani náhodou to nejde srovnat. a to má to clio 0-100 za 8s
konec prvního řádku trochu nesmyslnej ne?
co je na něm nesmyslného.. jen sem popsal to,že nejde brát v úvahu jen to,že to je větší 6tiválec s 200hp ..ale i další věci.biohazard píše:konec prvního řádku trochu nesmyslnej ne?
no já se z toho dočet,že jenom těžko může 328 dohonit 328 ... ale možná to blbě chápu
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zase nejel v tý 2.8, takže ani nemůžu srovnávat. Na někoho mohla tahle diskuze třeba působit jako "vychvalování do nebes" malejch francouzkejch krabiček, ale mě na ní zase vadily některý řeči a posměšky na adresu malýho autíčka, tak sem se musel ozvat a podpořit ho 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
nikdo ti nic nezesměšnuje..ale ikdyž mě někdo řekne,že mám línou 6tiválcovou jebku, tak se nad tím zamyslím a zjistím,že to nějak tak asi bude a nevadí mi to. Taky chce řadu věcí překousnout,zejména na tomto foru,taky mi to kdysi dělalo problém..kujon píše:Já jsem zase nejel v tý 2.8, takže ani nemůžu srovnávat. Na někoho mohla tahle diskuze třeba působit jako "vychvalování do nebes" malejch francouzkejch krabiček, ale mě na ní zase vadily některý řeči a posměšky na adresu malýho autíčka, tak sem se musel ozvat a podpořit ho
no dobrý, tak to tu promažte a už hubu držte a aktualní fotky vašich aut vložte 
500 0,9T
Ještě k tomu novémumodelu accord,to je opravdu luxusní kárá,má můj obdiv
Ten borec co zajel 15,32 s 328i na sprintu měl mrtvou spojku, kupoval sem od nějak nějaký díly, tak sme se o tom bavili a i to bylo vidět na rozjezdu
Ale aby bylo jasno, dneska sme s Aleshim zkoušli sprint a na 4OOm ( brali sme to podle rychlosti do 160ti, tak to možná bylo malinko víc metrů ) mi ujel o jedno auto, takže jestli má Aleshi 14,73 tak 328i má 14,8 uplně v sérii s půlkou nádrže
Ale jak tu někdo psal je to nesmysl srovnávat tydle autam každý auto je uplně jiný, vůbec si neumim představit naložit do 106ky 4lidi, plnej kufr a jet 3000km na dovolenou se spotřebou okolo 7,5l, neumim si představit najet na dálnici a jet cestovní rychlostí 180-200km a hlavně si neumim představit jezdit s tim autem klidně o do 2000ot, což s 2,8 můžu uplně v pohodě a krásně to táhne už od 1500 a když chci jet normálně v klidu tak to nemusi vytáčet nad ty 2000 a jedu za pár litrům, srovnává se prostě nesrovnatelný
A jak tu někdo psal že každej si hájí to svoje, tak ani hovno, nikdy sem neřek že je bmw nejlepší, jenom je to prostě pro mě za ty prachy ideální kompromis mezi pohodlnou jízdou, praso jízdou a spotřebou. Po dnešku co sem si zkusil Gola Gti tak musim uznat že ty lepší trubo předokolky maj smysl
Jinak mi tu některý lidi co maj 106/VTS přijdou pomalu jak Hondaři, malej objem natrhne skoro prdel většímu, tak k čemu máte ty větší obsahy ?
By mě zajímalo jestli najede nějaký VTS půl milionu km, což je u těch bmw šestihrnků běžný. Jak řikám 106/VTS nejede špatně a sám sem čuměl jak to na těch 120koní jede, ale zase to auto nevychvalujte do nebes a svezte se v něčem silnějšim 
A hlavně rovinka je o ničem, to by mě spíš zajímalo jak se bude chovat VTS v zatáčkách při rychlosti 150+
Ale jak tu někdo psal je to nesmysl srovnávat tydle autam každý auto je uplně jiný, vůbec si neumim představit naložit do 106ky 4lidi, plnej kufr a jet 3000km na dovolenou se spotřebou okolo 7,5l, neumim si představit najet na dálnici a jet cestovní rychlostí 180-200km a hlavně si neumim představit jezdit s tim autem klidně o do 2000ot, což s 2,8 můžu uplně v pohodě a krásně to táhne už od 1500 a když chci jet normálně v klidu tak to nemusi vytáčet nad ty 2000 a jedu za pár litrům, srovnává se prostě nesrovnatelný
Jinak mi tu některý lidi co maj 106/VTS přijdou pomalu jak Hondaři, malej objem natrhne skoro prdel většímu, tak k čemu máte ty větší obsahy ?
A hlavně rovinka je o ničem, to by mě spíš zajímalo jak se bude chovat VTS v zatáčkách při rychlosti 150+
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 26 zář 2009 21:20, celkem upraveno 1 x.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Tak já sem taky hodim toho mýho sráče 
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Třeba já... jedu 90kou na 1000 otáček a žere to max. 5L,přijedu za kamion kterej potřebuju předjet ale on mě nechce pustit... Dupnu ostře na plyn,automat podřadí o dva stupně a auto vystřelí dopředu jak raketa a točí až do 6500 otáček mno a spotřeba samo vyletí daleko za 30 litrů. Ale trhnu ho takovým fofrem že myslím to ještě neviděl. Totéž u většiny osobáků,zatím se mi nestalo že by si mě někdo dal na silnici pokud ho nepustím sám. Je teda fakt že nějak extra nezávodím ale když se za mě nalepí felina nebo podobnej sráč tak prostě otevřu šíbr,zamávám a jsem v prdeli.
Ale ne pokaždý... občas jim tu radost dopřeju i když už ne tolik od doby co jsem pustil nějaký hovado v Mondeu a on mi jako poděkování vyštípal kousky laku a okna odletujícím bordelem páč škrtal výfukem o silnici. Papírově mám stovku za 6,9s,ale myslím že to je papírově páč jak jsem koukal tak na jedničku ve sportovním režimu to jede 110 než to přeřadí na dvojku. Často se zapomínám v obci že to jjede a tak prostě mám furt kolem 70-80ky kousek za křižovatkou.
Ale fantazie je prostě ta neskutečná síla k dispozici,to auto tlačí do sedadel i ve dvoustovce a to je přesně to,proč mám silnější auto. Chci mít jistotu v předjetí,pod kamionem jsem jednou ve fáčku málem skončil a děkuju ale znova nechci.
Lidi vůbec příliš přeceňují svoje auta a riskují pro pár ušetřených minut jízdy svoje životy,ale proč? Proč největší prasata na silnici mají vzadu na autě Octavia 1.9TDi? Nemaj na to prostě ale nějaká dvojitá plná před vrcholem kopce a v zatáčce je nesere... ruku na srdce,taky předjíždím přes dvojitou plnou když se mi chce... ale nikdy ne takhle blbě a ještě v autě který má na 170ti infarkt.
Nic ve zlým,každej máme to svoje a každej tomu přikládáme pomalu nadpřirozený schopnoosti... ale chce to soudnost,prostě mám-li šáde,nezkouším předjet třeba M6ku žejo...
Já taky kdybych dojel lambo tak ho nebudu předjíždět páč vím že na to prostě nemám. Stejně tak MB SL65 AMG a podobný pekáče... ale tohle je asi o věku a mentalitě každého. 
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
nevím proč ještě když si toho stejně nikdo krom tebe nevšimnul protože se tady řešej samý píčovinyblázen píše:Ještě k tomu novémumodelu accord,to je opravdu luxusní kárá,má můj obdiv
moooc velký černý letadlo 
všimnulDavidoff píše:nevím proč ještě když si toho stejně nikdo krom tebe nevšimnul protože se tady řešej samý píčovinyblázen píše:Ještě k tomu novémumodelu accord,to je opravdu luxusní kárá,má můj obdivjinak děkuji
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
moc seatů
víc malejch peugeotů a citroenů

