Corsa decentní, moc hezká
Fábia junior není zrovna můj šálek čaje a pokud myslíš vážně co s tim chceš ještě dělat, tak to radši nechci ani vidět

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

))
))

)))) to by me taky podbehy vyplnilo dost:)))
)))) to by me taky podbehy vyplnilo dost:))) jako bez debat největší změny flanelákovo škodo a Vácovo bukvicokábro
  jako bez debat největší změny flanelákovo škodo a Vácovo bukvicokábro   Ale překvapila mě aji markusova nakupní taštička, hodně se to auto změnilo
  Ale překvapila mě aji markusova nakupní taštička, hodně se to auto změnilo   

jenze ja mam kolo na prumeru  o skoro 6cm mensi
 jenze ja mam kolo na prumeru  o skoro 6cm mensi  tak zkus hadat proc tam mam mezeru
 tak zkus hadat proc tam mam mezeru  )) jinak bych rek ze to auto mam mozna niz nez ty:))))
)) jinak bych rek ze to auto mam mozna niz nez ty:))))
 uprimne bych radsi byl ten, co ma auto vys, ja si na to neprakticky snizovani moc nepotrpim
 uprimne bych radsi byl ten, co ma auto vys, ja si na to neprakticky snizovani moc nepotrpim  

protoze jsem nechtel tak nizko
 protoze jsem nechtel tak nizko  ne fakt . vim ze to mam vys nez by to bylo koser ale me to takhle vyhovuje a vana u tdi je u fabie nizko uz v zakladu a jelikoz jezdim i na venkov a k rodicum kde neni zrovna prizniva cesta na lowridery:) tak mam tohle:) je to kompromis
 ne fakt . vim ze to mam vys nez by to bylo koser ale me to takhle vyhovuje a vana u tdi je u fabie nizko uz v zakladu a jelikoz jezdim i na venkov a k rodicum kde neni zrovna prizniva cesta na lowridery:) tak mam tohle:) je to kompromis 

AlesShi píše:pekne toe kres stajl