Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Aby tam byl pocit závodního jezdce
Fajné video ale si blázen.. Kolikrát nebyla šance vidět jestli něco nevyletí z té zatáčky.

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
StanleyV6 píše:Aby tam byl pocit závodního jezdceFajné video ale si blázen.. Kolikrát nebyla šance vidět jestli něco nevyletí z té zatáčky.
z pozice řidiče bude víc vidět než z pozice kamery.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
Pěkné video (: ale nějaké video ,,na krev´´ to by byla určitě krásná podíváná 

Tak nejsem fanouškem takovéhoto stylu jízdy na neuzavřené silnici, na druhou stranu musím říct že vždycky předjížděl a akceleroval v situaci kdy měl přehled, nikdy to nepustil do zatáčky bez jistoty že mu tam něco vjede.
" www.autowerks.cz "
Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase včetně lepení se na pomalejší auta...na co si to ten člověk proboha hraje? fail... 

http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Áááááá pán je znalecKein píše:Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase včetně lepení se na pomalejší auta...na co si to ten člověk proboha hraje? fail...

KEHO rennsport
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
toe ten rejsinkKein píše:Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase včetně lepení se na pomalejší auta...na co si to ten člověk proboha hraje? fail...
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
video vtipný,až dojdou nově reportáže,tak na tomhle se zase trošku sveze
rallik : radši nic

rallik : radši nic

Ac zde jen nakukuju, tak prispevky pana Keina registruji delsi dobu a ponekud mi unika smysl jeho pusobeni zde, kdyz jej vse tak poburuje. To je jak chodit kazdy den do gay clubu a nadavat jim tam ze sou tepli.
Pan s BMW to ma evidentne v ruce a nevidim tam za celou dobu, ze by nekoho ohrozil, nebo jel vylozene nad sve sily a moznosti vozu.
Chapu ze z pozice bezneho ridice, ktery je rad, ze udrzi auto v primce, se to muze jevit jako trestuhodny hazard, ovsem nikdo neni svaty ze a sranda musi byt.
Pan s BMW to ma evidentne v ruce a nevidim tam za celou dobu, ze by nekoho ohrozil, nebo jel vylozene nad sve sily a moznosti vozu.
Chapu ze z pozice bezneho ridice, ktery je rad, ze udrzi auto v primce, se to muze jevit jako trestuhodny hazard, ovsem nikdo neni svaty ze a sranda musi byt.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
Zvuk luxusní,ale potkat tě v zatáčce bych nechtěl 

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta reakce na zajice na konci
Jinak mi to neprijde jako nejaka velka prasarna, obcas se taky podobne svezu...

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
Dávám tomu rok. Maximálně dva...Fazeey píše:toe ten rejsinkKein píše:Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase včetně lepení se na pomalejší auta...na co si to ten člověk proboha hraje? fail...

Fail je tvoje registrace buzničkoKein píše:Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase včetně lepení se na pomalejší auta...na co si to ten člověk proboha hraje? fail...
Jinak video i auto epes, na to že to je dvoulitr, tak to celkem jede to je fakt

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Říká člověk jehož supersportovní vůz dopadl taktoTrhyy píše:Fail je tvoje registrace buzničkoKein píše:Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase včetně lepení se na pomalejší auta...na co si to ten člověk proboha hraje? fail...

Jedinej fail spatřuju v tý hudbě na začátku a nicku u videa na youtubeTrhyy píše:Fail je tvoje registrace buzničkoKein píše:Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase včetně lepení se na pomalejší auta...na co si to ten člověk proboha hraje? fail...

