Takže mám tu Mazdu 323 BF(2) GTX 4WD Full Time 1.6turbo 103kw rok 88..Auto jsem koupil loni na podzim v Praze celkem za hubičku s tím že mělo být ko turbo.Magdu jsem z Prahy táhl na tyči až domů což je Valašské Meziříčí(horších 350km jsem nezažil,8hodin cesty)první pokusy o oživení byly mrzuté jelo to na 3 válce z výfuku šílený kouř(udajně zaviněno vadným turbem) tak jsem sháněl nové turbo,protože repas byl příliš drahý pořešil jsem nakonec ojeté včetně celého auta na díly
 ...v mezi čase sem si hrál s víkem motoru a takovýma blbostma to sem však netušil že zbytečně..po zkopletování s "nowým" turbem vstřikem atd přišlo velké zklamání v podobě proraženého válce což sem předtím vůbec netušil..wenku bylo -15°c ale touha jezdit byla silnější tak jsem se rozhodl vyměnit celý motor z vraku co jsem dostal k turbu...a na silvestra 2010 poprvé zabručela..v pruběhu ledna nasledoval nowý výfuk ložisko čepy remen a řízení..ted aktuálně se snažím o repasi zadní nápravy a na cestě z usa jsou komplet nowé třmeny(předek i zadek)..to je prozatím asi vše přihodím pár fotek ze storky a jak bude něco new přihodím! budu vděčný za všechny názory typy a rady
...v mezi čase sem si hrál s víkem motoru a takovýma blbostma to sem však netušil že zbytečně..po zkopletování s "nowým" turbem vstřikem atd přišlo velké zklamání v podobě proraženého válce což sem předtím vůbec netušil..wenku bylo -15°c ale touha jezdit byla silnější tak jsem se rozhodl vyměnit celý motor z vraku co jsem dostal k turbu...a na silvestra 2010 poprvé zabručela..v pruběhu ledna nasledoval nowý výfuk ložisko čepy remen a řízení..ted aktuálně se snažím o repasi zadní nápravy a na cestě z usa jsou komplet nowé třmeny(předek i zadek)..to je prozatím asi vše přihodím pár fotek ze storky a jak bude něco new přihodím! budu vděčný za všechny názory typy a radyDo budoucna je v plánu go kastle lak podvozek go motoru interier,ale je to běh na dlouho trať málo financí málo času a věčný problém na tohle auto něco sehnat

a chybějícíma drátama v el. pro lambda sondu (v současné době témeř dořešeno)...
 a chybějícíma drátama v el. pro lambda sondu (v současné době témeř dořešeno)...

čeká je bílý komaxit na jaře pujdou na auto než vyřeším změnu rozteče na 4x100 páč tam chci ty límcové co sem měl na GII
  čeká je bílý komaxit na jaře pujdou na auto než vyřeším změnu rozteče na 4x100 páč tam chci ty límcové co sem měl na GII