http://www.youtube.com/watch?v=95OO2KdvVQA" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Jardafox
Ted mu to moc pekne nejede, pac jeho ECU mi ted lezi tady na stole a uz je cela rozsroubovana, rozpajena, draty prestrihany, trandaky vypajeny a smitecmeerecheck píše:Presne, Punto PhoBa
Jede to moc a svezt se v tom i na dromu byl docela zazitek ...
Neni, ma tam ode mne zapujcenou jinou, lepsi ECU s primym propalem pistu...venca píše:Takže je teď Punto nepojízdný?
On spis bude hubnout stresem, bo prijedu na vymenu vyfukoveho housingu a doladenipet007 píše: Ted mu to moc pekne nejede, pac jeho ECU mi ted lezi tady na stole a uz je cela rozsroubovana, rozpajena, draty prestrihany, trandaky vypajeny a smitec
Od novyho roku prej bude delat neco pro zdravi, takze uz zadny auta a proto mu jezisek prinesl krasny novy zluty kolo s 22-ti stupnovou spajskou a pekne vostrym BOVem !
On je to skrt, takze vsecko v tom ma cinsky nebo origo cikansky z jihu, takze zadnej velkej budget...Yurii píše:Tyjo drsny... za polovic toho vykonu bych byl rááád. Holt kd umi, ten umi... nevite nekdo tak odhadem kolik do toho vrazil zlaťáků než z toho vytáhnul těch 360poníků?
pet007 píše:On je to skrt, takze vsecko v tom ma cinsky nebo origo cikansky z jihu, takze zadnej velkej budget...Yurii píše:Tyjo drsny... za polovic toho vykonu bych byl rááád. Holt kd umi, ten umi... nevite nekdo tak odhadem kolik do toho vrazil zlaťáků než z toho vytáhnul těch 360poníků?