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vyser si voko Balů 
Hele, Tommy, jak často ten nadseat fotíš? Ten se mi snad nikdy neokouká. Víc fotek... 
Občas mi to jede na 3 válce.
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vidim že seš velmi rozumnej chlapec

A teď vážně, chystáš do novýho roku nějakej kalendář?

Naposledy upravil(a) thomaZ dne 26 zář 2009 23:05, celkem upraveno 1 x.
Občas mi to jede na 3 válce.
no ty voe ještě mu pochlebujthomaZ píše:Hele, Tommy, jak často ten nadseat fotíš? Ten se mi snad nikdy neokouká. Víc fotek...
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
tyve ještě s tím otravujthomaZ píše:A teď vážně, chystáš do novýho roku nějakej kalendář?![]()
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele vy dva pitomci tak sem dejte nějaký fotki vy ne??? Ano moje auto je tu sice furt ale patří sem na rozdíl od těch x stránek blitek, hoven a dohadů

na fejsbůku mu vyšlo,že je 98% sexy a hned si toho všimnul někdo od plájboje,takže bude fotit do plájboj kalendářethomaZ píše:A teď vážně, chystáš do novýho roku nějakej kalendář?![]()
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Odstrojeno, čeká se na víko kufru a může se rovnat

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Přílohy
-
- DSC00301.jpg (216.39 KiB) Zobrazeno 1846 x
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
E21 nice
Taky mám možnost jí mít, ale jen 2 oko a 1,6, zato je v supr stavu 
cena 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI