Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Na to máš právo, ale je hloupost zaplatit 2litry pokuty místo 200korun za novou.. Navíc, starou využiješ doma ..Eiffel píše:lékárnu bojkotuju, koupil jsem novou při koupi auta (půl roku zpátky) a za dva měsíce s velkou slávou nová? Ať jdou do prdeleF.l.a.n.e.l. píše:Blázen :
přesně tak... buzerace to není, nicméně každé zaměstnání má svou náplň práce a činnost, která se musí provádět.
Vždycky to bylo stejné a je to stejné i teď. Jenže v dnešní banánové republice si každý myslí, že to tady osvobodil právě on.
Taky souhlasím s tím, že je to zdržení ukazovat povinnou výbavu a další kraviny. Nicméně to vždy bylo a vždy bude a nikdo s tím nic nenadělá.
Nelíbí se někomu? tak jak tady každý argumentuje, že to povolání nemusí dělat když nechce, tak stejně si každý může vybrát stát, kde bude žít.
ono zrovna ta termofoli a pod v tý starý lékárničce chybí ne?Beaver píše:To třeba u mně zrovna moc neplatí, já mám v domácí lékarničce spíš věci jako prášek proti průjmu a bolesti hlavySamozřejmě nějakej obvaz a náplast by se tam našly, ale termofólie a resuscitační kraviny doma neužiju, stříhám lbovolnýma nůžkama bez kulatých konců apod.
Ale v této diskuzi jde o vyjádření nesouhlasu, kvůli kterého jste tu řvali. To že až před pár příspěvkama padlo to, že nová lékárna opravdu zbytečná je mi nějak nekoresponduje s tím co se zde ozývalo předtím - Věci jako "Stát je nadřazen", "Není to buzerace" apod...koneckonců, číst umíš tak si to přečti. Takového člověka totiž opravdu lze nazvat jedině ovčanem, když i přesto, že ví, že je ta věc zbytečná osočuje lidi co si na to stěžují. Takže se teď nesnaž obrátit diskusi do logické roviny "je lepší dát 200,- než 2000,-" to je totiž každému jasné, jenže ne každý stím souhlasí.Globus píše:Trhyy: pokud si myslíš že tim že bych vrazil +-200 do lékarny /kdybych jí měl kam dát/ a ušetřil si tim pokuty a kecy při kontrolách se ze mě stane ovčan, tak ano, jsem tedy ovčan. Já osobně za ovčanství považuju něco uplně jinýho.
Tvoje argumenty mi silně připomínaj "chytráky" který měněj olej třeba až po 20tis km, aby ušetřili...jaký to má pak následky pro motor a kolik tim "ušetřej" je jasný každýmu. Pokud se chceš chovat jako cikán a žít jen podle krátkodobejch cílů, tak prosim.
maRkus píše:Globus na cem jedes ???? neprodas vzorek ??? proc protoze tomas pouziva mozek ho srovnavas s cikanama...
Teď jsme zachraňovali jednu paní a konkrétně termofolie byla na nic. zdravotník říkal at sundame bundy a svetry a přikryjeme ji tím, že ta folie je dobráblázen píše:ono zrovna ta termofoli a pod v tý starý lékárničce chybí ne?Beaver píše:To třeba u mně zrovna moc neplatí, já mám v domácí lékarničce spíš věci jako prášek proti průjmu a bolesti hlavySamozřejmě nějakej obvaz a náplast by se tam našly, ale termofólie a resuscitační kraviny doma neužiju, stříhám lbovolnýma nůžkama bez kulatých konců apod.
já využiju lékárničku,občas se mi něco stává
když jsi nic neprovedl, tak tě nemaj co stavětblázen píše:buzerace? Chce vidět lékárničku,nebo žárovky..ukážu..a jedu.. nechápu co je na tom za buzeraci. Zachvíli bude buzerace že bude chtít ŘP? nebo fouknout?
Boháček píše:když jsi nic neprovedl, tak tě nemaj co stavět
takže když pojede ožralý, feťák nebo bez řidičáku tak ho kontrolovat až potom, co se vyseká? (jen se ptám)Boháček píše:když jsi nic neprovedl, tak tě nemaj co stavětblázen píše:buzerace? Chce vidět lékárničku,nebo žárovky..ukážu..a jedu.. nechápu co je na tom za buzeraci. Zachvíli bude buzerace že bude chtít ŘP? nebo fouknout?
