remix píše:kuva synci ukotvit konstrukci, nasroubovat sadros, zasadrovat a vymalovat je otazka jednoho dne a vysledek stoji za to
pry jednoho dne

Moderátor: Dave0401
remix píše:kuva synci ukotvit konstrukci, nasroubovat sadros, zasadrovat a vymalovat je otazka jednoho dne a vysledek stoji za to
ráno se na to vrhneš a večeříš už ve vymalovanémwesly.TDI píše:remix píše:kuva synci ukotvit konstrukci, nasroubovat sadros, zasadrovat a vymalovat je otazka jednoho dne a vysledek stoji za to
pry jednoho dne![]()
![]()
Malir nehazej rozumy .. na zdi byl stary stuk, do toho prisly nove okna, kolem oken novy stuk, po vymalovani na bilo nechal novy stuk fleky jako prase, viditelne hlavne s bleskem na fotaku, ukazu fotku jak budu doma, prejel sem to penetraci, 2x cervenou a bombaabarry píše:když líčíš na bílo nemusíš ani penetrovat, a hlavně kdybyste to vymalovali štětkou a potom zkulali valcem žádný flek, ale u barevných zdí musí přijít penetrace
lepit sadroš na stěny není dobré co jsem slyšel, a stavět konstrukci + izolace... lepší nahodit omítku a ta cena bude +- stejnáTweety_Road Punisher píše:Pánové tak mě napadla otázka. Co vyjde lépe? Oklepat omítku a nahodit novou, nebo to obložit sádrošem? Myslím hlavně finančně. Co se týče práce tak to si umím představit.
No chtěl sem udělat něco mězi lepením a konstrukcí. dělal to tak známí. sádroš byl lepený a ještě pro sichr na pár místě přišroubovaný a v pohodě mu to drží.DcSpeedi píše:lepit sadroš na stěny není dobré co jsem slyšel, a stavět konstrukci + izolace... lepší nahodit omítku a ta cena bude +- stejnáTweety_Road Punisher píše:Pánové tak mě napadla otázka. Co vyjde lépe? Oklepat omítku a nahodit novou, nebo to obložit sádrošem? Myslím hlavně finančně. Co se týče práce tak to si umím představit.
jinak když víš kde v polsku tak určitě se tam dá až o polovinu levněji nakupovat
Ja satelit doma nemam, ale imho budes potrebovat nejakou krabici, pres kterou to budes prepinat. takze pokud poridis jen splitter a natahnes 3 kably od hlavni krabice, pak budes moct menit kanaly jen na ni a dalsi tv uvidi to, co mas prepnute na "hlavni" tv.Luke_TDI píše:Jak mate doma vyreseny satelit? budu mit 2-3 televize a jak k nim dostanu signal? je treba ke kazde tv setopbox nebo je naky jeden a na telkach si naladim kanaly jakoby normalne z anteny(takhle to mivaji v hotelech)?