Kdejakej děda s vejcema za oknem je větší zlo

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Ano to je pravda, ovšem jak děda tak tento ricer jsou potencionální nebezpečí. Nejde mi o rychlost. Nejde mi ani o plnou čáru. Jde mi o ty zatáčky projíždené v protisměru a lepení se na ostatní drivery.Starlet píše:Jedinej fail spatřuju v tý hudbě na začátku a nicku u videa na youtubeTrhyy píše:Fail je tvoje registrace buzničkoKein píše:Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase včetně lepení se na pomalejší auta...na co si to ten člověk proboha hraje? fail...
Jinak video i auto epes, na to že to je dvoulitr, tak to celkem jede to je fakt![]()
Kdejakej děda s vejcema za oknem je větší zlo
Tak pardon, že nejsem celej vlhkej z toho videa.
A to s tim má společnýho co jako ? Aspoň je vidět, jak seš prudce jednoduchej a jinej, normální argument si nenajdešKein píše:Říká člověk jehož supersportovní vůz dopadl taktoTrhyy píše:Fail je tvoje registrace buzničkoKein píše:Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase včetně lepení se na pomalejší auta...na co si to ten člověk proboha hraje? fail...

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
Kein píše:
Ano to je pravda, ovšem jak děda tak tento ricer jsou potencionální nebezpečí. Nejde mi o rychlost. Nejde mi ani o plnou čáru. Jde mi o ty zatáčky projíždené v protisměru a lepení se na ostatní drivery.
Tak pardon, že nejsem celej vlhkej z toho videa.
Možná sem mimo ale rád bych se dozvěděl, co je podle tebe onen ricer ? ... Podle mě Butcher to právě rozhodně není
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Poslouchá hiphop a jezdí autem...a to ti kurva nestačí?!awaj12 píše:Možná sem mimo ale rád bych se dozvěděl, co je podle tebe onen ricer ? ... Podle mě Butcher to právě rozhodně není

✠Luftwaffle✠
- masterblaster
Mne osobne sa to video pacilo . . . mam rad pohlad s kabiny. Napriklad formula sa da pozerat iba tak 
A ze nebezpecna jazda? . . sak mal v mapke nastavenu low density traffic
Butcher to je eM-ko ci sa len tak tvari?

A ze nebezpecna jazda? . . sak mal v mapke nastavenu low density traffic

Butcher to je eM-ko ci sa len tak tvari?
ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
kein zas mluví z hladu..
...ale video je to super 

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Rano moudrejsi vecera, ale neda mi to
Neni to zadna jizda na krev, hazard apod. jak tady uz nekolikrat padlo...je to obycejna svizna projizdka, kterou si nechci a nemam potrebu vubec nic dokazovat.Je tam VSUDE rezerva... jak v aute(tocim to max lehce pres 7tis. - omezovac je 8 ), tak v jizde samotne, ale k tomu se jeste dostanu...
Rukavice mam pro lepsi grip a taky proto, aby ten semis na volantu neco vydrzel...resp. je to nutnost
HipHop posloucham vazne jen okrajove a jmeno uctu na YT je na dlouhy vypraveni...kazdopadne je to z recese
Keine znovu si me zklamal...a to hlavne kvuli argumentu vuci Trhacovi...a jeste si das tu praci abys tu fotku tady v te hromade nasel
Zdementuju tady postupne tvoje pripominky, maximalne si vyslechnu tvoji reakci a tim bych to nejradsi uzavrel, takze:
Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase : Bez komentare...
Lepeni se na pomalejsi auta : Kde?Myslis tu Carinu?...tak trochu jsem doufal, ze pojede pomalejc a stihnu ho predjet jak jsem byl rozjetej jeste na klid pred zatackou.Vetsine lidi tady to o co se ted snazim, neni treba vysvetlovat.Mohl jsem ho predjet klidne i tak, protoze vim, ze kdyby do protismeru vyjelo auto a nebylo by to ze zatacky po tecne ven, s prehledem bych to stihnul.Ale jak uz sem rekl...nikam sem nespechal...takze ty 2s a jeste navic primo neumyslny nalepeni je vsechno?Spis bych vyzdvihnul fakt, ze ten kokotko nejspis schvalne tuknul do brzdy... i kdyz uz jsem si nechaval odstup...
Jde mi o ty zatáčky projíždené v protisměru: Znovu se te ptam KDE?! Jedina kde bych ti to Mozna uznal, je leva v case 4:20 a kdybys sedel v aute, stejne zmenis nazor
Kdo trosku rozumi jizde, je mu na prvni pohled jasny, ze tam neni ani jedna krizovka(max trosku ten kombajn).V najezdech a vyjezdech se, pokud tam nevidim, drzim striktne svyho pruhu a navic je po desti...nahore v lese po te dlouhe rovince jsou jeste mokry fleky.
Video jsem si natacel hlavne pro sebe a pro kamarady...kdybych se chtel chlubit nebo si neco dokazovat, nebudu ho sem davat s pulrocnim zpozdenim...byl to jen takovej dodatek k te fotce a mymu momentalnimu rozpolozeni...Ja osobne s nim moc spokojenej nejsem...hlavne proto, jak ta kamera zpomaluje, ale jsem rad, ze se aspon par lidem libi a neodsuzujou me za neco co jsem neudelal...konec-koncu ja to auto vlastne vubec neridil
P.S.: Na jare bude GoPro, tak snad dodam neco lepsiho...treba se Keine a X-Rayi dockate i obejmuti nejakyho peknyho stromku...v HD pyčo
P.P.S.:
Pisu z patra, takze jestli sem neco napsal nesrozumitelne, omlouvam se
EDIT pro Toma : Blinkry musim vracet prsty, ale kdyz jedu trosku rychlejc a casto predjizdim, tak to tak delam a osvedcilo se mi to, i v aute ktery blinkry normalne vraci
R.I.P. eMánku

