Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ilegal: Rozumím, mám to podobně s Kadettem , tak si stanov nějaký deadline dokdy to musí být hotovo aby tě to popohnalo (např. do dubna do jarní Kopřivnice, kde bys Kubiho aji svezl )
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
tak tady něco z neděle..... neděle mě vyšla docela draho, svezeni diky brutalně rozježděný tratě nic moc, utržena spojkova trubička pod autem plus dalši hadice načatý, v jizdě v kolejich zmordovaný celí čelo, při tlačeni kamošova auta natažený kolení vazi takže min 14dni na nemocensky, dál jsem měl zejtra odjižřdět do Italie na lyže, tak jsem naposledni chvili sehnal nahradu ale s 2tis slevou...... prostě neděle na dvě věci
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
.:Kroci:. píše:commo je masakr, jen mi na nem trochu vadi ten "uplne" zahlazenej bok, nejaka cerna lista by nebyla nazmar
mně se to líbí celé zaglazené,ale muím uznat,že jsem tam ty kliky mohl nechat, tet by se mii tam už i líbily
lištu tam dávat nebudu to nee. kdyžtak bych skusil nějakou nalepku na spodní část. Ale tohle už jsou fakt takové detaily
.:Kroci:. píše:commo je masakr, jen mi na nem trochu vadi ten "uplne" zahlazenej bok, nejaka cerna lista by nebyla nazmar
mně se to líbí celé zaglazené,ale muím uznat,že jsem tam ty kliky mohl nechat, tet by se mii tam už i líbily
lištu tam dávat nebudu to nee. kdyžtak bych skusil nějakou nalepku na spodní část. Ale tohle už jsou fakt takové detaily
nebo kliky no, proste neco co by to uplne zahlazeni narusilo ... nicmene chapu, ze je blbost to ted dodelavat, kdyz je to po laku
jinak moc pekne, nejakou nalepku ke spodku dveri pres celou siri mezi kolami by nemuso byt spatne ...
nebo kliky no, proste neco co by to uplne zahlazeni narusilo ... nicmene chapu, ze je blbost to ted dodelavat, kdyz je to po laku
jinak moc pekne, nejakou nalepku ke spodku dveri pres celou siri mezi kolami by nemuso byt spatne ...
velkou 76stku
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
.:Kroci:. píše:
dva hrubsie pruhy medzi kolami na kazdej strane ktore by cez blatnik vychadzali na prednu kapotu pod sklom a napojili by sa na dva hrube pruhy cez kapotu a bola by to pecka, teda aspon pre mna ))
krocane to neni spatnej napad... chce to pruh z 76..
neee, jen reju...
kouknul bych to starych originalnich polepech na amerikach, myslim ze neco z toho by se na to hodne hodilo... a tu kapotu udelat samozrejme... v cerny polomatny folii
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK