A nebo jsem zestarnul japavelini píše:Asik starnu, bo jinak si nedokazu vysvetlit, ze s Tebou souhlasim.......ARV6 píše:jj to kazdopadne

A nebo jsem zestarnul japavelini píše:Asik starnu, bo jinak si nedokazu vysvetlit, ze s Tebou souhlasim.......ARV6 píše:jj to kazdopadne
ARV6 píše:
A nebo jsem zestarnul ja
V12 píše:ARV6 píše:
A nebo jsem zestarnul ja
tak ty uz jsi taky starej kokot, ze
To mas pravdu, jdeme s doboumirinda píše:lado tak spousta veci se resi zajimave na FBhonzik by mohl vypravet ze?
ARV6 píše:To mas pravdu, jdeme s doboumirinda píše:lado tak spousta veci se resi zajimave na FBhonzik by mohl vypravet ze?
A ted jsem tam nasel i zajimavou fotku:
Tu sem taktne nedavammirinda píše:ARV6 píše:To mas pravdu, jdeme s doboumirinda píše:lado tak spousta veci se resi zajimave na FBhonzik by mohl vypravet ze?
A ted jsem tam nasel i zajimavou fotku:
jeste ze to nejsem ja
Budou tam opravdu jen detaily jinak proti tomu jak to jezdilo...pavelini píše:Mno mekecej, uka uka ne,?![]()
![]()
![]()
Trebas se nekdy zadari Quattroporte IV, to predposledni...AR166 píše:tak tohle tvoje maserati bylo hodne luxusni archivni vino.
hodne srdecni zalezitost vid?ARV6 píše:Jelikoz to auto nemuzu vypudit z hlavy tak sleduju jak se ma, vypada to ze dobre![]()
http://www.postimage.org/image.php?v=PqOHZDJ" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne ma se dobre, co vim tak jsou turba po repasi atd...zvooky píše:Rekl bych že špatne se nemá