Ilegal: Tome proc jsi sel zrovna do GIV a to je GTI se 110kw nebo se 132kw pokud je to 1.8 s fénem, jinak verim ze si s nim poradis, ale Sup je krasavec
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry: JJ je to děsnej kekel na plechách..Vůbec to nevynikne..ale tak jede to famózně..a o to jde;) Časem bybylo fajn našetřit na nějaké pěkné kola ještě..
Berry píše:Tholis: ted to bude aspon trosku drzet vid
Ilegal: Tome proc jsi sel zrovna do GIV a to je GTI se 110kw nebo se 132kw pokud je to 1.8 s fénem, jinak verim ze si s nim poradis, ale Sup je krasavec
Je to 110 kw s fenem vyměnil jsem to za lupo, je to trochu tukle ale to se poladí
FubuTomas píše:Taky bych rekl ze ty RS jsou fajn... kdyz jiny,tak jedine v nejakym Racing stylu
OZ ultraleggera nebo jak se to pise nebo ty co mel Tiger.S na tigi ty lehky ATS ty jsou good a lehky a funkcni, jinak bych nechal RS, hodne lidi meni za neorigo ale vetsinou je to chendel
Je to 110 kw s fenem vyměnil jsem to za lupo, je to trochu tukle ale to se poladí
konak výfuky předelám a zrcátka zcháním origo
Uz jsem koukal ze jsi rozpoutal shanku, no ono s temi 110kw nepojede spatne a takze zajimavy kauf, no ty GTI verze meli zajimavou vybavu a pohodlny predni sedacky, tak aspon tak a palubni PC to ma pul-DOT nebo MaxiDOT?
Ty sedačky to má ůplně extra, jinak 5x el okno,4x bag,4xokna,PC je to to na tom malém displeji a nevím co to ještě má
Je to před dvěmi léty odvezeno z I
konak výfuky předelám a zrcátka zcháním origo
je mi jasny, ze ty nejsi tuzer co by daval M3 repliky a zvedly DTM cura na auto
Subaru Impreza STi 2011+
Škoda Octavia combi RS
BMW M3 E46
ex BMW 645Ci
ex BMW M5 E34
ex Hummer H2
ex BMW 745dA E65 individual
ex Mercedes-Benz SL55 AMG V-Max
ex Audi RS4
ex Dodge Challenger SRT-8