Jak připojit mobil a autobaterii

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
tomcat

Jak připojit mobil a autobaterii

Příspěvek od tomcat »

Ahoj, koupil jsem octavii s handsfree sadou nokia mcc-1 na staré nokie. Líbí se mi, že je připojená na autobaterii, takže se mobil v držáku zároveň dobíjí Tahle sada půjde teď ale pryč a rád bych místo ní koupil nějaký univerzální držák a řeším teď nabíjení. Konkrétně miniusb. Jedno řešení je zásuvka zapalovače, ale to mi právě nevyhovuje, protože tu mám pod středovou opěrkou ruky za ruční brzdou, takže by se mi tam táhnul kolem ručky a šaltpáky dlouhý kabel, což by bylo dost neestetický, nepraktický i nebezpečný. Tudíž řeším, jak propojit propojit miniusb kabel (cca 5V) s napájením z autobaterky. Máte někdo nějaký nápad? Přes elektro jsem trošku neadrtálec, takže bych spíše preferoval nějaké kompletní řešení, tzn. doporučení nějakého konvertoru či ještě lépe přímo nějakého řešení jako ta mcc-1 (krabička píchlá na baterku a z té krabičky pak kablík k nabíječce mobilu)

Beaver

Re: Jak připojit mobil a autobaterii

Příspěvek od Beaver »

A s tuningem to ma spolecneho co ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

kup tu nabíječku do auta, pak ji kuchni a nadrátkuj na baterii, bacha na póly :-)

tomcat

Příspěvek od tomcat »

Dacan: jj, tomu jsem se právě chtěl vyhnout, ale asi holt budu muset, jak říkáš. Koneckonců už jsem stejně rozebral předek, abych vytahal a odpájel všechny ty dráty k tomu nokia modulu, takže už mám celkem představu, kde jakej kabel je, tak by to mělo jít.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“