daihatsu applaus

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Zemi píše:Bači co chlastas? Ja jedu vodku s redem tak to chapu.Butcher píše:Tech 80 bych chtel videt....myslim ze by obe auta vypadala trosku jinak
já to od tebe pochopil naprosto stejně, zdá se, že ostatní jedou na něčem jiným. Pokud by ho vzal v 80ti čelně, zřejmě by ho seškrabával z motoráku, takhle ho sotva lízl bokemButcher píše:Zemi píše:Bači co chlastas? Ja jedu vodku s redem tak to chapu.Butcher píše:Tech 80 bych chtel videt....myslim ze by obe auta vypadala trosku jinakTohle uz dneska radsi ne...a myslel jsem obe auta jako tchanovo a SubTery
lini tdy ale u more heski dost ale zimaRedrik píše:trhaco fotilo dneska pri rodinnem vylete do chorvatska cestovni rychlosti![]()
to už možná jo, ale když todle napíšeš k postu, kde někdo píše o tom, že sebral divočáka čelně, tak je to jako srovnávat jabka s hruškamaSubTera píše:Kdyz pisu dvere, tak to asi nebylo celne, ze jo? Pane boze....tak jeste jednou, rozepisu to jako JOE. Jedu jedu, s novym autem, uz je to par let...jedu lesem, ze jo, ne po Vaclavaku...jedu cca 80kmh a najednou rana a neco cernyho nalevo...hm, rikam si, ze by to byl tygl? Ne, byl to kanec, mrknu na dvere, to se vyklepe, jedu domu...takze ne, nebylo to celne, k vasi smule jsem prezil, prezil to i korejec a pohadky byl konec. Ale slupka to byla dobra
no nic, každej máme kapku jinej matrošSubTera píše:JOE: japonec kdyz uz:)
nicmene s korejcem jsem ve stejny rychlosti taky potkal kance a krome tuklejch dveri pohoda..
Já to tušil JOESubTera píše:Kdyz pisu dvere, tak to asi nebylo celne, ze jo?
To ti jako ve dne za jizdy vletelo prase do dveriSubTera píše:Jedu jedu, s novym autem, uz je to par let...jedu lesem, ze jo, ne po Vaclavaku...jedu cca 80kmh a najednou rana a neco cernyho nalevo...hm, rikam si, ze by to byl tygl? Ne, byl to kanec...
to je jednoduchy ty jedeš 80 a prase běží dejme tomu cca 20 km(umí rychle běžet) teď zapojme fyziku a dá se udělat obrázek s dvěma přímkama pohybu.Butcher píše:Tati: Samozrejme ze muze bezet po silnici, ale aby ti pri 80km/h vletelo z boku do auta...nevim
To je, kamarád jich před rokem, dvěma, rozprášil u Berouna na dálnici Octavkou stádečko asi ve 140 km/h, zbytek sebral tranďál co jel proti. Nikomu se naštěstí nic nestalo, teda kromě pašíků.Zemi píše:Prase je zmrd.
jak budeš ten kompresor honit nikde nějak nevidím kam se dá řemenmáca píše:tak sem se na to dneska konecne vrhnul a zacal vymejslet
Zmena a jeste kvalitni moooooooooooc , slusi.....