a v čechách ve slušným stavu nesehnatelnýblázen píše:ale obojí se sere na kliceDunga píše:renault 19 1,8 16v, clio 1,8 16v, oboje slusne jede a ceny i dilu nejsou zas takovy extrem, jinak moznosti mas spousty a spousty... chce to vic specifikovat, co chces (chce)
Auto do 25 tisíc ?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Auto do 25 tisíc ?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Mirek: ja, narozdil od Tebe, pisu o tom, co znam a s cim mam zkusenosti, zatimco ty tady fantazirujes.
Za 25 muzes od jakykoliv znacky koupit srot a od jakykoliv znacky koupit vuni. Je to pouz o dobrem vyberu. Nekolik lidi v mym okoli (respektive lide z fora) koupilo Accenty a Lantry kolem 15tKc a jsou to zachovaly auta bez nutnosti servisu. Jenze o tom ty nemas ani paru, ty akorat opakujes bazarnicky bludy.
Ano, radsi si koupim 15 let staryho korejce, u kteryho je mensi pravdepodobnost, ze mu nekdo daval pokourit, nez dvoulitrovyho Golfa po 8em majiteli, jak to uz u takhle obliebynch vozu u mladych lidi byva.
A nebud precitlivelej, clovek napise, ze jsi odbornik a ty se hroutis
Za 25 muzes od jakykoliv znacky koupit srot a od jakykoliv znacky koupit vuni. Je to pouz o dobrem vyberu. Nekolik lidi v mym okoli (respektive lide z fora) koupilo Accenty a Lantry kolem 15tKc a jsou to zachovaly auta bez nutnosti servisu. Jenze o tom ty nemas ani paru, ty akorat opakujes bazarnicky bludy.
Ano, radsi si koupim 15 let staryho korejce, u kteryho je mensi pravdepodobnost, ze mu nekdo daval pokourit, nez dvoulitrovyho Golfa po 8em majiteli, jak to uz u takhle obliebynch vozu u mladych lidi byva.
- Mirek-200sx
Ja se Modum omlouvam za OT, pak to kdyztak promazte.SubTera píše:Mirek: ja, narozdil od Tebe, pisu o tom, co znam a s cim mam zkusenosti, zatimco ty tady fantazirujes.
Za 25 muzes od jakykoliv znacky koupit srot a od jakykoliv znacky koupit vuni. Nekolik lidi v mym okoli (respektive lide z fora) koupilo Accenty a Lantry kolem 15tKc a jsou to zachovaly auta bez nutnosti servisu. Jenze o tom ty nemas ani paru, ty akorat opakujes bazarnicky bludy.
Odkud me znas, ze vis s cim mam zkusenosti a s cim ne? Absolutne nevis o cem mluvis, vis o me kulovy, tak prosimte prestan o me vymyslet pico*iny a chovat se jak kdyby jsi sezral salamounovo hovno jeste za tepla. Chtel nazory, ja mu napsal svuj...ty taky...Ale ja narozdil od Tebe nemam nutkavou potrebu ten svuj nekomu dokazovat a do nekoho se nasirat za nazor jinej
zakladateli preji uspesny vyber vozu.
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
Mirek: clovek by rekl, zes to hovno sezral za me
ja jsem narozdil od Tebe nepsal, at nekupuje to to a to, to jen ty jsi jak polobuh urcil, co ma a nema koupit...
ano, neznam Te, diky Bohu. Pokud by sis rad jeste vyleval srdicko, napis SZ, at to tady nezasiras
ja jsem narozdil od Tebe nepsal, at nekupuje to to a to, to jen ty jsi jak polobuh urcil, co ma a nema koupit...
ano, neznam Te, diky Bohu. Pokud by sis rad jeste vyleval srdicko, napis SZ, at to tady nezasiras
ale dá,ale udělal bych spodek .. a je klid.. to clio se hýbe dobře,ale zrovna málo nežere ..Rudi píše:a v čechách ve slušným stavu nesehnatelnýblázen píše:ale obojí se sere na kliceDunga píše:renault 19 1,8 16v, clio 1,8 16v, oboje slusne jede a ceny i dilu nejsou zas takovy extrem, jinak moznosti mas spousty a spousty... chce to vic specifikovat, co chces (chce)
Mirek: to chce klid a nohy v teple
sháněl sem skoro rok a všechno to byly vylítaný vraky, který potřebovali GO. A když už něco, tak to stálo nesmysl kolem 40-50tis., do 25tis. nikdy nesežene v dobrým stavu...blázen píše:ale dá,ale udělal bych spodek .. a je klid.. to clio se hýbe dobře,ale zrovna málo nežere ..Rudi píše:a v čechách ve slušným stavu nesehnatelnýblázen píše:
ale obojí se sere na klice
Mirek: to chce klid a nohy v teple)
VW - Very Wonderful
Když sem mladé kupoval první auto bylo to clio 1,4 za 15000 udělal základní věci a jezdilo bez problému, 
neuspeed píše:Když sem mladé kupoval první auto bylo to clio 1,4 za 15000 udělal základní věci a jezdilo bez problému,
ale ne 1,8 16V .. ten 25 stát nebude...
No však třeba 1,4