remix píše:ja se nekonam, sem zapomnel, ze vlastne dneska nejsem autemremix píše:Kde v OVe prijedu tez ..

Moderátor: Dave0401
remix píše:ja se nekonam, sem zapomnel, ze vlastne dneska nejsem autemremix píše:Kde v OVe prijedu tez ..
neboj se, vím, že jsem pro tvuj krámek velká konkurence,ale je to pouze časově omezená nabídka(doprodej poslednich cca 25ks)Josh píše:to nam tady nekdo pekne ku*vi ceny
sme meli pracovni mechecheV-Y-V-I píše:remix píše:ja se nekonam, sem zapomnel, ze vlastne dneska nejsem autemremix píše:Kde v OVe prijedu tez ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je krize
POSLEDNÍCH 10 KUSŮ, kdo koupí NEPROHLOUPÍMotor píše:AUTOLÉKÁRNIČKA DLE NOVÉ VYHLÁŠKY, CZ VÝROBA, TEXTIL-ORANŽOVÁ, EXPIRACE 11/2014, TOPKA CENA: 140KČ!!!
Dnes za 2000,-PemaR píše:Mel by nekdo zajem o novy nerozbaleny Samsung GT-S5230 Black-Gold ? Cena 2300,- pripadne dohoda![]()
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... H0VU30PYIV
Nevim sefka me pověřila to prodat.. dostala služebniho Dustra tak ji je audi na nicremix píše:Mi rikej ze uz se to prodava za takove kacky
sotomaior píše:Prodám mobil vodafone 845, cca 6týdnů starý, koupen v electroworldu, původní folie na displayi...cenovka 2000Kč, nějak ten dotykáč nerozdýchám
to rika ten co ma hranatou RZ ?remix píše:To uz neni v mode
Oba za pětibabubarry píše:Koupím starší 1 disk 4x100 14" na opel corsa B s kulatými otvory po obvodu
psali na avizu ze je "karvina"barry píše:dík
už jsem psal
ještě je aktualníMotor píše:POSLEDNÍCH 10 KUSŮ, kdo koupí NEPROHLOUPÍMotor píše:AUTOLÉKÁRNIČKA DLE NOVÉ VYHLÁŠKY, CZ VÝROBA, TEXTIL-ORANŽOVÁ, EXPIRACE 11/2014, TOPKA CENA: 140KČ!!!