Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Moderátor: T-O-M
Mě by to zajímalo Prostějov mám za humnama tak napiš kontakt dělá všechny typy? Díky O.mc-otka píše:no v prostějově dívám se že máš bydliště praha tak nemá cenu psát asi adresu a tel číslo :O)
mikin88 píše:Mě by to zajímalo Prostějov mám za humnama tak napiš kontakt dělá všechny typy? Díky O.mc-otka píše:no v prostějově dívám se že máš bydliště praha tak nemá cenu psát asi adresu a tel číslo :O)
špéra = samosvorný diferenciálTommi R. píše:Zdravim, chtel bych se na neco zeptat, us nekolikrat sem nekde cetl ze nekdo psal ze ma auto bez špéry nebo ze špéroua absolutne nemam paru o co de,moch by mi to prosim nekdo objasnit?? Diky.
špéra = samosvorný diferenciálsadamcx65 píše:Tommi R. píše:Zdravim, chtel bych se na neco zeptat, us nekolikrat sem nekde cetl ze nekdo psal ze ma auto bez špéry nebo ze špéroua absolutne nemam paru o co de,moch by mi to prosim nekdo objasnit?? Diky.
díky pak nahod fotky tvoje je jiná liga zas :O) jinak přesně za 110kč je v obi 2 metry tak mi hodně zbylo možná zkusím ještě lišty okolo oken no a pak uvidíme :O)pavelini píše:Ty brdo, vypada to super a ja blbec objednal origo cerne.
Moc pekna zmena.........![]()
![]()
![]()