Když hlasovalo jen 7 lidí a ještě k tomu je to tak vyrovnané.... to je tak, hodit si kostkou, kterej víkend to bude
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
FubuTomas píše:Pokud je to vyrovnane,ja to rozhodnu jednim svym hlasem,je mi to totiz jedno tak pro co mam hlasovat?
Nj, na to kubi nemyslel, když dělal anketu.... ještě by to chtělo možnost "je mi to jedno", aby jsme viděli jakej je zájem, protože podle ankety zatím nic moc....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
To jo, už je nejvyšší čas něco vymyslet ale asi by taky bylo dobré sepsat jakýsi seznam at máme cca představu kolik nás bude, to bude první co se tě při rezervačce zeptá
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Takhle, není problém, že si založím v ntbk soubor a když se mi prozatím nějak nezávazně budete hlásit s kým třeba přijedete, já si to budu psát a alespoň získáme nějaký přehled.Je někdo z okolí Seče, kdo by se tam zastavil a zkusil nějak vyzjistit co a jak, okoukl podmínky atp???
kubi: zapiš si tam mě, jestli vezmu ještě někoho kromě auta nevim
fubu: to buseš asi nejblíže.....
No prinejhorsim bych tam zajel,ale az po vejplate... nemame finance uz a jestli tam vubec nekdo bude uz... aby tam nekdo nejel a pak se tam nebude na koho odkazat nejdriv by to chtelo nejak telefonicky
Můžu tam šoupnout mejla, že by se domluvil termín a sjel bys tam najisto, jinak si vás kluci píšu ale raděj mi pište kdo přijedete na ICQ nebo FB, tady by se to mohlo ztratit a pak byste byli Ztraceni
Ok,pane kubi,napiste tam mejla,jestli by bylo mozne to tam udelat,hodte sem mapu,ktery je to presne kemp a zeptejte se jich,kdy se tam da nekdo odchytnout.Ja vemu fotak a zajedu tam.. pak sem hodim fotky,kazdej rekne nazor a pak se to zamluvi telefonicky.. ale hlavne to chce vedet,cca kolik aut a jestli chatky a nebo stany..
Já jsem možná divnej ale já bych raděj stan v posteli spím furt ale láká mě zase jednou spát na zemi ve spacáku
Maus: Samo, proč ne, každý oplík je vítán , dokud nebude na place poslední místo zaplněné Blitz károu, tak to nebude ono