Jestli vypadaj jak repliky tak je ještě dneska házím Zu verkauftSPEEDY píše:I prdVypadá moc pěkně
Apropo...kola jsou origo BBS, nebo repliky od bratrů pšonků?

souhlasm.artty píše: ten HardTop trojce sluší skoro víc jak plátěná střecha

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jestli vypadaj jak repliky tak je ještě dneska házím Zu verkauftSPEEDY píše:I prdVypadá moc pěkně
Apropo...kola jsou origo BBS, nebo repliky od bratrů pšonků?
souhlasm.artty píše: ten HardTop trojce sluší skoro víc jak plátěná střecha
proc tak blbe nalozeno?F.l.a.n.e.l. píše:kupovat?![]()
no nevím... podle představ ještě nebylo ani jedno, které jsem kdy měl. a ty co podle představ jsou už z výbory, tak na ty zase nikdy nebude
5er i 3er mají 5x12O. takže nechápu proč by tam měly být podložky když to jsou origo kolca z továrny.Fáboš píše:To Flanel: jak je tam máš, přes podložky na změnu rozteče??
tak prijed vid a neco nafotime, nemas to ke me daleko, ja taky bydlim domacrazyape píše:SUper fotky lupaTaky potrebuju neco nekdy takhle nafotit.... to s tim motorem se me libi
F.l.a.n.e.l. píše:5er i 3er mají 5x12O. takže nechápu proč by tam měly být podložky když to jsou origo kolca z továrny.Fáboš píše:To Flanel: jak je tam máš, přes podložky na změnu rozteče??
jinak mám je tam na pěti šroubech
Zvooky: předkem to nešlo, byl tam blbý terén a musel by dolů nárazník. zpátečkou to šlo jakš takš když dva drželi blatníky vpředu.prkna neměl idiot.
Lupo super, hlavně ta první
165/50/15 dve nankang nsII a dopredu mam bridgestone potenza re030Lukkas1 píše:Marcus > Supro lupo ! s těma kolama naprostá pecka, co na tom máš za pneu ? 165/45 15" dle fotky že ?
Je to pecka ..
Fotka kabra ve větším je, ale muj foťák nějak nespolupracuje se zářivko-denním osvětlením, kombinovaným v šeru, takže proto ta fotka taková malá.Cossie píše:Flanel : neměl bys tu fotku kábra z dílny v nějakém větším rozlišení ?
E36 cabrio je opravdu jeden z nejkrásnějších kabrioletů (pořád mě hlodá výměna za 39), navíc ten tvůj má nádherné kola. Osobně bych na něj ještě hodil M přední nárazník - vím, že ho má každej, ale ta přední část s ním dostává úplně jiný výraz.
ááá hanička se ozvalazvooky píše:až na počasí aktual![]()
F.l.a.n.e.l. píše:ááá hanička se ozvalazvooky píše:až na počasí aktual![]()