Neni to zadna jizda na krev, hazard apod. jak tady uz nekolikrat padlo...je to obycejna svizna projizdka, kterou si nechci a nemam potrebu vubec nic dokazovat.Je tam VSUDE rezerva... jak v aute(tocim to max lehce pres 7tis. - omezovac je 8 ), tak v jizde samotne, ale k tomu se jeste dostanu...
Rukavice mam pro lepsi grip a taky proto, aby ten semis na volantu neco vydrzel...resp. je to nutnost
HipHop posloucham vazne jen okrajove a jmeno uctu na YT je na dlouhy vypraveni...kazdopadne je to z recese

Keine znovu si me zklamal...a to hlavne kvuli argumentu vuci Trhacovi...a jeste si das tu praci abys tu fotku tady v te hromade nasel

Závodní rukavičky, rally cool volant, hip hop a ježdění jako prase : Bez komentare...
Lepeni se na pomalejsi auta : Kde?Myslis tu Carinu?...tak trochu jsem doufal, ze pojede pomalejc a stihnu ho predjet jak jsem byl rozjetej jeste na klid pred zatackou.Vetsine lidi tady to o co se ted snazim, neni treba vysvetlovat.Mohl jsem ho predjet klidne i tak, protoze vim, ze kdyby do protismeru vyjelo auto a nebylo by to ze zatacky po tecne ven, s prehledem bych to stihnul.Ale jak uz sem rekl...nikam sem nespechal...takze ty 2s a jeste navic primo neumyslny nalepeni je vsechno?Spis bych vyzdvihnul fakt, ze ten kokotko nejspis schvalne tuknul do brzdy... i kdyz uz jsem si nechaval odstup...
Jde mi o ty zatáčky projíždené v protisměru: Znovu se te ptam KDE?! Jedina kde bych ti to Mozna uznal, je leva v case 4:20 a kdybys sedel v aute, stejne zmenis nazor

