Pajo není az ten další víkend??pavelini píše:Nejak asik ano, jen je v sobotu Prazsky rallysprint, tak nevim v kolik dovalim zpet na zapad............Ale ukazu se snad urcite.............
To je fakt v riti na necem se domluvitJOE_Cik píše:tak dete do.....![]()
vystačim si sám s alfistama..... vypada to tak že cakajznicek bude uprostred....
![]()
![]()
Pravda pravda, to je az za 14 dni. Tak pohoda......zvooky píše:Pajo není az ten další víkend??pavelini píše:Nejak asik ano, jen je v sobotu Prazsky rallysprint, tak nevim v kolik dovalim zpet na zapad............Ale ukazu se snad urcite.............
Jinak já ten den tam mam sraz třídy ze kteryho se vymlouvam a nevim co pan V12 a jeho Pardubice
tak to jsem nepobral, moje polovička na nej nejde a na pivo si můžu kdy chci....milánek píše:Jinak já ten den tam mam sraz třídy ze kteryho se vymlouvam a nevim co pan V12 a jeho Pardubice
sraz třídy tam chce tvoje polovičky ale ty nemáš koule aby si šel s chlapama na pivo![]()
![]()
jinak za mě ano![]()
ps:pajo nepotřebuješ na rally sprint jednoho podržklíče
tak aby s to stihnul tak nesmíš vyjet po obědě s vyždímaným penisemzvooky píše:[
ale jestli pojedu s V12 do Pardubic po práci tak nevim jestli budeme v 8 zpet....
kdyz mnichov neklapne, tak to moji pani nerikejte, vypadnu z domova stejne.ARV6 píše:No ja mel za to ze na sobotu jsme s V12 uz domluveni, tak jsem zvedav...
jsem do jedny v prácimilánek píše:tak aby s to stihnul tak nesmíš vyjet po obědě s vyždímaným penisemzvooky píše:[
ale jestli pojedu s V12 do Pardubic po práci tak nevim jestli budeme v 8 zpet....
sraz třídy tam chce tvoje polovičky ale ty nemáš koule aby si šel s chlapama na pivomilánek píše:Jinak já ten den tam mam sraz třídy ze kteryho se vymlouvam a nevim co pan V12 a jeho Pardubice