Pro vas ne vihovne viuš ste zlikvidoval fšechno sámFazeey píše:vipravejteDOEMIXXX píše:mam kdyztak velice schopneho likvidatora na vsechny pojistovny jestli chces

Pro vas ne vihovne viuš ste zlikvidoval fšechno sámFazeey píše:vipravejteDOEMIXXX píše:mam kdyztak velice schopneho likvidatora na vsechny pojistovny jestli chces
us aji gol kamzyk?Tommy1978 píše:Pro vas ne vihovne viuš ste zlikvidoval fšechno sámFazeey píše:vipravejteDOEMIXXX píše:mam kdyztak velice schopneho likvidatora na vsechny pojistovny jestli chces![]()
![]()
Fazeey píše:vipravejteDOEMIXXX píše:mam kdyztak velice schopneho likvidatora na vsechny pojistovny jestli chces
pozde !!!pavelini píše:Zasejc se musi dorazit na kontrolu za Prahakama, bo budu zasejc za nejvetsiho aroganta.
R32 zvuk libovej moc ,prvne jsem to slysel na zivoAlesShi píše:neska velkej epes, tuninki, nalepki a aji hone rejsink
TTS jede dost a R32 libove zvuci
tojo ukate videaTakeshi píše:R32 zvuk libovej moc ,prvne jsem to slysel na zivoAlesShi píše:neska velkej epes, tuninki, nalepki a aji hone rejsink
TTS jede dost a R32 libove zvuci![]()
pak nahazu na jutup ty tvoje rejsinki ctvrtmilo atak
Trhyy píše:A umí i sračkový pojištovny typu Slavia, Hasičská, Triglav apod. ? Nebaví mě čekat na peníze za sklo u tědle pojištoven třeba i 3měsíce
AlesShi píše:ty kare vcera mele udek na acku epesni tryko
tous bi tu bilo prce kajoDOEMIXXX píše:AlesShi píše:ty kare vcera mele udek na acku epesni tryko
fotoz?
kolem desate se to nejak rozpustiloLaconi píše:Byl jsem tam lehce po 22:30 a nikde nikdo
a vrátil si se aspon s tou sousedkou ?maRkus píše:Clovek se vyda na agip, pod barakem potka sousedku a de na kafe... a vrati se domu ted.. to je pech