Pokud jediná věc co ten polda dělá je to, že buzeruje tuzéry za jejich extempore co předvádí na svých autech tak si jen přeju více takových policajtů. Někteří hobbybaslteři totiž neví kde je hranice.rejty píše:HALE I U MNE DOMA V PUVODNIM BYDLISTI V BRUMOVĚ U VALAŠSKÝCH KLOBOUK BYLDI POLICAJ.RIKAME MU BOBŤA...TO JE TAKY VŮL:d
http://www.facebook.com/#!/group.php?gi ... all&ref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
TO JE VON
JINAK BARVA STEJNA...BOCNI LISTY V LAKU PREDNI A ZADN I LISTU MAM DVAKRAT TAKZE JEDNA ČERNA PERLET A JEDNA SADA V BARVE AUTA..PDOEL NALADY STRIDAT EMO NEBO HAPPY:D....JO A ZRCATKA ZUSTANOU ČERNE
Pokud buzeruje i za běžné věci typu prošlá lékarnička, ojetá rezerva, tak je to opravdu vůl.
To co tam čtu zcela schvaluji:
"Mě nasadil 3500,- za to, že můj narazník je nebezpečný a při styku s člověkem bych mu mohl useknout kotníky"

"za 1000,- nízkoprofilové gumy pak Folie...ještě mi musel ukázat jak jeho služební oktávka má předepsané folie...přitom žádné neměla

"BMW 1 ... wždycky každej policajt vklidu ... a Tenhle prej .. Pane řidič co ty folie ... 1 závada .... pana řidič ostřikněte mi Xenoony .. 2 závada ... A pane řidič co ty podložky ...... TO máme 3 ZÁVAŽNÉ poruchy .... 2000 Kč"
Čemu se ti lidi diví?? Být policajt dělám to samé:
"Co to je za světla pyčo? Proč tě přes ty folie nevidím? Je snad zima, že máš na předku pluh? Příjde ti auto málo široké bez těch podložek? A jel bych.