Fugy: Moc pěkná, btw. není to náhodou kšilt od Vency?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
O leštění límcu mi nemluvte... nechal jsem si umejt auto mafrasolem a už jsem se snima pomalu loučil... ale hodina na kolo stačila Ještě musim nějak poštělovat to mezi šroubkama... ale vynadavat se mi je nechce.
fugy... ty jsi z HK ? Ja tu tvou corsu nikdy neviděl... jinak je to focené na Krajském úřadě Snažím se vymýšlet nová a nová místa... fotím i jiné káry. Jo a kšilt jsem si málem za šestku s příčníky taky koupil.. protože samotnej není k sehnání... original Thule Tak že by se dal podle toho tvého vyrobit ?
Proč cpete na ty auta zhrádky? Já myslel, že tahle nevzhledná věc slouží jen k převozu nákladu.... a ono je to dneska in. Asi bych měl taky něco našít na střechu
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
no auto mám v Náchodě v garáži a v HK bydlím u Futura
tyhle zahrádky se tam dávaj jen tak protože je to tím stylem, celý se to volepí samolepkama a je to zajímavej tuzing:D hlavně se to dá sundat a auto je normální, kšilta mám samozřejmě od venci, na fb máme i fotku jak montujem
Fresch> když budeš chtít tak si můžeš podle mého udělat taky
Právě kdyby ta Corsa tu zahrádku neměla, tak je to pěkná decentka. Takhle to vypadá jakou když s tím děda jede do zahradnictví a nový stromky na zahradu Chápu, že je to nějaký zvláštní styl, který začal u VW a dneska už to má každý.... Asi jsem divnej, ale tomuhle na chuť nepřijdu....stejně jaký úzkým pneumatikám na širokých diských
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
zahrádku asi nechám v garáži, ale s těma kolama budu na tom eště hůř:D lepší mít Áčka na disku než aby mi guma přetejkala a měl sem kola jak balony hlavně bych nemohl bejt tak nízko
natahly gumy mi taky nic nerikaly a ted je mam sam na zadku ty zahradky, polepeny blatniky samolepkama aj moc nemusim, protoze mi to prijde trapny, vymyslel bych neco co neni nekde videt a ne to videt napr na ww foru a hned kopirovat
petře hlavně že ty máš tu oranžovou corsu vzadu na vratech
blatníky nemám polepený a na dojedovy corse se mi ten kšilt líbil, na mojí už moc ne, přecijenom mám sportovní duch auta a ne funny car,
Nemáš náhodou mezeru mezi pertlem blatníku a plastovým podběhem? To není zrovna ideální kombinace....
Aha, tak to je v cajku.... já jsem teď právě likvidoval auto, co ty platové podběhy vůbec nemělo (ikdyž tam patří) a bahno bylo nastříkané i v takových místech, kde bych to vůbec nečekal.....
já to měl taklen protože v sobotu se mi utrhl lem tak sem ho v noci lepil a v neděli ráno ho taklen dal aby se aspon dalo jet na collision event, ted už mám auto zase rozebraný