Kdo trosku rozumi jizde, je mu na prvni pohled jasny, ze tam neni ani jedna krizovka(max trosku ten kombajn).V najezdech a vyjezdech se, pokud tam nevidim, drzim striktne svyho pruhu a navic je po desti...nahore v lese po te dlouhe rovince jsou jeste mokry fleky.
Video jsem si natacel hlavne pro sebe a pro kamarady...kdybych se chtel chlubit nebo si neco dokazovat, nebudu ho sem davat s pulrocnim zpozdenim...byl to jen takovej dodatek k te fotce a mymu momentalnimu rozpolozeni...Ja osobne s nim moc spokojenej nejsem...hlavne proto, jak ta kamera zpomaluje, ale jsem rad, ze se aspon par lidem libi a neodsuzujou me za neco co jsem neudelal...konec-koncu ja to auto vlastne vubec neridil

P.S.: Na jare bude GoPro, tak snad dodam neco lepsiho...treba se Keine a X-Rayi dockate i obejmuti nejakyho peknyho stromku...v HD pyčo

P.P.S.:
LOLTrhyy píše:Fail je tvoje registrace buzničko

Pisu z patra, takze jestli sem neco napsal nesrozumitelne, omlouvam se

EDIT pro Toma : Blinkry musim vracet prsty, ale kdyz jedu trosku rychlejc a casto predjizdim, tak to tak delam a osvedcilo se mi to, i v aute ktery blinkry normalne vraci
R.I.P. eMánku

Naposledy upravil(a) Butcher dne 25 úno 2011 21:57, celkem upraveno 4 x.
KEHO rennsport
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Ona ta kamera je Full HD, ale drzak byl na hovno a nejak moc neumim chodit v tom renderovani
Bleach: Cyklistu sem potkal...cas 4:44...moc nadsenej ze me nebyl, to je pravda no

Bleach: Cyklistu sem potkal...cas 4:44...moc nadsenej ze me nebyl, to je pravda no

KEHO rennsport
Trošku se to ve mě mele, protože na jednu stranu nemám rád zběsilou jízdu v provozu na druhou stranu je fakt že tam krizovka vážně nebyla..ani ohrožení.. Co mě zaráží je jak reagujete na keina. Je to rejpal, umí se lidem vysmívat a uhodit na citlivou strunu, ale není vulgární..proč na něj reagujete tak sprostě? Prostě mu to vraťte slušným způsobem a ne furt vulgárnostmi.. A ban? Za co? nic neporušil..jen prudí..

" www.autowerks.cz "
tholis : dříve se tu vyhazovalo i za takové nesmyslné pruzení... jedinej kdo to přežil byl Bleach
tahle "novodobá" parodie na Bleache už měla být dávno zahozená do koše,ale ti co se tu o to dřív starali už na to dlabou 
btw : to,že neni vulgární neznamená,že je slušnej,tak proč reagovat slušně?

btw : to,že neni vulgární neznamená,že je slušnej,tak proč reagovat slušně?

Před týdnem jsem konečně zbastlil uchycení hasicího přístroje a vyměnil konečně žhavicí svíčky. Tak tedy něco..

Hasičák je chycen 3x10tkou šroubem s maticí. Z druhé strany je jako protikus nerezový plocháč 200x30x3mm. Co se týká žhavičů tak ráno žhavím stejně dlouho jako se starými
V pozadí si můžete všimnout zasraného sání od oleje.
Trošku zvažuju že bych zase založil projekt
Už by tam byli tak 3-4 úpravy

Hasičák je chycen 3x10tkou šroubem s maticí. Z druhé strany je jako protikus nerezový plocháč 200x30x3mm. Co se týká žhavičů tak ráno žhavím stejně dlouho jako se starými

Trošku zvažuju že bych zase založil projekt

" www.autowerks.cz "
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska večer jsem v Pze jel s asi dvacetiletým řidičem MHDčka a ten by podle toho jízdního stylu co měl na takový okresce hnal Butchera jak malýho smrada i s busem skoro plným lidí.Držel jsem se oběma rukama za horní tyč a občas jsem měl problém udržet obě nohy na zemi. 

✠Luftwaffle✠
-
- Kontaktovat uživatele:
jakou jsi jel linku ? o někom bych věděl kdo jezdí v pze s mhd a má zkušenosti z MS rally

QUATTRO 309 kW