Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
Něco sepíšu, pokud překonám lenoru. Minimálně obsáhlá galerie bude...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
sice to není přesně auto ale jeho součást

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
toe jak štelovací džom
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
to je štelovací Džom
jaký si s nima měl zkušenost na GIV
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Za ty prachy, je dobrej
Pokud nemáš úplný šlupky gumy, tak se dá s autem jezdit i po hrbolatých cestách a není to úplně nekomfortní
Samo v rámci možností toho podvozku. Na Tigru ho objednám zase, nemám důvod se k němu nevracet, pro moje účely totálního degradování jízdních vlastností primitivním snižováním auta bohatě postačí 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
tak to jsme dva

Ondras: nejen ze u garaze to vecne vidim ale uz i tady.. Ten tvuj Civic se mi libi vic a vic
tady neco ode me z vikendu:

tady neco ode me z vikendu:
Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
r0mik: díky. No já jsem tu už dlouho, ale poslední dobou nakouknu jen občas 
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Aktuální fotka limitované edice Ed Hardy pyčo 
- Přílohy
-
- Ed_Hardy_lol.jpg (62.06 KiB) Zobrazeno 2681 x
rOmik: Fikus krasnej (Stribrnej)
jen ty listy na dverich se me tam nejak nelibi
tak k zahlazenemu autu
Mas i zadek ?
SPEEDY:
No na rovinu.. To je jedna z nej Tiger na TTC
Je skoda ze tam jsou tunink nalepki no.. Lak vypada celkem pekne aspon z fota
Jsem zvedavej co sni vykouzlis 
SPEEDY:
Ty lenochu, děláš na tom autě něco taky ?

Potřebujete nějaké nářadí ...?
Elektrické ruční.. aku, pily, flexy, brusky, kladiva, hoblíky, frézy, sady, ráčny, torxy, klíče, svářečky, kleště, siky, brusivo... aj. popř. železářský sortiment..?
Ptejte se
Elektrické ruční.. aku, pily, flexy, brusky, kladiva, hoblíky, frézy, sady, ráčny, torxy, klíče, svářečky, kleště, siky, brusivo... aj. popř. železářský sortiment..?
Ptejte se
Jakmile udělám věci, který jsou přednější (brzdy, podvozek, čepy, rozvody atd atd), tak se budu věnovat laku 
Velká škoda je, že majitelka předemnou chtěla toho tygra pojebanýho asi nafurt, tak je zalakovanej bezbarvým lakem
V plánu mám to odřít do prdele a olakovat, ale vzhledem k tomu, že toho je na lakování hodně, tak to asi polejeme celý...barva bude opět červená a střecha možná černá
Dejte mi čas, peníze neseru
Jedno pozitivum to ale má, nikdo to neukradne, protože tohle by ukrad jenom vůl 
Velká škoda je, že majitelka předemnou chtěla toho tygra pojebanýho asi nafurt, tak je zalakovanej bezbarvým lakem
ono celkově se Opel nekrade 
Kdo by to taky chtel ze?
džouk
ja jsem ho chtěl, mam ho a jsem spokojen
ale zase nemusím mít strach někde zaparkovat
tak to každopadně nemusíš 
na vzhled to nejezdí a to nejhorší sem odstranil..... a dost lidí nasere když mu ujede takhle vypadající auto
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tys vymĕnil motor? Nic proti opelu, ale tenhle motor nikomu asi moc neujede. Probe mělo velký problémy ujet dieselům a závodit s jedna dvojkama je na prd...BIGPAPA píše:na vzhled to nejezdí a to nejhorší sem odstranil..... a dost lidí nasere když mu ujede takhle vypadající auto
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Zaparkovaným autům ujedeEiffel píše:Tys vymĕnil motor? Nic proti opelu, ale tenhle motor nikomu asi moc neujede. Probe mělo velký problémy ujet dieselům a závodit s jedna dvojkama je na prd...BIGPAPA píše:na vzhled to nejezdí a to nejhorší sem odstranil..... a dost lidí nasere když mu ujede takhle vypadající auto
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
BIGPAPA píše:na vzhled to nejezdí a to nejhorší sem odstranil..... a dost lidí nasere když mu ujede takhle vypadající auto
Radsi at to nejede,ale at to vypada aspon slusne
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
tím chceš říct, že pro tebe je přednější vzhled před technickym stavem

ty si nemluvil o technickem stavu , ale o vykonu 
100 lidi , 100 chuti
tak asi jsem slepej nebo mi to někdo smazal ale nemužu o vykonu najit ani slovo

