Kein píše:Pernick píše:Škoda jí, ale jak říkaj ostatní zdraví je jen jedno

celkem mě udivují místní moralisti co jezděj po městě 50, nepředjížděj, nemají puštěnou hudbu, aby slyšeli vozidla s právem přednsoti v jízdě a tak podobně
Ilegal: Měl bych otázku, když jsi nikoho nesrazil a rozbil jsi jen svůj majetek a zábradlí a sloup v obci, co policie? nějaká pokuta? náhrada škody?
1. Nerozbil
jen svůj majetek, ale auto tý bitch co odbočovala, obecní majetek a pak teprve svůj majetek.
2. Nejde o to jak kdo jezdí, zaprasí si občas každý - můj názor je prasit mají lidi co mají něco odježděno a naučeno.
3. Jde hlavně o jeho vytlemený přístup, k celé věci, ale myslím, že takto machruje jen na fóru a
ve skutečnosti má scvrklý koule.
to je kec neznášě mně tak nemůžeš vědět že jsem poostě ten typ člověka co ví že s tím nic neudělá a tak to máááám apsoluně na párku nebudu brečet nad pitomým autem,rozsekal jse ho no a co??? hlavně že jsou všichni ok a navíc i kdybch se u oho zabil mně to je jedno!Ja mám posunuty pud sebezáchovy každý den v práci se můžu zabít a kdyby tady lidi věděli jaké mám koníčky tak to by se tady teprv ropoutala debata...
Fotky atd jsem tady dal schválně aby lidi viděli co se může stát. Já mám papíry 7 let a jezdím pořád stejně vím co si kde můžu dovolit a kde ne dneska to byl prostě pšek no.příště se radši zařadím a předjedu je až nebude nikde žadna odbočka.
A na rozdíl od spousty magorů co o sobě prohlašují že umí řídit ja bych to nikdy o sobě neřek.
většina lidi by dupla na brzdu a nechala se odhodit na ten strom na levo od toho auta co jsem tukl nebo by to mona spomalili tak,že by ta holka stihla pojet trochu a ja bych ji narval do dveří a zabil .Každopaádně prostor mezi jejím autem a stromem byl tak malý že nikdo nechapal že jsem taprojel
čerti říkali že 5 bodu, zítra jdu na výslech