tečka
dokud tohle "ovce" nepochopí, tak se nic nezmění
Když pojede feťák nebo ožralej tak ho budeš stavět asi kvůli toho jak jede, čili to poznáš. ALe já osobně pro kontroly jsem - ať se kontrolujou papíry řidičák, pojištění apod. popřípadě ať se dává dýchnout, ať se ví že policajti na cestách jsou, ať jdou vidět, že kontrolujou provoz. Ale né, že mě zastaví abymi zkontrolovali povinnou výbavu a pak člověku nabalí flastr za to, že mu chybí nůžky. Také kolikrát PČR absolutně neuvažuje, kde řidiče staví, někdy tak komplikují kurevsky dopravu - například když stopnou auto mezi tramvajovým ostrůvkem a chodníkem. A taky by se mohli konečně naučit to, že existuje něco jako světla pro denní svícení. Tatík dostal málem pokutu za to, že nebyl schopen vysvětlit fízlovi, že zadní světla nesvítí proto, protože svítí světlama pro denní svícení co má auto už od výroby.F.l.a.n.e.l. píše:takže když pojede ožralý, feťák nebo bez řidičáku tak ho kontrolovat až potom, co se vyseká? (jen se ptám)Boháček píše:když jsi nic neprovedl, tak tě nemaj co stavětblázen píše:buzerace? Chce vidět lékárničku,nebo žárovky..ukážu..a jedu.. nechápu co je na tom za buzeraci. Zachvíli bude buzerace že bude chtít ŘP? nebo fouknout?
tečka
dokud tohle "ovce" nepochopí, tak se nic nezmění
Tak pokud snese každý jiné množství je opravdu pak takovýto řidič tak nebezpečný? Jak se liší například od někoho, kdo jede domů po noční a celou cestu skoro spí? Ale to je zase na dlouhou diskusi. Ať policajti stavějí, ale řeší jen to co má smysl, jde taky i o obrázek jich samotných. Pokud si pořád policajti stěžujou, že dělat policajta v této zemi je na hovno, protože se na ně každý dívá skrz prsty, tak ať změní svůj přístup. Já absolutně nemám nic proti tomu, ať jsou policajti na každé větší cestě rozhodně to je lepší řešení, než pořád nesmyslné spřísňování přestupků, či "zakázání" osoby blízké a podobné pičoviny co Bárta denně vypouští z úst.F.l.a.n.e.l. píše:každý snese jiné množství, pojedeš jinak se třemi pivy a jinak s deseti. stejně tak na fetu...
stejně tak může spát člověk co jede z denní ...Kein píše:Tak pokud snese každý jiné množství je opravdu pak takovýto řidič tak nebezpečný? Jak se liší například od někoho, kdo jede domů po noční a celou cestu skoro spí?F.l.a.n.e.l. píše:každý snese jiné množství, pojedeš jinak se třemi pivy a jinak s deseti. stejně tak na fetu...
O to jakou šichtu má za sebou mi vůbec nešlo, třeba nemusí jet ani z práce, ale ze swingers party, to je mi fuk. Jde mi čistě o to, že i tito řidiči jsou nebezpeční, ale to nikomu nevadí.biohazard píše:stejně tak může spát člověk co jede z denní ...Kein píše:Tak pokud snese každý jiné množství je opravdu pak takovýto řidič tak nebezpečný? Jak se liší například od někoho, kdo jede domů po noční a celou cestu skoro spí?F.l.a.n.e.l. píše:každý snese jiné množství, pojedeš jinak se třemi pivy a jinak s deseti. stejně tak na fetu...![]()
ty pořád řešíš něco, co nevyřešíšF.l.a.n.e.l. píše:KEIN: zákon ale neřeší kdo je nebezpečný ale co se může a co ne. Tak nevím co tu řešíte nějakého šichtového
Já jsem jel domů po noční, normálně a stejně mě zastavili. Zkontrolovali doklady, povinnou (po pravdě jsem přiznal, že reflexní vesta mi leží doma na stole, neb jsem ji zapomněl dát do auta, na rozdl od lékárničky), technickou. No a když bylo všechno celkem v pořádku a těšil jsem se, že konečně dojedu zbylých 10 kiláků a lehnu do postele, tak mi dali pokutu pět kilo za díru v zadním blatníku, že prej nemůžu mít ostrý hranyKein píše:Tak pokud snese každý jiné množství je opravdu pak takovýto řidič tak nebezpečný? Jak se liší například od někoho, kdo jede domů po noční a celou cestu skoro spí? Ale to je zase na dlouhou diskusi. Ať policajti stavějí, ale řeší jen to co má smysl, jde taky i o obrázek jich samotných. Pokud si pořád policajti stěžujou, že dělat policajta v této zemi je na hovno, protože se na ně každý dívá skrz prsty, tak ať změní svůj přístup. Já absolutně nemám nic proti tomu, ať jsou policajti na každé větší cestě rozhodně to je lepší řešení, než pořád nesmyslné spřísňování přestupků, či "zakázání" osoby blízké a podobné pičoviny co Bárta denně vypouští z úst.F.l.a.n.e.l. píše:každý snese jiné množství, pojedeš jinak se třemi pivy a jinak s deseti. stejně tak na fetu...