Tak tentokrát to řekl VELKÝOTEC slušně.. Když ho má rád tak proč by si ho nepořídil, to že mu ho nikdo neukradne je fakt.. To VW se kradoun neskutečně... To že opel ujede VW..Zkuste porovnat nejsilnější vůz opelu a koncernu
(tak jsem zvědavej kde vyškrábete odpověď na bugatti
)
" www.autowerks.cz "
aneb když nás v konkurenci nepodrží Golf,budem se schovávat za Veyrona

Měl jsem dva Opely... GSI 8V a tady tu 1.4 16V...krom toho, že z toho auta občas někde něco ukápne, se nedá říct, že by to auto nefungovalo. Je to sice stará popelnice, ale pro můj účel na dojíždění do práce a zpět, maximálně vyhovuje. Když bych srovnal poslední dvě auta, čili Tigru a Golfa, tak GIV je co se týče celkovýho pohodlí na tom o něco líp, ještě aby ne, ale znovu bych už do něj nešel, zase tolik mě nenadchl. Nebudu srovnávat TDI powa, ale 1.6SR a tady tu 1.4, kdy ta 1.4 jede znatelně líp a pokud člověk jezdí normálně, tak opravdu i o hodně míň žere... Sám jsem tomu moc nevěřil, ale pokud člověk jede ECO rallye, v peněžence to dost pozná 
Ale dost už, rozhodně nejsem zastáncem Opelů, srdci je pořád blíže koncern VW, jen bych asi nehanil sOpla za každou cenu, krom toho, že to jsou ekologická auta (rozuměj - po zimě uklidím kola do garáže a zbytek zametu
)
Ale dost už, rozhodně nejsem zastáncem Opelů, srdci je pořád blíže koncern VW, jen bych asi nehanil sOpla za každou cenu, krom toho, že to jsou ekologická auta (rozuměj - po zimě uklidím kola do garáže a zbytek zametu
Speedy: ano, Opel se ekologicky zlikviduje sám, postavíš ho na déšť, necháš ho tam pár měsíců až zrezne, korozi rozfouká vítr, zbylé plasty hodíš do žluté popelnice na plasty a hotovo 
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
To neříkej moc nahlas nebo ty hlavy uvalej na opely zvláštní ekologickej poplatek. Jakože to nebude zlikvidovaný jako každý jiný auto tak budou majitelé platit třeba za železo v ovzduší nebo za zrzavou trávu.
Každopádně bych se tady tomu nedivil. 
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Jedna z výletu... ale je to dobrý, pokud není dlouhá rovinka tak se drzim, na pokraji sil motoru ale drzim a kamos teda este moc neumi....

A druha fotka je jedno nepouzitelny auto, se znicenou dynamikou podvozku a s absolutne zdegradovanyma jizdnima vlastnostma.

A druha fotka je jedno nepouzitelny auto, se znicenou dynamikou podvozku a s absolutne zdegradovanyma jizdnima vlastnostma.

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovšem na druhou stranu, pokud by se měla konat soutěž co zrezne dříve, zdali Kadet, nebo Felicie, tak tam už vítěztví Oplu nebude tak jednoznačnékubi píše:Speedy: ano, Opel se ekologicky zlikviduje sám, postavíš ho na déšť, necháš ho tam pár měsíců až zrezne, korozi rozfouká vítr, zbylé plasty hodíš do žluté popelnice na plasty a hotovo
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;