Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Naposledy upravil(a) Diego dne 31 říj 2010 19:47, celkem upraveno 1 x.
Fiat Bravo II Formula T-Jet 88kW 6-ti kvalt - Fiat nebo Ferrari...stejně je to na F BMW e 39 530dAT 135kW - Brambor alias SUP
ex - VW Golf 1.9 TDi, 6kvalt, 85Kw čip na +/- 105Kw
Fiat Bravo II Formula T-Jet 88kW 6-ti kvalt - Fiat nebo Ferrari...stejně je to na F BMW e 39 530dAT 135kW - Brambor alias SUP
ex - VW Golf 1.9 TDi, 6kvalt, 85Kw čip na +/- 105Kw
patnik ani popř.jine (prekážky na silnici)jsem este nevrazil a ani nehodlám as bude nejakej sraz tak dejte vědět ja prijedu a mužete se koknout popř. se podívat nebo projet auto bude jezdit na 13 plecháčich motor je 1.8i daewa nubiry e-tec uvnitr auta budou repráky 5+1 logitech sony x-plod budiky jsou podsvicené ultrafialovými diodamy interier pak modrými stropnice pujde nastrikat na tmavě modře(královská modř) přes auto pujde jede tuning otáčkoměr ze shift lightem pak bílý pruh ješte se zamrači prední kapota a na kapotu prijde nasávač a narazniky se daji do barvy a obohatí se tahokovem,zrcádka m3 s blinkrem,natonují se skla,predni sedačky skořepinové a 3 bodový pásy,vymění se volant za nejakej jinej a řadičky za chromovanou v kufru bude subáč a nejaká mini zastavba aby se tam vlezl kočárek,zadní světla začernit tod celé žadný styl je na ježdění spoilery nechci nebudu se brzdit na nejakch přičných prazích ve městě jak mnozí druzí a jak kokot pomalilinku přejíždet celková cena k utratě 15000kč muj životní omyl je že (CHCI ) mít káru aže jsem dělal ze sebe cipa nic vic, a vypadal ja brylatej debil s fačkem s cirkusu
poe píše:patnik ani popř.jine (prekážky na silnici)jsem este nevrazil a ani nehodlám as bude nejakej sraz tak dejte vědět ja prijedu a mužete se koknout popř. se podívat nebo projet auto bude jezdit na 13 plecháčich motor je 1.8i daewa nubiry e-tec uvnitr auta budou repráky 5+1 logitech sony x-plod budiky jsou podsvicené ultrafialovými diodamy interier pak modrými stropnice pujde nastrikat na tmavě modře(královská modř) přes auto pujde jede tuning otáčkoměr ze shift lightem pak bílý pruh ješte se zamrači prední kapota a na kapotu prijde nasávač a narazniky se daji do barvy a obohatí se tahokovem,zrcádka m3 s blinkrem,natonují se skla,predni sedačky skořepinové a 3 bodový pásy,vymění se volant za nejakej jinej a řadičky za chromovanou v kufru bude subáč a nejaká mini zastavba aby se tam vlezl kočárek,zadní světla začernit tod celé žadný styl je na ježdění spoilery nechci nebudu se brzdit na nejakch přičných prazích ve městě jak mnozí druzí a jak kokot pomalilinku přejíždet celková cena k utratě 15000kč muj životní omyl je že (CHCI ) mít káru aže jsem dělal ze sebe cipa nic vic, a vypadal ja brylatej debil s fačkem s cirkusu
poklop
Přečti si to po sobě ty "retardére". Kdepak si se učil ten zázračný češtin?