Jeden detailek ještě nalakovat lišty a masku na černo, nasadit krytku tažného oka, vyhodit rámeček pod SPZ, sundat mračítka, sehnat nárazník s mlhovkama a budu snad spokojen
Přílohy
dddddddddd.JPG (141.69 KiB) Zobrazeno 1202 x
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Vy mě tady nemít kubi by jezdil nadále s doklama z 1,3; lukin by měl pod kapotou stále SFI a pepa by musel stále při otevírání šíbru točit kličkou
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Pěkně fugy, super Corsa.... a docela obdiv Vencovi, že se kodrcal takovou štreku až z Opavy... já bych to vzal asi rovnou do špitálu na ortopedii, páteř v prdeli
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
a teď rada zkušenější elity, má to odvětrání ventilového víka nějaký mazací význam, když bylo zapojeno do klapky a já ho dal na výdechový filtr. Vyměnil jsem SFi box za sací domeče, tudiž jsem vývod z klapky musel použít pro volnoběžný ventil, ale viděl jsem.. že někdo dává výdechový filtr i na vyústěni z te klapky, to už nechápu vůbec.
Lukin: Myslím, že to žádnej mazací význam nemá. Jde to do klapy jen proto, aby kolem auta nebyl smrad z motoru. Měl by sis nalakovat posilovač
To odvětrávání podle mě bude pouhá ekologie já to tak měl na 1,3i snad dva roky... http://www.kadett.cz/technika/odvetrani.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Zato mě už nebaví nic se na to už vyseru a bude... člověk se s tím mrdá od zimy a pak zjistí todlenc
Tak já bych ho pryč nedal - nikdy nevíš kdy ve spěchu zařadíš jinak a u mě nic novýho, auto jezdí, je tišší a motory stále leží v garáži... Aspoň to rozeberu a kdy budu skládat nevím
Tu kobru jsem koupil na aukru jako "shift lever knob" a řadičku v autě jsem uřezal až pod ten ohyb a kroužek vyhodil. Nevím jak u vaších převodovek, ale u GSíčka je téměř nemožné zařadit Rko s lehkostí, v horším připadě to udělá nevlídný zvuk a v tom lepším to jde jen dost těžko nebo s plynem. Takže tohle neřeším vůbec. Vzhledem k tomu, že mám i zkrácené dráhy řazení tak je to fakt luxus
Hoši, zatím sem nebudu nic psát dokud to nebude dořešené, pak vám sepíšu příběh, to se těšte, Rodinné pouta, Ordinace v růžové zahradě a Pojišťovny smůly roznesu na kopytech