Opravení promáčklin.. jak na to?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Filip:)

Opravení promáčklin.. jak na to?

Příspěvek od Filip:) »

Mám problém.. Nějakej kret*n mi nabořil auto.. chápu je sníh- je to zmrzlý- klouže to.. ale mám promáčknutý zadní levý dveře (lak teda není porušenej, ale je ohlá i ta lišta) ,pak promáčklej přední blatník.. a prasklej blinkr + takový oranžový světýlko na nárazníku(neslouží jako blinkr)... Jo stane se, ale dotyčný.. se ani neobtěžoval za stěrače loupnout čislo.. nebo ho nakreslit do sněhu na kapotě.. nebo ho vyčurat do sněhu.. :pistolnik: prostě nic :kladivo: a to jsem měl dokone za oknem číslo... kvůli parkování.. kdybych chtěl náhodou vyjet s takovým sprinterem kterej vypadal že už má svoje lepší i horší leta za sebou.. stačilo by prozvonit.. nic.. :kladivo: doufám že si ten vocas aspoň ohnul kolo o mýho švédskýho tanka.. :P
Blinkr už mám novej.. 900,- v :zadek:.
Ale ty dveře a blatník bych potřeboval nějak vyklepat nebo vytáhnout.. nevíte jak na to abych nějak víc neporušil lak?
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...

Fifi

Re: Opravení promáčklin.. jak na to?

Příspěvek od Fifi »

Co zkusit kontaktovat nějakou firmu, co se zabývá opravou aut po kroupách? Třeba by to tam zvládli...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

Jo to jsem zkoušel volat.. ve většině ještě řeší kroupy.. prý to není jen tak.. čemuž věřím.. :P a kde mají volno tak tam bych dal za ten blatník 1500,- a za dveře podle toho co mi řekl pán asi 4-4500,- Se nedivím že mají volno.. :lol: :D

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Asi bych zkusil najít auto ve stejné barvě na díly (třeba angličana) a vyměnit to. Protože samotná oprava nejspíš bude dost drahá. Jinak SmartFix je výborná technika na tyhle věci, ale asi to vyjde draho.... podívej se po firmách co se tím zabývají.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Jasně.. ono lak je v pohodě.. jen je to promáčklý.. A nevíte třeba něco "homemade"? :D jak to vyklepat.. nebo tak..:D nebo vycucnout zvonem na hajzl.. jak jsem cetl v jednom prispevku..:D :)

Fifi

Příspěvek od Fifi »

Tak odstrojit tapec a pokusit se to povytlačovat, rozhodně neklepat, ale použit plynulou sílu... Stejně to ale i tak bude nejspíš trochu poznat, jelikož nejsi profík (já taky ne), pokud je ale lak ok a dveře ti těsní, dají se dobře zavírat atd, tak bych se snažil výměně dílu vyhnout... :ja_nic:
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

LiTe

Příspěvek od LiTe »

http://www.krupobiti.cz/index.php?optio ... &Itemid=57" onclick="window.open(this.href);return false; mam s nim osobni zkusenost, super, da se s nim jednat i o cene...
Subaru Impreza WRX wagon
www.titansliberec.cz

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

kazdopadne v tomhle pocasi to delej nekde v teple at je vsechno poradne prohraty.. jinac ja to samy "opravil" chnapkou na skla, prisat, cuknout a je to 8) ale trochu to videt je
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jo sedí dobře.. těsní... taky se mi to nechce vyměňovat.. vyzkousim chňapku na skla a když to nevyjde.. tak zkusím pána..:) Díky kluci... Ale stejně potkat toho co mi to provedl tak bych vyklepal s jeho hlavou... :kladivo:

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“