Auto do cca 120 tisíc?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Kane13
Moderátor

Auto do cca 120 tisíc?

Příspěvek od Kane13 »

Chtěl bych znát vaše názory - během pár měsíců bysme si s přítelkyní chtěli pořídit něco na běžný ježdění. Rozpočet je okolo 120 tisíc. Teď ale ten oříšek: nechci nic extra velkýho, ale na druhou stranu ne malou mrdku (jednu už máme). Ideálně asi nějakej hatch nebo menší sedan. O autech určitý znalosti mám, ale v praxi jich moc vyzkoušených nemám. Jde mi o to, aby auto bylo spolehlivý, extra nežralo, trochu jelo a nějak vypadalo. A co se týče věčné volby nafta/benzin, dvakrát to neprožívám... co byste doporučili? Poslední věc ještě - nerad bych, aby auto bylo starší než 10-11 let, tzn.r.v 2000 a vejš. Pokud by se samozřejmě vyskytlo něco extra, snížím některý požadavky :lol:
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto do cca 120 tisíc?

Příspěvek od Berry »

Chlape je tady na to sekce ojeta auta, tam to dej, tady to modi smaznou 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

Doporucuji BMW e46 sedan 8) Motor bud 2.0d pokud chcete aby to malo zralo (a i jelo :lol: joke ) a nebo benzin 2.0i ci 2.3i 8)
http://www.facebook.com/djdoemixx

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Berry píše:Chlape je tady na to sekce ojeta auta, tam to dej, tady to modi smaznou 8)
Já ale zatím nic nekupuju, jen o tom chci POKECat, takže jsem snad v POKECu správně :-)
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

DOEMIXXX píše:Doporucuji BMW e46 sedan 8) Motor bud 2.0d pokud chcete aby to malo zralo (a i jelo :lol: joke ) a nebo benzin 2.0i ci 2.3i 8)
Právě nad tím jsem zatím asi nejvíc přemýšlel. Někdo jinou variantu???

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

Kane13 píše:
DOEMIXXX píše:Doporucuji BMW e46 sedan 8) Motor bud 2.0d pokud chcete aby to malo zralo (a i jelo :lol: joke ) a nebo benzin 2.0i ci 2.3i 8)
Právě nad tím jsem zatím asi nejvíc přemýšlel. Někdo jinou variantu???
pokud si premejslel o e46, tak v podstate vec je hotova a ty sis uz vybral karu :D 8)

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

No jo, ale třeba mě někdo "osvítí" lepším nápadem :-D

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Kane13 píše:
Berry píše:Chlape je tady na to sekce ojeta auta, tam to dej, tady to modi smaznou 8)
Já ale zatím nic nekupuju, jen o tom chci POKECat, takže jsem snad v POKECu správně :-)
pokud chceš pokecat, běž do hospody. Todle patří do ojetejch aut, kde se řeší i jejich nákup...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

Kane13 píše:No jo, ale třeba mě někdo "osvítí" lepším nápadem :-D

fabie 1.2Htp prece, cesky auto, za cesky prachy, levnej servis, malo to zere a jede to jak raketa :lol: JOKE

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Ano ano, pružný výkonný motor vynikající nízkou spotřebou a zátahem od spodních otáček. Miluje děti, zbožňuje důchodce, atd.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Accord 2,0 VTEC spolehlivý,spotřeba v poho, jede pěkně.. ani velký,ani malý.. a nekazí se
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Rudi píše:
Kane13 píše:
pokud chceš pokecat, běž do hospody. Todle patří do ojetejch aut, kde se řeší i jejich nákup...
Hele, nebudem se tady snad dohadovat... jestli můžu poprosit, tak mě teda přesuňte. Díky

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

dvě lupa :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Markus:
Kane13 píše:Chtěl bych znát vaše názory - během pár měsíců bysme si s přítelkyní chtěli pořídit něco na běžný ježdění. Rozpočet je okolo 120 tisíc. Teď ale ten oříšek: nechci nic extra velkýho, ale na druhou stranu ne malou mrdku (jednu už máme). Ideálně asi nějakej hatch nebo menší sedan. O autech určitý znalosti mám, ale v praxi jich moc vyzkoušených nemám. Jde mi o to, aby auto bylo spolehlivý, extra nežralo, trochu jelo a nějak vypadalo. A co se týče věčné volby nafta/benzin, dvakrát to neprožívám... co byste doporučili? Poslední věc ještě - nerad bych, aby auto bylo starší než 10-11 let, tzn.r.v 2000 a vejš. Pokud by se samozřejmě vyskytlo něco extra, snížím některý požadavky :lol:
Takže asi tak :-D

Stanley

Příspěvek od Stanley »

.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 24 led 2017 17:26, celkem upraveno 1 x.

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Hyundai asi e-e... nic proti nim, naši mají už třetího, ale ty auta mě nějak neoslovily. Jedině počkat až půjdou níž nový modely...
I když Sonata 2.5 V6 byla super, jen ta spotřeba 13,6 nebyla moc fajn...

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Bud e46 nebo OOOO
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Zalezi kolik najedes. Jezdim se Sonatou viz. odkaz, ale v automatu a vezme si 14 po meste. Jenze ty 4km denne se na mesicnich vydajich na benzin nijak neprojevi, takze objem neni rozhodujici.
35tkm rovne najedu s tricitkou (viz. podpis), pokud bys planoval nakup za cca pul roku, mohl bys mit jednu z prvnich, ale korejce asi nechces, jak jsi psal. Treba zmenis nazor. Cokoliv pod 2.0 nema smysl, takze z vyse zminenych hlasuju pro E46 2.3 :)

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Spíš nechci Hyundai, než že bych odmítal Korejce... ale jenom proto, že starší mě neoslovujou a na nový nemám :-)
Počítám, že to auto naskáče tak 35tkm za rok, proto mě velký benzínový objemy moc nelákají.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tak to jsem zvědavej k čemu dojdete. Pomalu už začínám taky vybírat, bohužel bude můj rozpočet nižší asi jenom 80tis, tak vůbec nevim co. Dumal jsem nad 1,9tdi ibizou 81kw nebo A3, ale ta bude za ty peníze asi v daleko horšim stavu. Pak ještě připadá v úvahu golf, ale prakticky mě nenapadá jinej motor kterej by měl kolem 100 koní a nežral v průměru víc jak šest. Bude to těžký vybírání s tak malym rozpočtem...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Přesně tak...ani těch 120tis. není nic extra. U Bavora mám trochu strach z náhradních dílů, byť mě jeden nejmenovaný kamarád (bmwings) pořád ujišťuje, že jsou stejně drahý jako u všech ostatních značek :lol:

Stanley

Příspěvek od Stanley »

.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 24 led 2017 17:26, celkem upraveno 1 x.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já tak nějak upřednostňuju koncern, protože neni takovej problém sehnat náhradní motor nebo převodovku za malou cenu. Náhradních dílů všude dost. Mít víc peněz, taky bych se rozhodoval mezi koncernem a bmw...
Jenom přemýšlim jestli jsem nějaký auto nepřehlíd.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

StanleyV6 píše:http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=100034 Dobrá nabídka 8)
Asi si ji nechám ujít...Octu nemám zrovna mezi oblíbenýma. Vím, že je to vzhledem k mé národnosti trestuhodný a zasloužil bych nakopat, ale i tak ... :D

michalnovak5

Příspěvek od michalnovak5 »

Ahoj, hele mám octavii a nevím jestli je dobré jí tunit a nebo koupit jiné auto. Nechám si poradit. Díky

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“