Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
tak to zni dobre, drzim palceAR166 píše:ano, konecne jsem se odhodlal. lak za 50 000,- to ale nebude, spis garazova matna.Kroci píše:alfice krasna
ar166: ty budes fagla varit a lakovat?.. uz mam i motor spodek favorit 50kw, hlava mpi a vacku 280/280. na ceste je vypalena priruba na svody. no uvidime.
Me taky...takovy skoro BoroKroci píše:ale musim se priznat, me se ten tvuj ohnilej pikap libi jak je
Ma jen jiny hadry.pavelini píše:ZEMI, ale to je jina pani, co byla v Moste ne? kanoure......![]()
![]()
![]()
nebo se za ní stydí a čeká na lepšívenca píše:Nějak se tý Hondy bojí že je tak daleko
tak je to v naprostem poradku, to muzes rovnou odloziot Alfu, pac budes jezdit jen s timto......Drzim ti palce......AR166 píše:ano, konecne jsem se odhodlal. lak za 50 000,- to ale nebude, spis garazova matna.Kroci píše:alfice krasna
ar166: ty budes fagla varit a lakovat?.. uz mam i motor spodek favorit 50kw, hlava mpi a vacku 280/280. na ceste je vypalena priruba na svody. no uvidime.
Koukám foto od Martina, ten umí, takže se těším na pěkné fotkypetr18.vt píše:Něco z dnešního focení do TM
JJ taky jsem měl tu čest ostatně i avatar je od nějpetr18.vt píše:Martin fotí luxusně, troufám si říct že možná i nejlíp(pro časopisy v česku)