Mazda 323
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Mazda 323
Pekna prace a at zije polyuretan 

slušně to kucháš
tady máš dárce orgánu http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... 23/7767467" onclick="window.open(this.href);return false;
údajně s motorem
1.6 16V 250PS GTV-i TURBO
Objem motoru:1 589 ccm
Průměrná spotřeba:8,0 l / 100 km
Výkon motoru:137 kW

tady máš dárce orgánu http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... 23/7767467" onclick="window.open(this.href);return false;
údajně s motorem
1.6 16V 250PS GTV-i TURBO
Objem motoru:1 589 ccm
Průměrná spotřeba:8,0 l / 100 km
Výkon motoru:137 kW
- Piwko
- Kontaktovat uživatele:
250 PS? 

O tom inzerátu vím už nějakou dobu a je to celé podvrh! Je to obyčejná 1.6 s něco málo nad 60kw a atmosféra, stačí se podívat kam vede hadice od váhy vzduchu... Prostě to je splácanina hodna lisu (podle mě) a majitel to prostě "zkouší"... Prý "gtv-i turbo" to je na facku... 

Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
proto jsem psal "údajně s motorem" Taky tomu moc nevěřím-ale třeba nedá na vzhled a fakt tam něco dopasovanýho je
neni, jak už ti někdo psal tak podle hadice od váhy vzduchu jasně poznáš, že je to atmo... pokud by to bylo turbo tak je fén mezi motorem a chladičem a ta hadice vede kousek směrem k chladiči a pak hned doluAntonioGT píše:proto jsem psal "údajně s motorem" Taky tomu moc nevěřím-ale třeba nedá na vzhled a fakt tam něco dopasovanýho je
do týhle generace se dávalo 1,8t, 1,6 bylo ve starších BF... navíc GTV-i je něčí výmysl...
turba byly buď GT:turbo fwd-nevim jestli se takhle dělala i tahle novější BG, starší BF určitě, pak GTX:turbo 4x4 a GTR:turbo 4x4, větší turbo, cooler, vstřiky, jiná řídící jednotka a možná ještě dalších pár rozdílů
pro zástavbu do tohodle vozu by bylo nejvhodnějším dárcem GT(BG) protože by odpadlo řešení jakejchkoli problému s převodovkou
turba byly buď GT:turbo fwd-nevim jestli se takhle dělala i tahle novější BG, starší BF určitě, pak GTX:turbo 4x4 a GTR:turbo 4x4, větší turbo, cooler, vstřiky, jiná řídící jednotka a možná ještě dalších pár rozdílů
pro zástavbu do tohodle vozu by bylo nejvhodnějším dárcem GT(BG) protože by odpadlo řešení jakejchkoli problému s převodovkou
kdyz menis za GT musis dat i prevodovku samozrejme i el a ecu, o prislusnych polosach s brzdama nemluvim... je to uplne stejne slozity jako tam dat gtx nebo gtr.. na gtx das dokonce i obyc gt prevodovku ma totz stejny blok.. gtr uz je jiny cely.. nenajdes tam snad nic stejny s obyc gtx natoz s gt...
mazdaaaaaaaaaaaaaa
přestavět to na GTX rozhodně neni stejný jako na GT... když tam bude chtít GT je to předokolka jako teď, jenom vymnění motor s převodovkou a nutnejma periferiema, ale když bude chtít GTX minimálně jiná nádrž a zadní náprava, dost možná i úprava tunelu a podlahmikro323s píše:kdyz menis za GT musis dat i prevodovku samozrejme i el a ecu, o prislusnych polosach s brzdama nemluvim... je to uplne stejne slozity jako tam dat gtx nebo gtr.. na gtx das dokonce i obyc gt prevodovku ma totz stejny blok.. gtr uz je jiny cely.. nenajdes tam snad nic stejny s obyc gtx natoz s gt...
bavim se o motorech.. proto sem tam psal ze se na to da nasadit Gt prevodovka tudiz ano byla by to pouze predokolka ale to je fuck... kazdopadne ano na prestavbu kuli kompletni prestavbe na GTx je potreba sirsi tunel a i delena dvoudina nadrz a abych nekecal nevim jestli by se dozadu vesel difer..
mazdaaaaaaaaaaaaaa
-
- Kontaktovat uživatele:
Jirko, prosímtě, kolik tě stály ty zadní lemy? tak nějak mě to taky rezne, tak aspoň abych věděl kolik za to dam až se to rozpadne 

Past: Škoda 120
Present: Mazda 323
Future: Nissan Primera GT
- Jirka.Kolouch
Jeden kus stál kolem 550,- bez práce a poštovného
Ale lem na stranu spolujezdce mi zůstal navíc ( nebyl potřeba vyvařit), tak kdybys ho chtěl
Ale lem na stranu spolujezdce mi zůstal navíc ( nebyl potřeba vyvařit), tak kdybys ho chtěl

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
-
- Kontaktovat uživatele:
právě že ten mám v pohodě ještě
na straně řidiče je to ale horší 

Past: Škoda 120
- Jirka.Kolouch
U nás čistící práce v plném proudu, protože už bych chtěl konečně po dlouhé době s autem pohnout a trochu přivolat vytoužené nastartování po GO
Ještě jsem dneska zaběhnul do obchodu pro Alkyton (prý je lepší než Hammerite, tak proto jsem se rozhodl pro něj) - nebyl tam, tak jsem nechal objednat červenou a kanárkově žlutou... V pátek by měl dorazit, tak se budou barvičkovat první věci
Očištěno

V zinku

A něco pod motor

Pro dnešek konec...

Ještě jsem dneska zaběhnul do obchodu pro Alkyton (prý je lepší než Hammerite, tak proto jsem se rozhodl pro něj) - nebyl tam, tak jsem nechal objednat červenou a kanárkově žlutou... V pátek by měl dorazit, tak se budou barvičkovat první věci

Očištěno

V zinku

A něco pod motor

Pro dnešek konec...

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak si čistil ty brzdové třmeny?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Jirka.Kolouch
Koupil jsem pár lahví brzdovky, nalil do kýblíčku a do toho jsem ty třmeny hodil. Za pár hodin z toho jde ta tlustá vrstva rzi lehčeji oškrábat a zbytečky ocelákem na vrtačce pryč

- Jirka.Kolouch
Dneska došly barvičky

- Jirka.Kolouch
Vidím, že si píšu sám pro sebe, ale co... Aspoň, že z těch prkotin na autě mám radost
Takže jsem vyzkoušel Alkyton a spokojenost - jak nanášení, tak krytí, odstín i lesk.
Na lyžině to co je černé, bude černé ( synt. základ + Konkor)

Jinak fotky jsou z mobilu, proto to má na každé fotce trochu jinou barvu

Takže jsem vyzkoušel Alkyton a spokojenost - jak nanášení, tak krytí, odstín i lesk.
Na lyžině to co je černé, bude černé ( synt. základ + Konkor)

Jinak fotky jsou z mobilu, proto to má na každé fotce trochu jinou barvu

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to dobře
teď by to chtělo ještě vyzkoušet jak dlouho to vydrží takhle pěkné při provozu....

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
- Jirka.Kolouch
Díky moc
Četl jsem různé názory na Alkyton ( bylo toho několik stránek), když jsem se rozhodoval mezi ním a Hammeritem a kromě převážné chvále na Alkyton tam bylo i pár negativních příspěvků... Třeba jeden psal, že se mu to při druhé vrstvě zkrabatí, pak jednomu to prý vydrželo na autě týden ( což je blbost, protože ta barva ani nemohla pořádně vytvrdnout, když už s tím ani ne za týden jezdil), ale většinou bylo psáno, že Alkyton je bezproblémový a bezúdržbový. Hodně lidí s tím na škodovkách jezdí 5 let a po umytí a přetření hadrou je to prý pořád krásně lesklé, jako nové, tak uvidíme

Četl jsem různé názory na Alkyton ( bylo toho několik stránek), když jsem se rozhodoval mezi ním a Hammeritem a kromě převážné chvále na Alkyton tam bylo i pár negativních příspěvků... Třeba jeden psal, že se mu to při druhé vrstvě zkrabatí, pak jednomu to prý vydrželo na autě týden ( což je blbost, protože ta barva ani nemohla pořádně vytvrdnout, když už s tím ani ne za týden jezdil), ale většinou bylo psáno, že Alkyton je bezproblémový a bezúdržbový. Hodně lidí s tím na škodovkách jezdí 5 let a po umytí a přetření hadrou je to prý pořád krásně lesklé, jako nové, tak uvidíme

ále prdlajs sám pro sebe
všechno to se zájmem sleduju ... taky se chystám na kraji léta do něčeho podobného s podvozkem a taky sem četl mnoho stránek textů na alkyton vs. hammerite, ale asi pujdu taky do alkytonu. Máš to pěkné, jen tak dál.

- Mefistisko
taky sleduju
máš 13" třmeny nebo 14" ? ja sem na sví třmený dával nějakou tu "speciální" barvu na třmeny a vydrželo mě to přes léto ..... jako ještě teď po dvou rokách to tam je .... ale už se nedá říct že by se to lesklo

UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??

Taky to tu sleduju a je to fakt paráda. Jen k tomu nemám co říct.
" www.autowerks.cz "
Taky se hlasim jako tichy pozorovatel
jsem zvedavy jestli to nekdy poskladas
drzim kazdopadne palce 

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
- Jirka.Kolouch
Díky moc
Taky jsem zvědavý, jestli to ještě bude někdy jezdit
Ale tak doufám, že jo

Taky jsem zvědavý, jestli to ještě bude někdy jezdit

- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Hezky jsi to napsal že na škdovkách s tím jezdí několik let
mě to připadá že ti s tím začali a Alkyton kterej nebyl v roce 2005 moc k sehnání se rozšířil jak mor a maj ho všude
Já s tou barvou mám jen dobré zkušenosti jak s krytím tak výdrží
a hezky pokračuj 

Není třeba...
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Tak co novýho?Děje se něco?
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Venca Brody píše:Tak co novýho?Děje se něco?
brzdovka sezrala zbytek auta, uz neni co barvit do lentilek

http://www.facebook.com/djdoemixx
- Jirka.Kolouch
Dnešek ve zkratce... Dojel švagr, tak se zase cosi udělalo

Pak u nás zaparkoval ještě nějaký třetí povoz

Chvíle přemlouvání a...

Je venku

Pak u nás zaparkoval ještě nějaký třetí povoz

Chvíle přemlouvání a...

Je venku